רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
פול סקולס
Title: CrazyRed

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי פול סקולס »

Melikson24 כתב:
28 אוגוסט 2026, 15:15
הם יופי של אנשים.
אתה סתם גוש חרא קטן.
אז תחליט יש כת של ברדה או לא?
פתאום כולם נפלאים?
לא מפתיע מאדם שצביעות היא השם השני שלו.
מה שאני עשיתי בשביל הקבוצה אתה לא תעשה גם עוד מאה גלגולים.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

פול סקולס כתב:
28 אוגוסט 2026, 15:17
פתאום כולם נפלאים?
אתה מראה לכולם פה מה עשית בשביל הקבוצה.

אתה עסקן מהזן הנחות ביותר ואתה יודע את זה. וגם שאר חברי הפורום מתחילים להבין ולהקיא אותך.
ניכר בכל תגובה שלך שאתה סובל כמו שלא סבלת בחיים בתקופה האחרונה עם אליפות ושלב בתים. שתמשיך לסבול כל החיים.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

לא יודעים להנות מכל הטוב שיש סביבנו... :לאלא:
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

פול סקולס כתב:
28 אוגוסט 2026, 15:17
פתאום כולם נפלאים?
“מה שאני עשיתי בשביל הקבוצה״…
שמע אתה הזוי לגמרי,
איך היה המנגל ברביעי בערב? הזמנת את יהודה?
אלון או פול או זוסוואה או אשך שמאלי שלי

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

4 לב אדום כתב:
28 אוגוסט 2026, 15:27
לא יודעים להנות מכל הטוב שיש סביבנו... :לאלא:
אני דווקא מאוד נהנה

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

״היה חשוב לנצח היום כי קודם כל אנחנו רוצים לקחת אליפות ובשביל זה צריך לנצח משחקים קשים ולא היה לי ספק שזה יהיה משחק קשה, אחד כי זה משחק ראשון של העונה, שתיים כי יש פה קבוצה טובה עם מאמן מצויין עם הרבה רעיונות, ידענו שלא יהיה פשוט אני שמח על התוצאה, כמעט איבדנו את זה עם חוסר ריכוז אבל שמח שהבחורים התעשטו והביאו את המשחק״

״היו הרבה דברים טובים, החזקנו הרבה בכדור, היינו כמעט 40 פעם ברחבה שלהם, ייצרנו מצבים אמנם לא מספיק אבל ייצרנו אז אני חושב שהיה משחק טוב אבל לפני היציאה למחצית השנייה שאלתי את השחקנים מה המקצוע שלנו וחלק טעו ואמרו כדורגלנים, המקצוע שלנו זה לנצח משחקים והם הבינו את זה ואני כל כך גאה בהם ומאושר בשבילם, הפנים קדימה״

״אנחנו צריכים לקבל פרופורציה על החיים שלנו, כן מה שקרה היה מאכזב אנחנו בני אדם, דיברנו לפני המשחק או יותר נכון נובאק דגוקוביץ דיבר על מה ההבדל בין ספורטאי בינוני לבין ספורטאי על, לכולם יש משברים, כולם בני אדם ולכולם יש כשלונות רגעיים, ההבדל הוא מי מצליח כמה שיותר מהר להרים את עצמו חזרה ואני חושב שהם הוכיחו היום שהם ספורטאי על״

״אני מחכה לכל המשחקים באירופה, ראינו כמה היה קשה למועדון אדיר כמו מכבי ת״א בליגה הזאת ויחד עם השילוב של הליגה, יש לנו הרבה אתגרים, אחד אני מאוד ארצה שנראה את הכדורגל שלנו גם בזירה הזאת וזה לא יהיה פשוט אבל נצטרך לעשות את זה
והזגזוג בין המפעלים נצטרך להבין כמועדון איך לייצר סביבה נוחה לעשות את הדברים האלו יחד. זה מתחיל ברכש שאני מקווה ומאמין שיגיע אבל לא רק אלא עוד דברים שאנחנו נדאג לזה״

״הקהל ברביעי יהיה בטרנר כמו שהוא היה היום. נשים את הדברים על השולחן המשחק היום התחיל עם שריקות בוז לדיופ ואחרי 2 דקות כל הקהל או 99% ממנו השתיק את מי ששרק בוז והתחיל לעודד את השחקן, הקהל היה אדיר היום ואני בטוח שהוא יהיה אדיר ברביעי.
אני כל כך שמח עבורם אחרי יום שלישי שהיו שם הרבה לבבות שבורים ואנחנו כל כך אוהבים אותם וכל כך צריכים אותם כי הם עושים את הפועל ב״ש רמה מעל והיום הם עשו אותנו רמה מעל״

״הפועל חיפה עקצו אותנו ברשתות אחרי ה-4:0? זה של הפועל חיפה, אני מתעסק בהפועל ב״ש

שלח תגובה