תחשוב מה שאתה רוצה.
סבאח לא עושה אליפות בארץ.
היא קבוצה טובה ומסוכנת מאוד התקפית לצד לא מעט חסרונות.
בהרכב מלא שלנו, מינוס קינגס, מינוס 3 זרים, אנחנו טובים מהם וזה הוכח במספיק דקות.
ואני שוב אומר, יריבה כזאת, לשלב כזה, זה בערך הכי טוב שאפשר לקבל.
סבאח, מאריבור. אלה קבוצות שמי שרוצה צמפיונס חייב לדעת לעבור.
תחשוב מה שאתה רוצה.
בהרכב מלא שלנו, מינוס קינגס, מינוס 3 זרים, אנחנו טובים מהם וזה הוכח במספיק דקות.
חרא עלינו.
נולדנו לסבול.
הזלזול שלכם בקבוצות באירופה מדהים פשוט, קרבאך וסבאח עושות כאן אליפות
כישלון, פספוס, עזוב סמנטיקה, מה הסיבה שאתה מרגיש מאוכזב? הסיבה היא שכולנו מבינים שעם בלם זר אחר במקום דיוף ועוד זר אחד לאמצע שהיה יכול להיכנס במקום יהושע כמחליף במקום רועי לוי, סיכוי גבוה שאנחנו עולים (נניח זר אחד היו משאירים למקרה שנעפיל כדי להשתמש בקלף של האלופות כדי למשוך אותו שחקן).
ולכן כן יש כאן כישלון של הצוות המקצועי וההנהלה שלא ניצלו את ההזדמנות וכבר אחרי האיסלנדים כשכבר היה ברור שקינגס יעזוב היה צריך להגיע לפחות שני זרים, בטח אחרי שקינגס עזב/להילחם בכל הכוח שקינגס יישאר עד סוף המוקדמות.
למה בכל פעם שמנסים לפתח כאן דיון שהוא לא חוסר מזל אנשים ישר מותקפים כאן?
אם היינו כותבים בדיעבד אז מילא, אבל כל הקיץ דיברנו על העובדה שהסגל קצר ושברגע שנצטרך את הספסל אנחנו נשלם מחיר יקר וקיבלנו חתיכת סטירה בגביע הטוטו כדי להבליט את זה ובסוף אנחנו עולים לאחד המשחקים הכי חשובים בהיסטוריה של המועדון עם מלאדה כרכש ועם דיוף ברגעי ההכרעה ובזה נכשלנו לא מבין למה צריך להסתיר את זה.
אני מאוכזב כי זה מבאס להיות קרוב למשהו ולא לקבל אותו, סכין בלב , כמו להפסיד גמר בפנדלים
מעניין לי את התחת עכשיו לנתח למה וכמה
הבנו שהיו צריכים להביא מחליף לקינגס , אתה חושב שאלונה קוראת פה אומרת וואלה הפול סקולס הזה צודק ?
תחשוב מה שאתה רוצה.
תחשוב מה שאתה רוצה.
תחשוב מה שאתה רוצה.
חרא עלינו.
נולדנו לסבול.
קארבך עושה פה אליפות כמעט כל שנה.
סבאח יכולה לקחת פה אליפות כמו שלקחו שם.
לא צריך לחשוב שאנחנו איזה ליגה חזקה.
רוב הקבוצות בליגה האזרית חלשות אבל זה לא שטבריה והפועל רמת גן זה אימפריות כדורגל
סבאח לא עושה אליפות בישראל אבל הדיון הזה לא רלוונטי לנוקאאוט של שני מפגשים באוגוסט, את ההוכחה קיבלנו לפני שבועיים כשניצחנו בבלגרד.
סבאח הגרלה נוחה? כן. זה לא אומר שהם פראיירים או חלשים. אין קבוצות חלשות בשלב הזה, יש חזקות ויש חזקות יותר ואנחנו היינו פחות חזקים מהם ופחות עמוקים מהם. את זה צריך לנתח ולשפר, דיון על ההגרלה לא יביא אותנו לשום מקום. ביום שנבוא מוכנים לפלייאוף צ׳מפיונס אנחנו נעבור גם קבוצות יותר חזקות מסבאח - בזה צריך להתרכז.
סבאח לא עושה פה אליפות וגם לא אלופת דנמרק שחטפה מהם 4,רק אנחנו ומכבי עושים שם אליפויות
אנחנו כמעט הכי טובים באירופה
ראינו מה מכבי שווה באירופית ונראה עוד שבועיים מה אנחנו שווים שם
סבאח לא עושה פה אליפות וגם לא אלופת דנמרק שחטפה מהם 4,רק אנחנו ומכבי עושים שם אליפויות
אנחנו כמעט הכי טובים באירופה
ראינו מה מכבי שווה באירופית ונראה עוד שבועיים מה אנחנו שווים שם
שמע זה מצחיק החוסר מודעות הישראלי הזה.
סבאח הנוכחית לוקחת כאן אליפות דו ספרתי.
יש להם כמה שחקנים נהדרים. היו דורסים את הליגה. התקפה של מיקלס, סימיץ', פאריס, קישור לא רע בכלל, מגן שמאלי פגז ובלם מפחיד.
עצם זה שהיינו כפסע מעלייה נגדם בסגל החסר שלנו זה לא לחובתם ולא מוריד מהם, זה רק לזכותו של קוזוך שצמצם פערים בצורה סופר מרשימה כמו מול הכוכב.
סבאח הנוכחית לוקחת כאן אליפות דו ספרתי.
יש להם כמה שחקנים נהדרים. היו דורסים את הליגה. התקפה של מיקלס, סימיץ', פאריס, קישור לא רע בכלל, מגן שמאלי פגז ובלם מפחיד.
עצם זה שהיינו כפסע מעלייה נגדם בסגל החסר שלנו זה לא לחובתם ולא מוריד מהם, זה רק לזכותו של קוזוך שצמצם פערים בצורה סופר מרשימה כמו מול הכוכב.
שים את ההתקפה הזאת מול רמת גן האימתנית או טבריה והם לא עושים כלום חחחח