לא נכון להסתכל על הכל כחוסר מזל.
עוד יותר לא נכון לבנות על המזל במקום על היכולת.
צודק מי שאומר שהמזל שיחק לטובתנו עוד קודם.
הם טחנו אותנו לאורך כל המשחק ויכלו לתת כמה חתיכות.
צודק גם מי שאומר שעם עבודה יותר נכונה לאורך הקיץ, לא היינו נזקקים למזל במהלך האחרון ובטח שלא מתפרקים בהארכה.
בסוף היו לנו את כל התנאים להצליח, הגרלה טובה, יתרון במשחק הראשון, יתרון במשחק השני - וכשלנו.
המהלך של הקרן לא עוזב אותי ולא יעזוב בתקופה הקרובה אבל להתסכל רק עליו ולא על כל המכלול והדרך זה שגוי ברמות.
לא כך מפיקים לקחים.
מזל אומרים לך.
זה חוסר מזל שדיוף הורחק ככה, זה לא קרה לו מאה פעם בעבר.
זה חוסר מזל שבגלל חוסר חיזוק נכנס רועי לוי שמה שהכי בלט בכל התקופה כאן זה קושי לעמוד באינטנסיביות ובפיזיות.
זה חוסר מזל שסיימת את המשחק עם הרכב של קבוצת אמצע טבלה ולא קיץ נוסף של התנהלות ביזיונית בניהול הסגל.
הכל חוסר מזל.
אפשר להישאר עם הסגל הנוכחי בשתי מסגרות ולהצליח, אלא אם כן יהיה שוב חוסר מזל לא? ואם התשובה היא שלילית אז כניראה שהודחנו לא בגלל חוסר מזל עם כל מה שהיה בקרן האחרונה…
מזל אומרים לך.
זה חוסר מזל שדיוף הורחק ככה, זה לא קרה לו מאה פעם בעבר.
זה חוסר מזל שבגלל חוסר חיזוק נכנס רועי לוי שמה שהכי בלט בכל התקופה כאן זה קושי לעמוד באינטנסיביות ובפיזיות.
זה חוסר מזל שסיימת את המשחק עם הרכב של קבוצת אמצע טבלה ולא קיץ נוסף של התנהלות ביזיונית בניהול הסגל.
הכל חוסר מזל.
אפשר להישאר עם הסגל הנוכחי בשתי מסגרות ולהצליח, אלא אם כן יהיה שוב חוסר מזל לא? ואם התשובה היא שלילית אז כניראה שהודחנו לא בגלל חוסר מזל עם כל מה שהיה בקרן האחרונה…
קחו חדר ושחררו מאיתנו, כמו שני הגמדים מהיו היה באים לנגן לאנשים על העצבים רק בכישלונות.
בן של זונה, היום אני מקבל הודעות וואטס אפים מעשרות חברים כולם אוהדי מכבי,בית״ר,הפועל שרושמים לי ״וואלה אחי הגיע לכם התבאסנו בשבילכם,הכי אכזרי בעולם״.
ואז אתה נכנס לבית שלך וקורא את הסוס הטרויאני העלוב הזה שיום אחד הוא סומסום ואחכ הוא זוסוואה ואחכ הוא סקולס וביצים שלי ושואל את עצמך מתי יתעוררו כאן ויעיפו אותו לקיבינימאט.
עזוב נו, זה סתם קשקוש.
כל חלון מחדש אותם תירוצים וסיפורים.
קיץ קודם כיוונו כל כך גבוה שבסוף החתימו את דיופ.
התוצאה של ההתמהמהות עם הרכש הפעם - הכי מובהקת שהייתה פה.
ראינו את ההשפעה של אמאדור מצד אחד, ושל הזר החדש של סבאח שחתם לפני שבועיים וכבר הספיק לכבוש ולהשפיע על המשחק מצד שני, לעומת אחמד כקשר, מלדה כחלוץ, רועי לוי, דיופ ואחרים.
אם זה לא יגרום להפקת לקחים, לא יודע מה כן.
טוב שיש אוהדים כמוך שלא פוחדים לכתוב את האמת גם כשתוקפים אותם באופן אישי על בסיס קבוע.
בלי ביקורת בונה אי אפשר להפיק לקחים ולהשתפר.
בן של זונה, היום אני מקבל הודעות וואטס אפים מעשרות חברים כולם אוהדי מכבי,בית״ר,הפועל שרושמים לי ״וואלה אחי הגיע לכם התבאסנו בשבילכם,הכי אכזרי בעולם״.
ואז אתה נכנס לבית שלך וקורא את הסוס הטרויאני העלוב הזה שיום אחד הוא סומסום ואחכ הוא זוסוואה ואחכ הוא סקולס וביצים שלי ושואל את עצמך מתי יתעוררו כאן ויעיפו אותו לקיבינימאט.