מיגל מסדר ומנווט את כל הקבוצה כמו מאמן על המגרש. אין מצב שהוא על הדשא והשחקן ההוא נשאר חופשי ומאושר ברחוק במהלך האחרון של המשחק.
זה הנאחס שלנו. פלייאוף שלישי עם ויטור שהוא נפצע רגע לפני או תוך כדי.
איתו אנחנו עושים את זה יותר מפעם אחת.
מיגל מסדר ומנווט את כל הקבוצה כמו מאמן על המגרש. אין מצב שהוא על הדשא והשחקן ההוא נשאר חופשי ומאושר ברחוק במהלך האחרון של המשחק.
שאפו לך על הגישה והאופטימיות.Melikson24 כתב: ↑26 אוגוסט 2026, 09:32מסתכלים רגע איפה היינו בעבר ואיפה אנחנו היום.
ובעיקר מבינים שזאת רק ההתחלה. הפועל באר שבע הופכת להיות אימפריה במושגים של הליגה הישראלית ושלב בתים של ליגת האלופות זה רק עניין של זמן.
ובעזרת השם כשזה יקרה נזכה לעשות את זה בטרנר.
אז אתה לא מאמין במועדון.
מאמין גדול במועדון.Melikson24 כתב: ↑26 אוגוסט 2026, 09:59אז אתה לא מאמין במועדון.
אם אתה חושב שאנחנו אפיזודה חולפת כמו איזה קריית שמונה שהתחבר לה הכל עונה אחת ולקחה אליפות זה משהו אחר.
אני לא חושב. אני חושב שאחרי למעלה מעשור שאנחנו ראש בראש עם מכבי תל אביב אפשר להניח שנראה עוד אליפויות ונזכה לקבל עוד הזדמנויות להעפיל לאלופות.
סעיף ב' = כמו שאתה תראה בטופיק של כל 36 משחקי הליגה הקרובים "שהפעם באמת אסור לאבד נקודות, אחרת...".
הבעיה שאנחנו מאמינים יותר מהמועדון.Melikson24 כתב: ↑26 אוגוסט 2026, 09:59אז אתה לא מאמין במועדון.
אם אתה חושב שאנחנו אפיזודה חולפת כמו איזה קריית שמונה שהתחבר לה הכל עונה אחת ולקחה אליפות זה משהו אחר.
אני לא חושב. אני חושב שאחרי למעלה מעשור שאנחנו ראש בראש עם מכבי תל אביב אפשר להניח שנראה עוד אליפויות ונזכה לקבל עוד הזדמנויות להעפיל לאלופות.
תודה.nitsande כתב: ↑26 אוגוסט 2026, 12:48אתה פשוט כותב דברים בלתי נסבלים וגם לא כל כך הגיוניים שאי אפשר שלא להגיס לך.
אם המועדון מביא אותך לתחושות המשהימות האלה ואז הורס הכל כי הוא לא מאמין כמוך אז מה זה אומר עליו?
שהוא מועדון מקצוען או רשלן? איכותי או סמרטוטי?
לא ברור מה המטרה של הדברים שלך.
זה המועדון שלנו, משיגים דברים מאוד לא צפויים ובועטים בדלי הרבה פעמים ברגע האחרון.
אבל מה שיפה זה שמכל הכשלונות הכי גדולים שלנו התרוממנו להצלחות הכי מדהימות.
אין לי ספק שגם הפעם זה יהיה.
זה המועדון שלנו ואנחנו אוהבים אותו, לא טוב לך? יש מועדונים אחרים.
חאלס, שחרר.