לא הבנת...
אין לי בעיה שלא יגיעו, הם לא חסרים לי.
אבל למה לשקר ?
כי פופי שמופי וכל אלה הם אוהדים של הקבוצות שהם מסקרים.
אני זוכר שמה שמו ההוא זריהן היה מסקר אותנו הוא התלווה כמעט לכל משחק כי הוא דחף את הערוץ לשלוח אותו..
אותנו מסקר תומר לוי מה מעניין אותו לנסוע עכשיו להונגריה ושוב אגיד את זה שאצלנו בכלל לא מתלהבים לנסוע.
באמת נראה כמו דיל פח.
בכלל כל השיח הזה "שלא מגיעים מספיק אוהדים" חוצפני וילדותי משהו.
הלו מדובר על טיסה לחו"ל ליעדים לא נוצצים בתקופת החופש הגדול. אין כמות לא מספקת במקרה הזה.
כל משחק הוא משחק חוץ, ומובטחים לנו עוד 8-10 משחקים כאלו, ככל הנראה ליעדים נוצצים כשנגיע לבתים.
אנחנו לא במצב של הפועל ת"א ובית"ר שהצלחה באירופה זה משהו סנסציוני שאולי לא יחזור.
באמת נראה כמו דיל פח.
הלו מדובר על טיסה לחו"ל ליעדים לא נוצצים בתקופת החופש הגדול. אין כמות לא מספקת במקרה הזה.
כל משחק הוא משחק חוץ, ומובטחים לנו עוד 8-10 משחקים כאלו, ככל הנראה ליעדים נוצצים כשנגיע לבתים.
אנחנו לא במצב של הפועל ת"א ובית"ר שהצלחה באירופה זה משהו סנסציוני שאולי לא יחזור.
באמת נראה כמו דיל פח.
בקונפרנס אני פחות בונה על ריבוי יעדים נוצצים חח,
ואני רק שאלה האם המשחק מול הכוכב היה על העפלה לשלב הליגה היו באים אלפי אוהדים או שהיינו אומרים נחכה לשלב הליגה באלופות ונטוס לייעד אטרקטיב למינכן,מדריד או פריז
איזה מביך זה כל הזמן להסביר למה זה חשוב ללוות את הקבוצה,למה זה חשוב להישאר עד דקה 90,למה זה חשוב למלא את טרנר שאתה רץ לאליפות,למה זה חשוב לסיים את מכסת הכרטיסי חוץ שנותנים לך,למה זה חשוב שאתה מצטייר כמועדון קטן ומפונק ש80% מקבוצות הליגה מוכנות להתחלף איתך.
באים בטענות לתקשורת שלא סופרת אותנו ולמה שתספור אם הקהל העייף שלה לא באירוע בכלל.
תמשיכו להקטין ולזלזל ולהתעסק בחרטא כל הזמן במקום להבין שזה המפתח להפוך למועדון גדול באמת שברגע שגם יגדיל את האיצטדיון,יגדיל גם את ההכנסות ואז תוכלו לפנטז על תקרות שכר גבוהות ושחקני רכש יקרים והשקעה יתר בנוער והילדים.
אף אחד לא ישכנע אותי שמועדון שיש לו עשרות אם לא מאות אלפי אוהדים כבר, לא מסוגל להוציא מינימום 1000 למשחק חוץ.
וכן גם למועדון יש לי טענות,אי אפשר להתלונן על למה לא באים שבמשך שנים לא עושים כלום בשביל להגדיל את הכמות.
איזה מביך זה כל הזמן להסביר למה זה חשוב ללוות את הקבוצה,למה זה חשוב להישאר עד דקה 90,למה זה חשוב למלא את טרנר שאתה רץ לאליפות,למה זה חשוב לסיים את מכסת הכרטיסי חוץ שנותנים לך,למה זה חשוב שאתה מצטייר כמועדון קטן ומפונק ש80% מקבוצות הליגה מוכנות להתחלף איתך.
באים בטענות לתקשורת שלא סופרת אותנו ולמה שתספור אם הקהל העייף שלה לא באירוע בכלל.
תמשיכו להקטין ולזלזל ולהתעסק בחרטא כל הזמן במקום להבין שזה המפתח להפוך למועדון גדול באמת שברגע שגם יגדיל את האיצטדיון,יגדיל גם את ההכנסות ואז תוכלו לפנטז על תקרות שכר גבוהות ושחקני רכש יקרים והשקעה יתר בנוער והילדים.
אף אחד לא ישכנע אותי שמועדון שיש לו עשרות אם לא מאות אלפי אוהדים כבר, לא מסוגל להוציא מינימום 1000 למשחק חוץ.
וכן גם למועדון יש לי טענות,אי אפשר להתלונן על למה לא באים שבמשך שנים לא עושים כלום בשביל להגדיל את הכמות.
יש עוד תשעה משחקי חוץ באירופה לפחות.
שואל ברצינות, טסת?
ספציפית לאירופה קשה להאשים כי זה בכל זאת לא איזה נסיעה קצרה למושבה אבל בגדול צודק.
הקהל הזה בכל הזדמנות מחדש מוכיח כמה הוא עייף וכמה צריך לגרד אותו עם שפכטל כדי שיבוא לעודד את הקבוצה שלו.
בכל פעם זה תירוץ חדש בו מסבירים לנו למה אין אפשרות להגיע, הכי עצוב ששום דבר כבר לא מעיר את החצי גופה הזאת שנקראת הקהל של הפועל ב״ש. חד משמעית אין לי טענות לתקשורת, אם הקבוצה לא מעניינת את הקהל שלה אין סיבה שהיא תעניין אחרים.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 06 אוגוסט 2026, 18:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש עוד תשעה משחקי חוץ באירופה לפחות.
שואל ברצינות, טסת?
לא, אבל לא שאלתי אף אחד כאן אם הוא טס לא נכנס לשיקולים של אף אחד.
אני רק לא מבין איך ממועדון של כל כך הרבה אוהדים לא נמצאו 1000 לפחות שיסעו.
זה סימפטום שמתחבר לעוד כמה דברים שמאוד מדאיגים אותי כאוהד.
ספציפית לאירופה קשה להאשים כי זה בכל זאת לא איזה נסיעה קצרה למושבה אבל בגדול צודק.
הקהל הזה בכל הזדמנות מחדש מוכיח כמה הוא עייף וכמה צריך לגרד אותו עם שפכטל כדי שיבוא לעודד את הקבוצה שלו.
בכל פעם זה תירוץ חדש בו מסבירים לנו למה אין אפשרות להגיע, הכי עצוב ששום דבר כבר לא מעיר את החצי גופה הזאת שנקראת הקהל של הפועל ב״ש. חד משמעית אין לי טענות לתקשורת, אם הקבוצה לא מרגשת מעניינת את הקהל שלה אין סיבה שהיא תעניין אחרים.
זה העניין, אם היינו איזה קהל הפועל פ״ת כזה או ק״ש הייתי מבין,ניחא אין להם קהל.
אבל אנחנו??? ואנחנו הוכחנו בעבר שאנחנו יכולים ועוד איך.
הייתי בפראג,סאותהמפטון הצגה היה שם
לא, אבל לא שאלתי אף אחד כאן אם הוא טס לא נכנס לשיקולים של אף אחד.
אני רק לא מבין איך ממועדון של כל כך הרבה אוהדים לא נמצאו 1000 לפחות שיסעו.
זה סימפטום שמתחבר לעוד כמה דברים שמאוד מדאיגים אותי כאוהד.
בסדר אז כמוני כמוך. לכולם יש שיקולים.
אני כבר רואה איך אני הולך להוציא עשרות אלפי שקלים בהמשך בבתים כשהכל משחקי חוץ.
אל תשכח שגם משחקים עכשיו זה משהו שנקבע שבוע קדימה לרב האנשים זה לא מסתדר לעזוב הכל מעכשיו לעכשיו.
בסדר אז כמוני כמוך. לכולם יש שיקולים.
אני כבר רואה איך אני הולך להוציא עשרות אלפי שקלים בהמשך בבתים כשהכל משחקי חוץ.
אל תשכח שגם משחקים עכשיו זה משהו שנקבע שבוע קדימה לרב האנשים זה לא מסתדר לעזוב הכל מעכשיו לעכשיו.
כבר במשחק הקרוב במרקאנה הכמויות יגדלו.
אתה לא מבין מה אני אומר.
אין מצב שמועדון שמחזיק בארסנל של עשרות אם לא מאות אלפים לא מסוגל להוציא 1000 איש להונגריה, יודע מה? 500,אין מצב.
יש תהליך לא טוב שעובר על אוהדי הפועל ב״ש ומשליך על הרבה מאוד דברים וזה בינהם.
בביקורת כולם אלופים בלתת מה שצריך זה שמישהו אחר יעשה.
וזה משליך על הסיקור ועל התקשורת ועל הכל