1. משיח, לדעתי בשלב זה לא צריכים לקפוץ למסקנות בקשר לעמדת המגן הימני. אני חושב שקלינגר מודע לבעיה. ההחתמה של קידר לדעתי נועדה לסתום את עמדת המגן השמאלי המחליף שכן הרוש שוחרר כשאיפרגן יהיה המחליף בעמדת המגן הימני. מניח שבכל מקרה אילוז יועדף על קידר כמגן ימני, נכון, עדיין תהיה בעיה בעמדה הזאת אבל מחנה האימון רק התחיל יש מספיק זמן לתחילת העונה ואני חושב שיובא לקבוצה מגן ימני.
2. חברה, עם כל הכבוד לתוצאה היחסית נמוכה וליריבה, אסור לשכוח שמשחק האימון היום נקבע רק בגלל הביטול של סטיאווה בוקרשט הרומנית שהייתה אמורה לשחק מול הפועל אך ביטלה את משחקה.
אני בטוח שהמשחק מול א.א.ק אתונה היוונית (משחק זה יועבר בערוץ נובה שמשודר לאלה שיש להם צלחת לווין, יתכן שיהיה שידור באתר HBS למקרה שלא יהיו לינקים באינטרנט למשחק) ילמד יותר על הקבוצה.
בכל מקרה, אין ספק שלקבוצה חסר כרגע בלם נוסף, מגןהימני וחלוץ נוסף. יש עוד לא מעט זמן עד לתחילת העונה ולכן לדעתי אנחנו צריכים להתאזר בסבלנות.
הפועל באר שבע- אקסמס 1:2
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: הפועל באר שבע- אקסמס 1:2
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
יהיה גם שידור באינטרנט.משה אוחיון כתב:1. משיח, לדעתי בשלב זה לא צריכים לקפוץ למסקנות בקשר לעמדת המגן הימני. אני חושב שקלינגר מודע לבעיה. ההחתמה של קידר לדעתי נועדה לסתום את עמדת המגן השמאלי המחליף שכן הרוש שוחרר כשאיפרגן יהיה המחליף בעמדת המגן הימני. מניח שבכל מקרה אילוז יועדף על קידר כמגן ימני, נכון, עדיין תהיה בעיה בעמדה הזאת אבל מחנה האימון רק התחיל יש מספיק זמן לתחילת העונה ואני חושב שיובא לקבוצה מגן ימני.
2. חברה, עם כל הכבוד לתוצאה היחסית נמוכה וליריבה, אסור לשכוח שמשחק האימון היום נקבע רק בגלל הביטול של סטיאווה בוקרשט הרומנית שהייתה אמורה לשחק מול הפועל אך ביטלה את משחקה.
אני בטוח שהמשחק מול א.א.ק אתונה היוונית (משחק זה יועבר בערוץ נובה שמשודר לאלה שיש להם צלחת לווין, יתכן שיהיה שידור באתר HBS למקרה שלא יהיו לינקים באינטרנט למשחק) ילמד יותר על הקבוצה.
בכל מקרה, אין ספק שלקבוצה חסר כרגע בלם נוסף, מגןהימני וחלוץ נוסף. יש עוד לא מעט זמן עד לתחילת העונה ולכן לדעתי אנחנו צריכים להתאזר בסבלנות.
מגן ימני חסר,בלם אני לא כל כך בטוח.על אבי יחיאל אני סומך,גביש יכול להיות הפתעה נעימה.
בקשר לחלוץ,לדעתי ברנרדו-אסולין-בסיט-יצחק מספיקים,אבל אי אפשר לדעת איך ברנרדו ובסיט יהיו.אסולין תהיה בטוח שתקבל ממנו את התפוקה שלו.
מה שכן,הייתי משאיל את ג'יימס ביסו לקבוצה מהליגה הלאומית ומנסה להביא את כריסטיאן אלברז או מגן ימני זר אחר.
משה, עמדת המגן השמאלי תגובה על ידי ליאל זגורי שעלה מהנוער.
עמדת המגן הימני כמו שהבנתי עדיין לא ברורה כשקיים סיכוי שיצרפו מגן חדש, או שימשיכו עם אילוז וקידר יהיה הגיבוי.
בלם חסר בלי ספק, וצריך בלם ראשון, שישחק לצד יחיאל.
ובעמדת החלוץ צריך להחתים חלוץ רביעי, שיסתום פינה מישהו כמו ינון ברדה.
אני מאמין שיגיע בלם נוסף, ואת עמדת החלוץ הרביעי יימצאו מישהו לסגור את הפינה.
הבעיה היחידה שעלולה להיווצר העונה היא בעמדת המגן הימני, שגם היא לא כזאת בעייה רצינית.
בקיצור סבלנות ותסמכו על קלינגר
עמדת המגן הימני כמו שהבנתי עדיין לא ברורה כשקיים סיכוי שיצרפו מגן חדש, או שימשיכו עם אילוז וקידר יהיה הגיבוי.
הבעיה היחידה שעלולה להיווצר העונה היא בעמדת המגן הימני, שגם היא לא כזאת בעייה רצינית.
רק אהבה תנצח...
ניצן,מה הבעיה עם סוארז לצד יחיאל כשגביש ואדלי רוטציה? נשמע לי מצויין.
יש לך קישור אחורי את שן,אסולין וגם זגורי שהבנתי שהוא קשר אחורי (לפי מה שאומרים,הוא הכל,גם אפסנאי).
צריך לחזק בעמדת המגן הימני ואפשר לרוץ עם הסגל קדימה...לא צריך להתפרע
יש לך קישור אחורי את שן,אסולין וגם זגורי שהבנתי שהוא קשר אחורי (לפי מה שאומרים,הוא הכל,גם אפסנאי).
צריך לחזק בעמדת המגן הימני ואפשר לרוץ עם הסגל קדימה...לא צריך להתפרע
אתה באמת חושב שאפשר לבנות קבוצה סביב קשר אחורי כמו שן? להזכירך העמדה הזאת היא אחת החשובות בכדורגל המודרני.
סוארז להבנתי מיועד לעמדת הקשר האחורי, כך שיש בור בעמדת הבלם (שאולי יוכל להיסתם בעזרת גביש אבל אי אפשר לבנות על זה).
וליאל זגורי בהחלט יכול (וצריך) לשחק קשר אחורי אבל אני לא חושב שבונים עליו בשלב הזה, עם כל הפוטנציאל הוא עדיין יצטרך להוכיח את עצמו.
סוארז להבנתי מיועד לעמדת הקשר האחורי, כך שיש בור בעמדת הבלם (שאולי יוכל להיסתם בעזרת גביש אבל אי אפשר לבנות על זה).
וליאל זגורי בהחלט יכול (וצריך) לשחק קשר אחורי אבל אני לא חושב שבונים עליו בשלב הזה, עם כל הפוטנציאל הוא עדיין יצטרך להוכיח את עצמו.
רק אהבה תנצח...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. אז שוב אני שואל, למה הוחתם קידר? יש 2 מגינים שמאלים (זגורי ואופיר), 3 בלמים (יחיאל, אדלי, גביש) ו2 מגינים ימנים (איפרגן ואילוז). כשקלינגר מעוניין להביא לפחות עוד שחקן אחד להגנה (וראינו את זה עם הניסיונות להביא את מימון ועם המבחנים של המגן הימני הזר).nitsande כתב:משה, עמדת המגן השמאלי תגובה על ידי ליאל זגורי שעלה מהנוער.
2. מסכים איתך בקשר לעמדת הקשר האחורי, אייל שן ואסולין לא יספיק. סוארז חייב לשחק שם, לפי מה שנראה כרגע דווקא ביסו ישחק לידו.
3. חגי יצחק לא טס למחנה אימונים ולכן הוא לא יהיה החלוץ הרביעי השנה. אני מתאר לעצמי שיגיע חלוץ בקרוב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני לא כל כך בטוח שממש רוצים את איפרגן... אבל אם כן אז אולי ישאילו את אדלי או משהו.
אבל מה שבטוח זה שצריך בלם להרכב.
אבל מה שבטוח זה שצריך בלם להרכב.
רק אהבה תנצח...
למה חגי לא ישחק אז סתם החתימו אותו לפחות שיביאו לשחק בליגה במחזורים האחרונים כמו שעשו עם אופיר וראו איזה שחקן תותח הוא.אם כבר מדברים על חלוצים יש חלוץ רומני טוב שמשחק אוניברסיטטה קראיובה קבוצה צמרת ברומניה לחלוץ קוראים florin costea חלוץ אחד הטובים ברומניה בדקתי ולפי וויקפדיה הרומנית הוא פצוע. מה אתם חושבים? לדעתי חלוץ ביחד עם ברנרדו ואסולין ישים הרבה גולים. https://ro.wikipedia.org/wiki/Florin_Costea" onclick="window.open(this.href);return false; הוא גם היה גם מלך שערים של ליגה הרומנית שנה-שעברה
האתר הרשמי (והמרשים עד עכשיו בקצב העדכונים,יש לפרגן), מפרגן לנו בגלריית תמונות מהמשחק עצמו:
https://www.hapoelb7.co.il/Pages_Site/C ... rentID=183" onclick="window.open(this.href);return false;
תבלו
https://www.hapoelb7.co.il/Pages_Site/C ... rentID=183" onclick="window.open(this.href);return false;
תבלו

שמעתי שגלראסה עדיין פנויי...[במידה וברצלונה עדיין לא חטפו לנו אותו].Carmel כתב:
מסכים.
פשוט חייבים למצוא מגן ימני. לא הייתי פוסל להשאיל את ביסו ולהביא מגן זר מכיוון שבשוק הישראלי אני לא רואה מגן ימני לגיטימי שניתן להביא.
כמה שנים לוקח לבנות מגן ימני? ולמה לא חשבו כבר בסוף העונה הקודמת על מגן ימני לעונה הבאה?
הרי ברור לכולם ששנה אחרי שנה אנו נופלים בעמדה הזאת.