ויקינגור מנצחת ומודחים מולה מדורגים סיבוב 3 באירופית, גיור מדיחים אותנו ואנחנו לא מדורגים (כי הדירוג בהגרלת הסיבוב הבא אם אתה מודח הוא של הלא מדורגת - כל אחד לוקח את הדירוג של השני להגרלה הבאה).
תגידו אז עדיף להיות מדורגים, אבל בגלל שהשנה יש הרבה אלופות מפתיעות (שוויץ, שבדיה, דנמרק) שבלי נקודות דירוג בכלל, שזה לא כזה משנה…
פרשתי אחרי חצי שעה בערך כי הרמה לא טובה והאווירה עייפה, אבל האיסלנדים הרשימו בכושר וביציאות המסודרות להתקפה.
מה שכן חסרה להם רגל מסיימת. מההונגרים לא ראיתי הרבה אם כי זה משחק קלאסי של רק לשרוד אותו ולהעביר הכרעה לבית.
עדיפים לנו האיסלנדים. נגרים בכושר משחק שלא ישתפרו יותר. להונגרים פוטנציאל שעוד לא מימשו ואין ספק שיגיעו בכושר טוב הרבה יותר. בנוסף, נגדם אלו שני משחקים בהונגריה, מה שיתן להם יתרון.
האיסלנדים מנצחים 1-0 משער בדקה 90. יהיה גומלין מעניין.
לא הייתי מזלזל בהם. הם נראים קבוצה מאומנת מאוד, בכושר מצוין ומשחקים בדשא סיננטי.
הבנתי גם שהכובש המוביל של האיסלנדים נפצע בצורה קשה במחצית הראשונה.
אין מה לתקצר.
משחק חלש מאוד.
ההונגרים בעטו פעם אחת לשער, לא פגעו במסגרת.
האיסלנדים מעט יותר, ניסו לנצח ובסוף הבקיעו את השער היחיד.
אם זו הרמה האמיתית של 2 הקבוצות, נהיה צריך להיות חלשים במיוחד ולפשל בענק בשביל לא לעבור.
אין מה לתקצר.
משחק חלש מאוד.
ההונגרים בעטו פעם אחת לשער, לא פגעו במסגרת.
האיסלנדים מעט יותר, ניסו לנצח ובסוף הבקיעו את השער היחיד.
אם זו הרמה האמיתית של 2 הקבוצות, נהיה צריך להיות חלשים במיוחד ולפשל בענק בשביל לא לעבור.
אני חושב שאי אפשר לקחת יותר מדי מאיך שההונגרים נראו. הם קבוצה הרבה יותר טובה ממה שהציגו.
גם אתה תראה ככה על מגרש סינטטי קטן כשהמטרה שלך תהיה להעביר את ההכרעה משם.
לכן אני מקווה שויקינגור איכשהו תצליח להתעלות בגומלין ולסחוט תיקו, למרות שאני עדיין נותן 70-30 לגיור.