אירופה 2026/27

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: אירופה 2026/27

שליחה על ידי ForeverRed »

Itay כתב:
17 יוני 2026, 21:51
פחות מסכים עם הזלזול בסט הדברים שאבו רומי הביא איתו, הוא הביא הרבה יותר מ״להיות שונה מהקיים״.

להביא זר כדי לסמן וי לפני אירופה ולספר שזה בוודאות יקדם אותנו זו שטות של חרמנות רכש, מה שיקדם אותך זה להביא שחקנים טובים ובזה המערכת מתעסקת.

אגב לחשוב שרן יחתים זר וייתן לו ישר את חולצת ההרכב זה עוד משהו שאני די בטוח שלא יקרה, אין זר אחד כולל איגור אהוב ליבו שרן זרק למים כל כך מהר, כאמור הסגל הקיים בתוספת השיפוצים שהגיעו זה מה שיצטרך לסחוב אותך לפחות בסיבוב הקרוב ואם היה לנו את טרנר גם הייתי אומר שזה צריך להספיק.
מה כותבים ומה אתה עונה, כרגיל שני דברים שונים.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Itay כתב:
17 יוני 2026, 21:51
פחות מסכים עם הזלזול בסט הדברים שאבו רומי הביא איתו, הוא הביא הרבה יותר מ״להיות שונה מהקיים״.

להביא זר כדי לסמן וי לפני אירופה ולספר שזה בוודאות יקדם אותנו זו שטות של חרמנות רכש, מה שיקדם אותך זה להביא שחקנים טובים ובזה המערכת מתעסקת.

אגב לחשוב שרן יחתים זר וייתן לו ישר את חולצת ההרכב זה עוד משהו שאני די בטוח שלא יקרה, אין זר אחד כולל איגור אהוב ליבו שרן זרק למים כל כך מהר, כאמור הסגל הקיים בתוספת השיפוצים שהגיעו זה מה שיצטרך לסחוב אותך לפחות בסיבוב הקרוב ואם היה לנו את טרנר גם הייתי אומר שזה צריך להספיק.
המטרה היא להביא לפני אירופה שחקן מספיק טוב ומתאים ולא לסמן וי. אני לא מבין למה זה סותר אצלכם

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

dor69 כתב:
17 יוני 2026, 23:32
המטרה היא להביא לפני אירופה שחקן מספיק טוב ומתאים ולא לסמן וי. אני לא מבין למה זה סותר אצלכם
כי זו פשוט התעלמות מהעובדה שכמעט ולא קורה (באף קבוצה בליגה) שמגיע זר איכותי בחודש יוני לישראל, וגם אם קרו מקרים בודדים כאלו בשנים האחרונות אז זה לרוב שחקנים שההחתמה שלהם כרוכה בעלויות שלא באיזור חיוג שלנו.

ונשים בצד את זה שמדובר בעונה של מונדיאל ובעת ביטחונית-פוליטית מורכבת.

מוזמן לבדוק את הזרים הבאמת משפיעים שהגיעו בשנים האחרונות לארץ, 95% מהם הגיעו באוגוסט-ספטמבר. אז אף אחד לא אומר שצריך לשבת על זרי הדפנה ולשרוף את אירופה אבל צריך גם מנגד להכיר במציאות.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

די נו בחיאת כמו כל עונה יקומו ויגידו שצריך לחכות לסוף אוגוסט אחרי שהחלון באירופה נסגר.
אחר כך יגידו יחכו לסוף החלון, אחר כך אומרים טוב אז בינואר. ראינו מה קורה כשמחכים יותר מדי, נשארים בלי כלום או במקרה "הטוב" עם דיופים ופונקים.
המועדון צריך הפעם לפעול ומהר, אנחנו בצ'מפיונס, עובדים כל השנה קשה כדי להגיע למפעלים האלה שיכניסו המון כסף למועדון,
יתנו אוויר לאלונה כספית ולכולנו, יכולים לשפר לנו את הדירוג ולתת לנו אופציות קלות יותר בעתיד באירופה. אי אפשר להיות שאננים עם רכש.
עוד חודש משחק ראשון, כל שנה אותם מילים ואנחנו לא טועים כי בסוף בשנים האחרונות אנחנו מודחים מהר מאוד.
אם מחכים זה יכול להועיל אך ורק לליגה וראינו ששם לא נפלנו לרוב, אבל אירופה מצריכה היערכות מוקדמת ומהירה יותר.
זה בדיוק הזמן כשיש הרבה יותר אפשרויות כרגע לפתות שחקנים, כל המילים האלה של לחכות ומונדיאל וכל זה לא רלוונטי אלינו.
*צמד המשחקים הראשונים שלנו באירופה השנה הם אולי מהמשחקים החשובים בשנים האחרונות*

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

לא צריך לחפור יותר מדי. קבוצה שמגיעה לאירופה עם אחמד, גנאח ואליאסי זאת קבוצה שלא דחוף לה לעשות קמפיין אירופי.
בגלל זה לא לקחתי קשה את ההדחות נגד הצ'כים ולבסקי, כי מה לעשות שלא היינו מספיק מוכנים.

הבעיה שלי זה בעיקר עם האוהדים שבטח יקראו גם לגיור קבוצת פלייאוף עליון בקושי ושאר המחמאות לקבוצות הרבה יותר רציניות מאיתנו שעושות דברים יפים באירופה, ולהתחיל שיטשואו כששוב נראה שהכדורגל הישראלי לא שווה יריקה באירופה.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

קינגס לא חתם ב30 ביולי?
מה עם זרים מהארץ?
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

shovalb9 כתב:
18 יוני 2026, 10:28
קינגס לא חתם ב30 ביולי?
מה עם זרים מהארץ?
איזה זרים מהארץ אתה יכול להביא לעמדות שצריך?אין.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הפועלעולה כתב:
18 יוני 2026, 10:14
לא צריך לחפור יותר מדי. קבוצה שמגיעה לאירופה עם אחמד, גנאח ואליאסי זאת קבוצה שלא דחוף לה לעשות קמפיין אירופי.
בגלל זה לא לקחתי קשה את ההדחות נגד הצ'כים ולבסקי, כי מה לעשות שלא היינו מספיק מוכנים.

הבעיה שלי זה בעיקר עם האוהדים שבטח יקראו גם לגיור קבוצת פלייאוף עליון בקושי ושאר המחמאות לקבוצות הרבה יותר רציניות מאיתנו שעושות דברים יפים באירופה, ולהתחיל שיטשואו כששוב נראה שהכדורגל הישראלי לא שווה יריקה באירופה.
על הנייר, קבוצה שלקחה אליפות על חשבון קבוצה כמו פרנצווארוש ושני המשחקים מתקיימים במדינה שלה, היא קבוצה שלכל הפחות שווה לנו.
עד כמה היא איכותית, את זה נראה במפגשים מולנו. צריך גם לראות האם הם יצליחו לשמור את הלוקאס והקינגס שלהם.

בכל מקרה, לא רואה קשר בין ההגרלה לחיזוק הקבוצה.
העמדות הבעייתיות אצלנו, בטח עמדת הקיצוני שמאלי, הם עמדות שהיו ידועות לנו עוד בקיץ הקודם, ככה שמצופה שיהיה לנו שמות ומעקב ושלא נצטרך לחכות לסוף החלון בשביל חיזוק.
יש דברים שמתרחשים תוך כדי חלון ואין לך שליטה עליהן, פציעות, פתאום הצעה יוצאת דופן על שחקן שלא חשבת שתגיע, ואז פתאום נוצר בו והקושי למלא אותו יותר גדול.
אבל יש עמדות, כמו עמדת הבלם, כמו עמדת הקיצוני השמאלי, כמו עמדת המגן השמאלי אם בצוות המקצועי החליטו שלופס לא ממשיך, שהם עמדות שמצופה שכבר יהיו לנו מועמדים ונהיה מוכנים אליהם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Melikson24 כתב:
18 יוני 2026, 11:31
איזה זרים מהארץ אתה יכול להביא לעמדות שצריך?אין.

סונגה הקיצוני שמאלי של הפועל פתח תקווה שחקן מאוד מעניין.
בן 21, מאוד מהיר, משהו שמאוד חסר לנו בקבוצה.
העדיפות הראשונה שלי היא כמובן לקיצוני שמאלי יותר בשל, יותר מוביל באופי, אבל אם לא ימצאו לדעתי כן מדובר בפרופיל מעניין גם מבחינת היכולת אולי למכור בעתיד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

Sir Alex Ferguson כתב:
18 יוני 2026, 18:00
סונגה הקיצוני שמאלי של הפועל פתח תקווה שחקן מאוד מעניין.
בן 21, מאוד מהיר, משהו שמאוד חסר לנו בקבוצה.
העדיפות הראשונה שלי היא כמובן לקיצוני שמאלי יותר בשל, יותר מוביל באופי, אבל אם לא ימצאו לדעתי כן מדובר בפרופיל מעניין גם מבחינת היכולת אולי למכור בעתיד.
הוא מאוד לא יציב.
כמובן אם לא יצליחו להביא משהו מבחוץ, הוא יכול להוות אופציה, אבל בשלב הזה צריך לכוון למשהו בשל וטוב יותר.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

כדי שיהיה לנו סיכוי צריך להחתים כבר שחקנים למחנה ולהגיע הכי מוכנים שאפשר

שלח תגובה