מסכים לגבי הנקודה הזו.
אני מניח שיש גם פן כלכלי. האיצטדיונים לא באים בחינם.
הפגיעה הכלכלית לא פשוטה אז גם אם בחרו יעד לא אטרקטיבי כדי לשלם פחות - לגיטימי בעיני. אפשר לסלוח.
מסכים לגבי הנקודה הזו.
הדבר הכי לגיטימי וחשוב זה לעבור שלב.Melikson24 כתב: ↑16 יוני 2026, 08:29מסכים לגבי הנקודה הזו.
אני מניח שיש גם פן כלכלי. האיצטדיונים לא באים בחינם.
הפגיעה הכלכלית לא פשוטה אז גם אם בחרו יעד לא אטרקטיבי כדי לשלם פחות - לגיטימי בעיני. אפשר לסלוח.
מדובר בבחירת אצטדיון לכל העונה האירופית (שסביר מאוד שתימשך עד דצמבר/ינואר) ולא לשלב אחד ספציפי.Melikson24 כתב: ↑16 יוני 2026, 10:07למה אתה חושב שלבאטומי יגיעו הרבה אוהדים?
200-250 אוהדים זה המקסימום לכל יעד שתבחר. זה לא צריך להוות שיקול מרכזי.
ניתן להחליף איצטדיון לשלב הבתים.dor69 כתב: ↑16 יוני 2026, 10:40מדובר בבחירת אצטדיון לכל העונה האירופית (שסביר מאוד שתימשך עד דצמבר/ינואר) ולא לשלב אחד ספציפי.
200-250 זה ממש לא הגבול שלנו. גם במשחקי מוקדמות ראינו כבר יותר מזה. לשלבי ליגה אנחנו כבר הגענו לאיזורים של 2000 פלוס ביעדים אטרקטיביים. היעד הנכון יכול להביא משמעותית יותר קהל
סיקרנו אתמול :Sir Alex Ferguson כתב: ↑16 יוני 2026, 16:53מארחים באצטדיון Haladás Sportkomplexum בעיר סזומבאת'לי (Szombathely) בהונגריה.
נחנך בשנת 2017, 8,900 מקומות ישיבה.
העיר סזומאבת'לי מרוחקת כ-130 ק"מ מ-וינה ומגראץ, אוסטריה וכ-145 ק"מ מברטיסלבה, סלובקיה.

זמני נסיעה פה זה ברכב?
כן אחי...