אמיר גנאח
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: אמיר גנאח
מה כפול
תמכרי מהר
תמכרי מהר
- red guy
אמריקאים גרועים במשא ומתן, הם מציעים הצעה לא פורפוציאלית, אתה דורש כפול והם מתרשמים שזאת סחורה חמה.
ככה תורג'מן נמכר ב5 מיליון , ככה אירן מקבלת כסף על משאב טבע כמו מיצרי הורמוז וככה מוכרים להם מלח חרגיל ב100 דולר כי זה מים המלח
- 4 לב אדום
חחחחח... גדול
וברצינות - תורג'מן נמכר תמורת 6 מיליון דולר אחרי עונה של 16 שערים ו-3 בישולים.
גאנח השתפר העונה עם 4 שערים ו-7 בישולים בכל המסגרות ( 2 ו-6 בהתאמה רק בליגה ).
אז בהחלט אפשר לדרוש 3 מיליון דולר לדעתי.
פיינגולד יצא ב-2.5, רן בנימין ב-1.75 .
שניהם פחות טובים ממנו.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- שיש
- Title: קרייזי-רד
קטע אם גאנח יוצא ב3 מיליון וגם קאנגוואה ב3 מיליון
- delta7
- הראל
- Title: אין
- סימיוני
זה כנראה ההבדל בין אלונה ואלי לבינינו, היועצים. אסור לקפוץ אף פעם על שום הצעה בצורה עיוורת וכדאי לנסות ולמקסם את הרווח. נראה לאן זה יילך.
- Itay
אדם קידן הסוכן של גאנח בקיקטוק:
״הפניות שאני מקבל מסוכנים על גאנח מציפים, וזה לא מובן מאליו כי הוא לא עומד על מספרים דו ספרתיים. כנראה שמשהו באיכות האישית שלו ובדריבל שלו מעניין אנשים.
יש לפחות 2 קבוצות מאוד גדולות שרוצות אותו, זה עדיין בהתחלה אבל אני לא פוסל שזה יקרה הקיץ וצריך להיערך לזה אבל הוא גם צריך להבין אם הוא מוכן וערוך לצאת לחו״ל או שצריך להתבשל עוד שנה כי אני בעד ששחקן ייצא שלם אבל גם כמובן שאם יש הצעה גדולה ולא משנה מי השחקן אז לא צריך לחשוב פעמיים״
״יש לי כנף שמאל שמעניין את ב״ש אבל זה לא יקרה מבחינתם עד שהם ידעו שגאנח עוזב כי הוא מאוד מוערך אצלהם, אם הם יביאו מישהו לכנף זה יהיה במקומו״
״הפניות שאני מקבל מסוכנים על גאנח מציפים, וזה לא מובן מאליו כי הוא לא עומד על מספרים דו ספרתיים. כנראה שמשהו באיכות האישית שלו ובדריבל שלו מעניין אנשים.
יש לפחות 2 קבוצות מאוד גדולות שרוצות אותו, זה עדיין בהתחלה אבל אני לא פוסל שזה יקרה הקיץ וצריך להיערך לזה אבל הוא גם צריך להבין אם הוא מוכן וערוך לצאת לחו״ל או שצריך להתבשל עוד שנה כי אני בעד ששחקן ייצא שלם אבל גם כמובן שאם יש הצעה גדולה ולא משנה מי השחקן אז לא צריך לחשוב פעמיים״
״יש לי כנף שמאל שמעניין את ב״ש אבל זה לא יקרה מבחינתם עד שהם ידעו שגאנח עוזב כי הוא מאוד מוערך אצלהם, אם הם יביאו מישהו לכנף זה יהיה במקומו״
- Melikson24
כמו שחשבתי. לא מנחיתים כנף זר לשמאל בגלל גאנח. לא לפגוע בו מקצועית.
ברור שזאת החלטת מועדון ולא מאמן. החלטה מטומטמת מאין כמותה שהייתה יכולה לעלות לנו באליפות.
ברור שזאת החלטת מועדון ולא מאמן. החלטה מטומטמת מאין כמותה שהייתה יכולה לעלות לנו באליפות.
- yossi
צריך לקוות שילך כמה שיותר מהר. הסכום לא מעניין אותי.
עזיבה שלו זה אחד החיזוקים הכי משמעותיים שאפשר לקבל.
עזיבה שלו זה אחד החיזוקים הכי משמעותיים שאפשר לקבל.
- שיש
מכירה שלו זה שדרוג כפול
גם יילך וגם יביאו זר לעמדה
ובלי קשר זה טמטום לא להביא מישהו על העמדה , תחרות זה טוב וישדרג את הקבוצה
גם יילך וגם יביאו זר לעמדה
ובלי קשר זה טמטום לא להביא מישהו על העמדה , תחרות זה טוב וישדרג את הקבוצה
- red guy
הוא גם אמר שאם תגיע הצעה מחו"ל על חזיזה הוא יעניין אותו.Itay כתב: ↑01 יוני 2026, 10:44אדם קידן הסוכן של גאנח בקיקטוק:
סתם זורק סיסמאות
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מכירה שלו בסכום יפה אולי גם תייצר לנו הכנסות שיוכלו לעזור לנו להקשיח את העמדות לגבי קינגס ולוקאס בקיץ מבחינת המחיר שנבקש עליהם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- גיא חניה
לא להביא שחקן זר על חשבון גאנח זה דורש התערבות של איש מקצוע. וכשאני אומר איש מקצוע אני מתכוון לרופא קליני, פסיכיאטר וכו׳