לא טושטש כלום אחי. היו קקות ונשארו קקות.
אוהדים נורמלים שלהם שאני מכיר, סולדים מהסגנון של יואב זיו ואבי ריקן המגעילים.
השופרות היו ונשארו תמיד. לפחות זה בגלוי. בסמוי עושים לנו יותר נזק.
לא טושטש כלום אחי. היו קקות ונשארו קקות.
אתה צודק כמעט בכל מילה. אני רק חושב שהחרפה היא גם שלנו במקרה הזה. לא מתנהגים ככה. אני לא שותף לאמירות ה"אחלה גבר" לניצים מהצד שלנו ו " יאללה מכות". בן חמו התגרה? לא צריך להתייחס אליו ולהתבזות ככה במעמד גמר גביע המדינה.Red Tiger כתב: ↑29 מאי 2026, 12:44בסוף אירועי גמר הגביע הם חרפה,שחקנים,צוותים,מנהל קבוצה מי הם בכלל שילינו על האוהדים בארץ אם ככה הם מתנהגים.
בסוף מכבי זאת מכונת יחצ משומנת שמפעילה עכשיו את כל הכלים כדי להחביא את הבושה האמיתית והיא שהם שיחקו כמו קבוצת תחתית שעומדת לרדת ליגה ב20 הדקות האחרונות.
אני מבטיח לך שאם זה היה הפוך זה היה השיח המרכזי.
המצחיק באירוע הזה שיש כאלה שבטוחים שזה אמת.4 לב אדום כתב: ↑01 יוני 2026, 05:36טוב אז טוכמן סופית נדבק במחלת הרכילות הקשה של ספורט5 ( לא שהוא לא היה רכלן לפני זה, פשוט עכשיו זה התעצם ) ויחד עם חיבתו ושופרותו למכבי ת"א יצא תחתיו הדיווח ה-"מטריד" הבא :
מיקה משה, חברה של ניב יהושוע, מעדיפה את מכבי תל אביב על באר שבע.
אדון טוכמן - אין גבול לכמה תבזה את עצמך עם דיווחים מהסוג הזה ? מה לעזאזל זה קשור לספורט ?
אז בוא נספר סיפור גם על סבתא שלו שהייתה נוהגת בצעירותה לקחת אותו לשוק מחנה יהודה ונכתוב שהיא הייתה מעדיפה שניב יגיע לירושלים.
א-י-ן ל-ה-ם מ-ו-ש-ג !!!
זה מופרך כשמדובר בילדה בת 18 שנמצאת איתו סה״כ שנה.ForeverRed כתב: ↑01 יוני 2026, 08:39למה זה כל כך מופרך שהחברה שלו מעדיפה לגור במרכז?
לא הראשונה ולא האחרונה.
לא מופרך בכלל.ForeverRed כתב: ↑01 יוני 2026, 08:39למה זה כל כך מופרך שהחברה שלו מעדיפה לגור במרכז?
לא הראשונה ולא האחרונה.
מופרך מאוד שזה יזיז למישהוForeverRed כתב: ↑01 יוני 2026, 08:39למה זה כל כך מופרך שהחברה שלו מעדיפה לגור במרכז?
לא הראשונה ולא האחרונה.