בול
גמר גביע המדינה : הפועל ב"ש - מכבי ת"א, שלישי, 26.5, 20:30, טדי
- Red Tiger
- Title: קרייזי-רד
- סימיוני
- Title: CrazyRed
Re: גמר גביע המדינה : הפועל ב"ש - מכבי ת"א, שלישי, 26.5, 20:30, טדי
אני מת על ה ד.נ.א. של הפועל באר שבע. לא בא לי להיות כמו מכבי. הם מגעילים אותי. יש דברים שאפשר לאמץ בכל הקשור לניהול, זאת לא בושה. אבל להיות כמוהם? טוב לי כמו שאנחנו.
- Red Tiger
- סימיוני
אנחנו זוללי התארים מהדרום שבאים צנועים, אבל מסתכלים לכולם בלבן שבעיניים וזוללים תארים. את השחצנות המכביסטית אף פעם לא סבלתי ולא רוצה לחקות אותם. אני לא מתבייש להסתכל עליהם ולאמץ דברים אצלנו. אבל לא אוהב את מה שהם והתקשורת המגוייסת שלהם מכנים - " מכביזם".
- Red Tiger
תהיה שחצן זה מגיע לך! אתה המועדון השני הכי הישגי ב12 שנים האחרונות,אפשר לצאת מהארון.
-
M.I.O.E
- Title: זה יתכן זה אפשרי!!
שמעתי פוטקאסט שבדיוק מדבר על הנושא הזה.
מתי התקשורת והקהל כדורגל בארץ ישלים עם זה שבש מועדון גדול בטופ 5 מה שהיה עד לפניי עידן אלונה טופ 4.
מ14-15 אנחנו טופ 3 ויותר לכיוון 2.
הם דיברו על זה שכולם רק מחכים מתי ב״ש תחזור להיות ״בש״
ובינתיים הזמן עובר. ובש ממשיכה לזלול תארים ולסיים באופן קבוע טופ 4 בטבלה. אחד מהאורחים שם עדיין לא מצליח לעכל למרות כל הנתונים שאמרו לו בפודקאסט. ביום שכולנו ולא רק חלק מהקהל נעכל ונקבל את העובדה שבש בעידן אלונה יהיה מועדון גדול שתמיד ילחם על התארים גם אם יעברו כמה עונות פחות סקסיות ויבשות מתארים. אז גם שאר אוהדי הכדורגל בארץ יתחילו לקבל את זה.
ושום מילה על מס ב״ש בתחילת העידן חחחחחחח
- Red Tiger
אותי לא מעניין פודקאסט עם כמה ילדי נזלת שרובם הם אוהדי מכבי והפועל ובטוחים שהם סקאוטים בליברפול.M.I.O.E כתב: ↑31 מאי 2026, 09:07שמעתי פוטקאסט שבדיוק מדבר על הנושא הזה.
מתי התקשורת והקהל כדורגל בארץ ישלים עם זה שבש מועדון גדול בטופ 5 מה שהיה עד לפניי עידן אלונה טופ 4.
מ14-15 אנחנו טופ 3 ויותר לכיוון 2.
הם דיברו על זה שכולם רק מחכים מתי ב״ש תחזור להיות ״בש״
ובינתיים הזמן עובר. ובש ממשיכה לזלול תארים ולסיים באופן קבוע טופ 4 בטבלה. אחד מהאורחים שם עדיין לא מצליח לעכל למרות כל הנתונים שאמרו לו בפודקאסט. ביום שכולנו ולא רק חלק מהקהל נעכל ונקבל את העובדה שבש בעידן אלונה יהיה מועדון גדול שתמיד ילחם על התארים גם אם יעברו כמה עונות פחות סקסיות ויבשות מתארים. אז גם שאר אוהדי הכדורגל בארץ יתחילו לקבל את זה.
ושום מילה על מס ב״ש בתחילת העידן חחחחחחח
לי חשוב שקודם כל הקהל כאן יבין מה יש לו ביד ויתחיל לשדר יותר עוצמה ובטחון בקבוצה ובמועדון ובמה שהוא עושה בשנים האחרונות.
אם אנחנו נתחיל להתייחס לעצמנו כמועדון גדול ככה גם יתייחסו אלינו.
- 4 לב אדום
מכבי תל אביב והפועל באר שבע צפויות להגיש היום (שני) למחלקה המשפטית של ההתאחדות לכדורגל בקשה לדחיית דיוני המשמעת שלהן ושל השחקנים, לצד יואב זיו, המואשמים באירוע האלימות על כר הדשא בסיום גמר גביע המדינה בשבוע שעבר בטדי.
הדיונים נקבעו ליום רביעי, מחרתיים.
שני המועדונים צפויים לנצל את זכותם לדחייה של שבוע ולבקש עוד היום מבית הדין לקיים את הדיון ב-10 ביוני, מאחר שנדרשת עבודה רבה על התיקים.
חלק מהשחקנים אף יעלו לתת עדות בזום מאחר ואינם בארץ.
הדיונים נקבעו ליום רביעי, מחרתיים.
שני המועדונים צפויים לנצל את זכותם לדחייה של שבוע ולבקש עוד היום מבית הדין לקיים את הדיון ב-10 ביוני, מאחר שנדרשת עבודה רבה על התיקים.
חלק מהשחקנים אף יעלו לתת עדות בזום מאחר ואינם בארץ.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש