רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי הפועלעולה »

כמובן שמגיע לו.
קיבל שדרוג בחוזה, שדרוג במתקנים, צריך גם שדרוג בחשיבה שלו של איך הוא תופס את שחקני הספסל והדרישות שלו מהם. בעונה הבאה זה יהיה קריטי.
שיהיה בהצלחה לכולנו

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

בסוף כל הקרקס של דהאן כנראה נגמר בכך שכל המאמנים נשארים איפה שהיו.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

רק שלא יסטה מהדרך. מהמאמנים הטובים שהיו פה.
בשורה מצויינת!

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

קוזוך זכה בטוטו
אחרי זה גביע
אחרי זה גביע עם גניבת אליפות
אחרי זה אליפות וכמעט גביע
שנה הבאה אליפות +גביע
חדשות מצוינות לנו, נקווה שבדרישות שלו לא מוותר על חיזוק איפה שצריך ולא בונה על אחמדים למיניהם

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

Melikson24 כתב:
27 מאי 2026, 10:51
סוכן על.
השאיר ושדרג לרן וברק את החוזים.
לגבי בכר, מאוד עצוב מה שרפאלוב ועובדיה עושים לו.
איך המעמד שלו ככה התרסק.
חבל שהוא נותן להם לעשות לו את זה.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

Melikson24 כתב:
27 מאי 2026, 10:51
זה היה ברור יותר מהעובדה שאמא של יואב זיו זונה.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

״התחושות טובות, אני שמח שזה נסגר וגם ידעתי שזה ייסגר.
אני ואלונה אמרנו שנדבר על זה בסוף העונה והתכוונו לזה, אני לא בן אדם שמדבר על כסף, כשאמרתי בראיונות שאני רוצה להיות בהפועל ב״ש התכוונתי לזה. הכל נסגר טיק טק תוך פגישה של חצי שעה שאפילו לא הייתי נוכח בה״

״בסופו של דבר אנחנו פה כדי להשיג, אלונה תמיד הייתה כזאת גם לפני שהגעתי, נצטרך לעשות הרבה דברים ולהיות מדוייקים בהם, נרצה להחתים כמה שחקנים״

״בשביל לקבל מענק צריך לשתף שחקנים צעירים עד גיל 23 בסגל וחיפשנו שחקנים צעירים מוכשרים שמסתובבים בליגה והשם הראשון היה אבו רומי שבהתחלה היה יקר אז חיכינו שהוא יצבור ניסיון וברגע שזה התאפשר והרגשנו שזה הרגע הנכון ייאמר לזכות אלונה שהיא עשתה הכל כדי להביא אותו , אני שמח שהוא איתנו, הוא ודן זה כוח עולה ורצינו לראות את זה מתפרץ״

״דיברנו תמיד על חדר הלבשה בלי אגו, כמו משפחה.
זה באמת היה גיים צ׳יינג׳ר שהביא תוצאות ואת האליפות הזאת, אני באמת חושב שאצלנו השלם גדול מסך חלקיו ואין אגו וכשכל הדבר הזה מתחבר ואנחנו ביחד זה משהו שקשה לעצור״

״למדתי להתמודד עם הביקורת, כדורגל זה משחק עם רגשות ואם זה לא היה משחק רגשות אז אף אחד לא היה בא וזה לא היה מעניין, אני מודה על האוהדים שבאים ושמים את הלב שלהם גם אם אומרים דברים שאחרי זה מצטערים עליהם, זה בסדר.
העיקר שנהיה יחד, הילדים ילבשו אדום, האנשים יהיו מאושרים ושהלבבות ירעדו פה בעזרת ה׳ מעוד רגעים כאלה״

״אני להיפך מעמה. אני מאמין בבורא עולם.
אמונות טפלות זה מגניב, בורא עולם זה מעל הכל אבל אני באמת מאמין גדול בעבודה קשה, בהשתדלות אדירה ובלהבין שלא הכל שלי בעולם כמו הגביע, נגיד תודה גם על מה שלא קיבלנו, נבין מה הדברים הטובים שבורא עולם ניסה להעביר לנו וככה נתקדם״

״אני אספר לכם איך אני חושב ועובד.
היה משחק בעונה שעברה מול ריינה שהובלנו 1:0, הכנסנו את גאנח שקיבל צהוב ואז עשו עליו פנדל של 300% והוא קיבל צהוב שני, אחרי זה השופט הוסיף זמן לא פרופורציונלי של 11 דקות ובסוף ריינה הרימה כדור מחצי מגרש ושמה את ה-1:1.
נסעתי הביתה עם אשתי והילדים והגלגלים בראש חושבים ואשתי אומרת לי מה יש לך תדבר ועניתי לה שאני מנסה להבין מה יכולתי לעשות טוב יותר, בתחושות שלי ושל הקהל השופט הוסיף כמות זמן באמת לא פרופורציונלית וקיבלנו גול משום מקום ויכולנו להגיד טוב אין מה לעשות, אבל לא, תמיד יש מה לעשות, עברנו באותו משחק לקו 5 וטיבי שיחק בצד, חשבתי אולי היה נכון דווקא לשים אותו באמצע ולהיעזר במנהיגות ובניהול שלו בהגנה אז אלה דברים שאני תמיד חוקר בעצמי קודם כל, אני קודם כל מבקר את עצמי ומנסה להשתפר״

שלח תגובה