אליאס על פרץ?למה?Marin כתב: ↑16 מאי 2026, 21:37מרציאנו
דודזאדה בלטקסה בלוריאן מזרחי
ונטורה קינגס אליאס
גאנח זלאטנוביץ אבו רומי
מכבי לא קבוצה טובה אבל יש לה שחקנים עם יכולות אישיות שיכולים להביך אותנו בקלות . זה מוקש לא פחות גדול מהמשחק בשישי , כל האיצטדיון יהיה אדום ונהיה חייבים לעלות בטירוף מהשנייה הראשונה ולנסות לגמור את זה במחצית הראשונה .
מח' 35 : הפועל ב"ש - מכבי ת"א, שלישי, 19.5, 20:30, טרנר
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: מח' 35 : הפועל ב"ש - מכבי ת"א, שלישי, 19.5, 20:30, טרנר
- Marin
טעות שלי התכוונתי לרשום אליאל
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מחפש כרטיס...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- MELI
- Title: קרייזי-רד
איזה לחצים בחזה פשייייי
השמחה בבלומפילד טשטשה
השמחה בבלומפילד טשטשה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שום 4 מ6, 6 מ6 ולגמור את זה בלי טובות
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Red Tiger
אפשר להמשיך ולשחק עם הרכבים כאן זה ממש לא רלוונטי שנשארו שני משחקי אליפות שכולם מבינים מה מונח על הכף.
אני בטוח שכל מי שיעלה ייתן מעצמו 6000%, חשוב להישאר ממושמעים,אחריות,בלי לנסות להציל את המולדת במידה וזה לא קורה מהר,מכבי זאת קבוצה שתמיד קשה לנו מולה ולכן חייבים להיות מפוקסים.
מצד שני, אנחנו כל הזמן דורשים מהשחקנים שייתנו מעצמם את המקסימום בזמן שאנחנו לא עושים את זה.
אי אפשר לקחת אליפות אם טרנר יהיה סיר לחץ בלתי נסבל בשני המשחקים הללו.
פעם אחת למען השם שהקהל הזה יבין שהוא לא פחות חשוב מהשחקנים במאבק הזה,אי אפשר שיהיה דקה של שקט במשחק הזה,שריקות בוז צורמות אזניים ליריבה,לחץ בלתי פוסק על השופטים,עידוד ודחיפה כאילו אין מחר (כי באמת אין).
אבל לצערי זה לא יקרה אז נשאר לי רק לסמוך על השחקנים
אני בטוח שכל מי שיעלה ייתן מעצמו 6000%, חשוב להישאר ממושמעים,אחריות,בלי לנסות להציל את המולדת במידה וזה לא קורה מהר,מכבי זאת קבוצה שתמיד קשה לנו מולה ולכן חייבים להיות מפוקסים.
מצד שני, אנחנו כל הזמן דורשים מהשחקנים שייתנו מעצמם את המקסימום בזמן שאנחנו לא עושים את זה.
פעם אחת למען השם שהקהל הזה יבין שהוא לא פחות חשוב מהשחקנים במאבק הזה,אי אפשר שיהיה דקה של שקט במשחק הזה,שריקות בוז צורמות אזניים ליריבה,לחץ בלתי פוסק על השופטים,עידוד ודחיפה כאילו אין מחר (כי באמת אין).
- eitam
סגורים על זה שאין קהל חוץ למכבי?
- xboy
לצערי הרב הקהל שלנו לא מבין את צו השעה.Red Tiger כתב: ↑16 מאי 2026, 22:25אפשר להמשיך ולשחק עם הרכבים כאן זה ממש לא רלוונטי שנשארו שני משחקי אליפות שכולם מבינים מה מונח על הכף.
בבלומפילד הרגשתי כאילו אני ברסיטל.
- hb7
- MELI
אָנָּא אֵל כַּבִּיר, חַזֵּק אֶת רוּחָם וִידֵיהֶם שֶׁל הַשַּׂחְקָנִים וְהַצֶּוֶת:
• תֵּן בָּהֶם כֹּחַ, מְהִירוּת וְחָכְמָה, לְהַבְקִיעַ שְׁעָרִים וּלְנַצֵּחַ בְּכָל מִגְרָשׁ.
• הַעֲנֵק לָהֶם אֶת הָעֹז לַעֲמֹד אֵיתָן כְּצּוּר הַמִּדְבָּר, וְשֶׁלֹּא תֵּצֵא תַּקָּלָה תַּחַת יָדָם.
• הַשְׁרֵה בָּהֶם אַחְדוּת וְלֵב אֶחָד, כְּדֵי שֶׁיּוּכְלוּ לִכְבֹּשׁ אֶת הַפִּסְגָּה הַמַּגִּיעָה לָנוּ בְּזִכָּיוֹן וּבְעָמָל.
יְהִי רָצוֹן שֶׁנַּעֲמֹד בִּגְבוּרָה מוּל "צִיר הַחֹשֶׁךְ" וְכָל הַקָּמִים עָלֵינוּ – הַמַּכַּבִּים וְהַבֵּיתָ"רִים. יֶחֱלַשׁ כּוֹחָם וְתִתְפַּזֵּר הֲגַנָּתָם, וַאֲנַחְנוּ נָקוּם וְנִתְעוֹדָד. שֶׁהַצֶּדֶק הַסְּפּוֹרְטִיבִי יֵצֵא לָאוֹר, וְנִקַּח אֶת כָּל הַתְּאָרִים וְהַהֶשֵּׂגִים שֶׁמַּגִּיעִים לָנוּ בִּזְכוּת וּבְכָבוֹד.
"כִּי עִמָּנוּ אֵל" – שֶׁתְּהֵא שְׁכִינָתְךָ עִם הַנֶּגֶב וְיוֹשְׁבָיו, וְנִזְכֶּה לִרְאוֹת בְּשִׂמְחַת הָעִיר וּבְתִפְאֶרֶת הַקְּבוּצָה.
אָמֵן כֵּן יְהִי רָצוֹן!
"יְהִי רָצוֹן מִלְּפָנֶיךָ, שׁוֹכֵן בַּמָּרוֹם וּבוֹחֵן לְבָבוֹת, שֶׁתִּפְרֹשׂ סֻכַּת שְׁלוֹמְךָ וְהַצְלָחָתְךָ עַל מוֹעֲדוֹן הַכַּדּוּרֶגֶל הַפּוֹעֵל בְּאֵר שֶׁבַע, הַמּוּבָל בְּיָד רָמָה וּבְנֶפֶשׁ חֲפֵצָה עַל יְדֵי הַגְּבֶרֶת אֲלוֹנָה בַּרְקָת."
להרבות בתפילות חברים
• תֵּן בָּהֶם כֹּחַ, מְהִירוּת וְחָכְמָה, לְהַבְקִיעַ שְׁעָרִים וּלְנַצֵּחַ בְּכָל מִגְרָשׁ.
• הַעֲנֵק לָהֶם אֶת הָעֹז לַעֲמֹד אֵיתָן כְּצּוּר הַמִּדְבָּר, וְשֶׁלֹּא תֵּצֵא תַּקָּלָה תַּחַת יָדָם.
• הַשְׁרֵה בָּהֶם אַחְדוּת וְלֵב אֶחָד, כְּדֵי שֶׁיּוּכְלוּ לִכְבֹּשׁ אֶת הַפִּסְגָּה הַמַּגִּיעָה לָנוּ בְּזִכָּיוֹן וּבְעָמָל.
יְהִי רָצוֹן שֶׁנַּעֲמֹד בִּגְבוּרָה מוּל "צִיר הַחֹשֶׁךְ" וְכָל הַקָּמִים עָלֵינוּ – הַמַּכַּבִּים וְהַבֵּיתָ"רִים. יֶחֱלַשׁ כּוֹחָם וְתִתְפַּזֵּר הֲגַנָּתָם, וַאֲנַחְנוּ נָקוּם וְנִתְעוֹדָד. שֶׁהַצֶּדֶק הַסְּפּוֹרְטִיבִי יֵצֵא לָאוֹר, וְנִקַּח אֶת כָּל הַתְּאָרִים וְהַהֶשֵּׂגִים שֶׁמַּגִּיעִים לָנוּ בִּזְכוּת וּבְכָבוֹד.
"כִּי עִמָּנוּ אֵל" – שֶׁתְּהֵא שְׁכִינָתְךָ עִם הַנֶּגֶב וְיוֹשְׁבָיו, וְנִזְכֶּה לִרְאוֹת בְּשִׂמְחַת הָעִיר וּבְתִפְאֶרֶת הַקְּבוּצָה.
אָמֵן כֵּן יְהִי רָצוֹן!
"יְהִי רָצוֹן מִלְּפָנֶיךָ, שׁוֹכֵן בַּמָּרוֹם וּבוֹחֵן לְבָבוֹת, שֶׁתִּפְרֹשׂ סֻכַּת שְׁלוֹמְךָ וְהַצְלָחָתְךָ עַל מוֹעֲדוֹן הַכַּדּוּרֶגֶל הַפּוֹעֵל בְּאֵר שֶׁבַע, הַמּוּבָל בְּיָד רָמָה וּבְנֶפֶשׁ חֲפֵצָה עַל יְדֵי הַגְּבֶרֶת אֲלוֹנָה בַּרְקָת."
להרבות בתפילות חברים
- Melikson24
- Title: CrazyRed
איגור איסט
פרץ ונטורה קינגס
רועי לוי דוידזאדה
בלוריאן מיגל בלטקסה
מרציאנו
פחות משנה לי ההרכב. הכי חשוב הגישה. חייבים לעלות למשחק הזה כמו מלוע של תותח, עד לשריקת הסיום.
פרץ ונטורה קינגס
רועי לוי דוידזאדה
בלוריאן מיגל בלטקסה
מרציאנו
פחות משנה לי ההרכב. הכי חשוב הגישה. חייבים לעלות למשחק הזה כמו מלוע של תותח, עד לשריקת הסיום.
- גיא חניה
לבוא לרמוס, הכל תלוי רק בנו
- ReDo
זה לא הזמן לנסיונות ולשלושה בלמים.Melikson24 כתב: ↑16 מאי 2026, 23:37איגור איסט
פרץ ונטורה קינגס
רועי לוי דוידזאדה
בלוריאן מיגל בלטקסה
מרציאנו
יאללה הפועל תביאו את זה.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
כשהקהל של הפועל ת"א בזון, זה קרב אבוד. כל היציעים שרים יחד, לא כמו אצלנו שמערבי ומזרחי מצלמים את הדרומי.
ועדיין, נתנו שם אחלה עידוד. יצאתי משם בהיי מטורף, ומודה שגם באופטימיות יתר. הייתי בטוח שבית"ר ישלשלו אתמול.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
- shovalb9
- Title: עמה יעמיק
אני אהבתי, זה ה11 הכי טובים שלנו כיום, לא בטוח שההרכב הכי מותאם/ נראים הכי טוב ב3 בלמים ככה.Melikson24 כתב: ↑16 מאי 2026, 23:37איגור איסט
פרץ ונטורה קינגס
רועי לוי דוידזאדה
בלוריאן מיגל בלטקסה
מרציאנו
כמעט באותם שחקנים בדיוק (בלטקסה/מזרחי שאני לא מוותר עליו) אפשר גם לשחק בהרכב הרגיל שלנו, השינוי הוא פשוט בלהעביר את רועי לוי אגף.
מרציאנו
דוידזאדה בלוריאן מיגל מזרחי
רועי לוי קינגס ונטורה אליאל גבון
איגור
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"