זה לא אילתור זה גמישות , אפשר לעבוד ל4:3:3 עם איסט ולוי בצדדים
מח' 31 : מכבי חיפה - הפועל ב"ש, רביעי, 6.5, 20:00 , סמי עופר
- שיש
- Title: קרייזי-רד
- nitsande
Re: מח' 31 : מכבי חיפה - הפועל ב"ש, רביעי, 6.5, 20:00 , סמי עופר
גם עם ויטור אפשר לייצר גמישות אם מזיזים את בלטקסה למגן
רק אהבה תנצח...
- yossi
יום לפני משחק ויש עוד כרטיסים.
עכשיו הקהל המת שלנו לא באמת מעניין אותי.
כן מעניין אותי שביום ראשון שתפתח המכירה לטדי, מי שכן מטריח את עצמו כדי לתמוך בקבוצה יהיה במעמד זהה לזה של בן אדם שבקושי טורח להגיע לטרנר.
מחדל גדול של המועדון שלא מסוגל לבנות data base נורמלי ולתגמל את מי שראוי לכך. ובאמת שאין יותר מדי כאלה, אולי 2-3 אלף איש.
כן מעניין אותי שביום ראשון שתפתח המכירה לטדי, מי שכן מטריח את עצמו כדי לתמוך בקבוצה יהיה במעמד זהה לזה של בן אדם שבקושי טורח להגיע לטרנר.
מחדל גדול של המועדון שלא מסוגל לבנות data base נורמלי ולתגמל את מי שראוי לכך. ובאמת שאין יותר מדי כאלה, אולי 2-3 אלף איש.
- delta7
בול בפוני.yossi כתב: ↑05 מאי 2026, 13:02יום לפני משחק ויש עוד כרטיסים.
כל כך נכון ומדויק.
- ReDo
מקווה מאוד שאתה טועה ולא יעשו כל הקודם זוכה על משחק כזה. מקווה מאוד.yossi כתב: ↑05 מאי 2026, 13:02יום לפני משחק ויש עוד כרטיסים.
השיטה שהייתה עונה שעברה עבדה בסדר גמור בעיניי.
- Marin
אם יש עדיין כרטיסים יום לפני לא מגיע לקהל הזה אליפות .
- שיש
- dardasmiley
לא מבין את האמירות האלו...
משחק באמצע שבוע במרחק 3-4 שעות נסיעה, כשיש שלושה ימים אחרי משחק ו-אחריו עוד משחק ו-3 אחריו עוד משחק.
כשבהגדרה זה אמטדיון מנחוס ומגעיל.
אני חושב שאתם נופלים לעצלות של כלפי שכל שעה מעלה לטלגרם שלו "נמכרו xxx כרטיסים למשחק, הקהל לא כזה גדול"
"נמכרו xxx, אין רעב"
למה עצלות? כי במקום לעלות את זה כל שניה שילך ויעשה 4000 כתבות על כמה העיר צריכה את זה וכמה אוהדים מדברים רק על זה, שיראיין אוהדים, שיעלה כתבה על תפאורות. הכי קל לשבת בצד, לאונן ולהגיד אף אחד לא עושה כלום.
לתקשורת, במיוחד לתקשורת הדרום (לאור ההתעלמות מתקשורת המיינסטרים) יש השפעה סופר קריטית על תפיסת המציאות ועל ההתלהבות של אנשים ממשהו מסויים.
אם אנשים ירגישו שיש תכונה, שיש התרגשות וואלה גם מי שלא תכנן לקנות יקנה. וגם מי שלא תכנן ליסוע ייסע. ככה הדברים עובדים.
רק לחשוב אם זה הכורדים/גרמניה כמה כתבות עולות. כמה כאלו עלו בעונות של בכר אצלנו....
נשבר הזין מעצלנים פריפריאליים שעסוקים בלספר לעצמם ולנו כמה אנחנו מסכנים וגלמודים ועלובים
- 4 לב אדום
- Title: CrazyRed
חד משמעית.yossi כתב: ↑05 מאי 2026, 13:02יום לפני משחק ויש עוד כרטיסים.
הגיע זמן להנהיג שיטת ניקוד.
למכבי ת"א יש FOREVER
למכבי חיפה יש GREEN+
לבית"ר יש בית"ריסט או בית"ר-פס ... משהו כזה
גם להפועל ת"א יש איזו שיטת ניקוד.
מציע את השם הבא : HBS MAX
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- ReDo
- oren2792
- Itay
הטכנולוגיה קיימת וכבר היה בה שימוש, הקהל הזה ממשיך להוכיח כמה לא מגיע לו כלום והמועדון בתגובה מעניש את אלו שכן מקריבים את מיטב זמנם וכספם לטובת אלו שלא יוצאים בשביל הקבוצה מעבר לגבולות גוש דן.
- Red Tiger
- yossi
בסופו של דבר הקבוצה הזו (במציאות ללא דן), היא קודם כל משולש האמצע פלוס איגור, וקצת מזרחי.
לכל השאר יש תחליף, כל השאר לא באמת קריטיים. עם קווים נורמליים היה עליהם פחות עומס ואחריות, וכשאבו רומי משחק טוב אז רואים את זה, מחר הוא לא יהיה אז זה רק עליהם. גאנח ואחמד זה כלום ושום דבר.
עכשיו גם נשאלת השאלה איך לא גומרים אותם בלוז הזה.
מחר ונטורה חייב לקבל צהוב. וזו גם תהיה המנוחה שלו.
איסט הוא לא איגור, אבל רוצה להאמין שמול פת למשל הוא יכול לפתוח ולתת מנוחה לאיגור.
הצרות הן אצל קינגס ואליאל. כל הוצאה שלהם זה פגיעה אנושה בקבוצה. וגם אין באמת תחליף. היה חייב לטפח את חזות.
מחר זה יום קריטי. אם ביתר תנצח, צריך לצאת מנקודת הנחה שכדי לקחת נצטרך לנצח פשוט הכל.
שזה אומר שמצד אחד חייב להסתכל רק על המשחק הבא, אבל מצד שני חייב גם לנהל דקות במבט קדימה. אם ננצח את חיפה ופת ונגיע גמורים לטדי ובלומפילד לא עשינו בזה כלום.
2 המשחקים הקרובים הם נגד היריבות החלשות ביותר, ברור שלהפיל פה משהו אומר שהסיפור נגמר.
חשוב מאוד לפתוח חזק ולא להוריד רגל מהגז כדי שאליאל וקינגס יוכלו לצאת בדקות 60-70 ואז המשימה תהיה פשוט להרוג את המשחק.
קוזוך חייב להתאפס על עצמו. כל דקה מיותרת שהוא יחזיק אותם במגרש עלולה לגזור את גורל העונה. הוא חייב לחשוב ולתכנן איך הוא מחזיק משחק גם בלעדיהם.
לכל השאר יש תחליף, כל השאר לא באמת קריטיים. עם קווים נורמליים היה עליהם פחות עומס ואחריות, וכשאבו רומי משחק טוב אז רואים את זה, מחר הוא לא יהיה אז זה רק עליהם. גאנח ואחמד זה כלום ושום דבר.
עכשיו גם נשאלת השאלה איך לא גומרים אותם בלוז הזה.
מחר ונטורה חייב לקבל צהוב. וזו גם תהיה המנוחה שלו.
איסט הוא לא איגור, אבל רוצה להאמין שמול פת למשל הוא יכול לפתוח ולתת מנוחה לאיגור.
הצרות הן אצל קינגס ואליאל. כל הוצאה שלהם זה פגיעה אנושה בקבוצה. וגם אין באמת תחליף. היה חייב לטפח את חזות.
מחר זה יום קריטי. אם ביתר תנצח, צריך לצאת מנקודת הנחה שכדי לקחת נצטרך לנצח פשוט הכל.
שזה אומר שמצד אחד חייב להסתכל רק על המשחק הבא, אבל מצד שני חייב גם לנהל דקות במבט קדימה. אם ננצח את חיפה ופת ונגיע גמורים לטדי ובלומפילד לא עשינו בזה כלום.
2 המשחקים הקרובים הם נגד היריבות החלשות ביותר, ברור שלהפיל פה משהו אומר שהסיפור נגמר.
חשוב מאוד לפתוח חזק ולא להוריד רגל מהגז כדי שאליאל וקינגס יוכלו לצאת בדקות 60-70 ואז המשימה תהיה פשוט להרוג את המשחק.
קוזוך חייב להתאפס על עצמו. כל דקה מיותרת שהוא יחזיק אותם במגרש עלולה לגזור את גורל העונה. הוא חייב לחשוב ולתכנן איך הוא מחזיק משחק גם בלעדיהם.
- Melikson24
יש איזה הימור פתוח על אחמד עולה בהרכב?רוצה להמר על הבית שלי