קהל פח זה נכון, אבל כן אפשר להגיע ללפחות 17000 מנויים שזה לא מעט ואפילו יותר ממה שהפועל ת״א עושה בבלומפילד וגם שם בעונת התלהבות שיא הם לא ממלאים את בלומפילד ב30.
האיכות היא החשובה במקרה הזה.
במצב של היום כמעט ובלתי אפשרי לעשות מנוי כי הרוב המכריע מחדש וגם אם יש פה כסא ושם כסא לאדם שרוצה לעשות מנוי זה לא מתאים.
יש גם הרבה מאוד אנשים שרוצים לעשות מספר מנויים שיושבים אחד ליד השני והיום אי אפשר,זה כן ירענן את טרנר והבוסט של איצטדיון חדיש.
מה שכן זה יהיה יציע החוץ הכי כיפי לקבוצות חוץ,במידה ועושים שתי קומות בצפוני ייתנו כבר הכל למועדונים הגדולים ואז תמצא עצמך עם 6000 אוהדי חוץ במשחק בית.
כדי להישאר רלוונטים חייבים להגדיל
כרגע אנחנו מוכרים את כל המנויים גם אם לא כולם באים וזו השואה התחתונה מבחינת הכנסה
באיצטדיון מורחב תמכור יותר מנויים ככה שההכנסה תגדל וזו המטרה
אני די אמביוולנטי בנושא האמת, חושב שאם כבר הגדלה אז משהו סולידי יותר, 20-22K
לעשות את כל המהלך בשביל 4-6 אלף יותר יהיה יותר מטופש מלבנות 4 שנים את בלומפילד בלי גג...
גם אם לא יהיה סולד אאוט זה לא יראה כמו הפועל חיפה בסמי או הפועל ירושלים בטדי
חוץ מזה יש את עניין להכנס למעגל המארחים חצי גמר/גמר/ משחקי נבחרת, אפילו מחוץ לכדורגל הופעות מהארץ ומהעולם
עושים כיוונון למחירים,יציע משפחות ,מבצעים, וגם אם נגדיל מספר מנויים "רק" ב 4 אלף מדובר במיליונים לתקציב
אני מודה שבהתחלה התנגדתי בתוקף להגדלה, כי אני ממש מת על טרנר כמו שהוא וחששתי מאיצטדיון חצי ריק במשחקים. השיח פה שכנע אותי לשנות את דעתי. צריך להסתכל קדימה וללכת על המהלך כי הסיכויים עולים פה על החסרונות.
אתמול הקשבתי לרדיו דרום והתפתח שם דיון מטומטם למדי סביב הנושא של הגדלת האצטדיון.
כשכל הצווחנים העילגים צועקים ש30 זה הרבה יותר מדי ולא צריך מעבר ל20. השיקולים שלהם היו לוזריים להפליא (יראה כמו סמי עופר בהפועל חיפה, למה לשנות מה שטוב, ככה אנחנו אוהבים, לא רוצים אצטדיון לאומי בנגב)
בראש הדפרים האלה כמובן אייל חטאב שמבחינתנו רק נוסטלגיה זה טוב ורק סורוקה. גם על חשבון השגיות ויכולת.
כמו שאמרו מעליי לא מניעים מהלך כזה בשביל 4-6 אלף מקומות.
דבר שני, אני חושב שבעיר אין מספיק באז סביב הקבוצה, וזה בעיקר על המועדון והתקשורת (רדיו דרום) לייצר. תזכרו בעונות האליפויות, תזכרו בגביע הראשון, העיר הייתה כמרקחה כולם דיברו כל היום רק על הפועל.
להפועל באר שבע יש פוטנציאל אוהדים הרבה הרבה יותר גדול מקהל לקוחותיה בפועל. אבל מי שחושב שזה יבוא ב"חינם" בלי מאמץ טועה. אפילו קוקה קלה הגדולה וכל שאר מותגי העל ממשיכים לפרסם עצמם ולחזק את המותג בכל רגע והזדמנות ומשקיעים בזה הון עתק.
הגדלת האצטדיון והקרחות שיהיו (אם יהיו) בו בהתחלה ידרבנו להערכתי את המועדון להכנס גם לאירוע הזה.
בכל מקרה לחלום בקטן זה להשאר לוזרים ותבוסתניים ולהשלים עם זה שאנחנו קבוצת פריפריה שלא מעניינת אף אחד. .