יהודה חוטה על סף סיכום בהפועל באר שבע
יהודה חוטה על סף סיכום בהפועל באר שבע
הלינק הכי טוב תשאלו את ניר קלינגר, תאמינו או לא הכל יתברר בקרוב. ועוד מפי ניר קלינגר, ג'ימס ביסו יושאל למכבי הרצליה ובלם זר בדמות דוסה ג'וניר יוחתם מידית. שי מימון היתברר עלפי דברי קלינגר כבלם איטי הלא מתאים לאופי הקבוצה לאחר החתמת אבי יחיאל ועודד גביש, גם העלויות גבוהות, כאשר החתמת הבלם הצעיר יהודה חוטה לטווח ארוך כבלם העתיד של הפועל באר שבע. אולי זה לא יישמע אמין אבל זה מה שהבנתי. מקור הכי אמין זה ניר קלינגר. ואיך דיברתי איתו, לא דיברתי פשוט באתי לאחד האימונים ושמעתי אותו מדבר בחדר מאמן שלו עד ששמו לב אלי ואמרו לי תיכנס מהצד השני לעבר תא עיתונאים. למי שמכיר יש שני כניסות, אחד לחדרי הלבשה והשניה לתא עיתונאים, הדלת היתה פתוחה בלי שאף אחד יפריע. מה ששמעתי היחלטתי לפרסם ישר כאן כמקור ראשון לאתר. איזה כתב יש לכם קרייזירד.
- fc beer sheva
Re: יהודה חוטה על סף סיכום בהפועל באר שבע
לא יודע כמה זה נכון אבל עם זה נכון לא מבין למה להחתים 2 בלמים צריך אחד זר טוב .
בנוגע לגימס ביסו אני מקווה שאם ישאילו אותו אז גם יחזירו אותו ולא כמו שקרה אם זולו וקוסטרוב אני מאוד התלהבתי מביסו מהדקות שקיבל ץ
בנוגע לגימס ביסו אני מקווה שאם ישאילו אותו אז גם יחזירו אותו ולא כמו שקרה אם זולו וקוסטרוב אני מאוד התלהבתי מביסו מהדקות שקיבל ץ
גם לי יש ספק בדבריך אבל זה לא דבר שלא יכול לקרות ולמען האמת אני ממש ישמח אם זה יקרה כך גם ביסו יוכל להשתדרג מבחינה מיקצועית ולהשתפשף קצת וגם לנו זה יפנה מישבצת לשחקן זר.
בכול הנוגע ליהודה חוטה אני לא ממש מכיר אותו אבל אני חושב שיש לנו בסגל יותר מדי בלמים(סוארז,קידר,אדלי,גביש,יחיאל,גוניור? , חוטה?) מתוך ה 7 שחקנים שישה שחקנים הם בלמים מרכזיים ולהם לא יכולים לשחק בתפקידים אחרים.
אבל ככה או ככה אני סומך על קלינגר שיביא את השחקנים הנכונים לעמדות הנכונות.
ועוד משהו שלא ממש קשור גסטין זולו לא היה מושאל לרעננה?
שחקן צעיר מוכשר גרזן אמיתי בקישור ואני לא מבין למה לפחות לא עושים לו מבחנים מה שבטוח זה שהוא עדיף על אייל שן.
בכול הנוגע ליהודה חוטה אני לא ממש מכיר אותו אבל אני חושב שיש לנו בסגל יותר מדי בלמים(סוארז,קידר,אדלי,גביש,יחיאל,גוניור? , חוטה?) מתוך ה 7 שחקנים שישה שחקנים הם בלמים מרכזיים ולהם לא יכולים לשחק בתפקידים אחרים.
שחקן צעיר מוכשר גרזן אמיתי בקישור ואני לא מבין למה לפחות לא עושים לו מבחנים מה שבטוח זה שהוא עדיף על אייל שן.
מה? ממש לא.rami כתב:גם לי יש ספק בדבריך אבל זה לא דבר שלא יכול לקרות ולמען האמת אני ממש ישמח אם זה יקרה כך גם ביסו יוכל להשתדרג מבחינה מיקצועית ולהשתפשף קצת וגם לנו זה יפנה מישבצת לשחקן זר.
סוארס קשר אחורי.
נדב קישר ישוחרר.
ראיין אדלי יושאל.
ויהיה רק.
עודד גביש
יהודה חוטה
אבי יחיאל
דוסה ג'וניור
לא יודע מה אמינות הדבר.
ובכל זאת - אם ביסו ישואל ויגיע דוסה ג'וניור אני יותר מאשמח.
ובכל זאת - אם ביסו ישואל ויגיע דוסה ג'וניור אני יותר מאשמח.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
סיכוי טוב שזה נכון.
להפועל ת"א יש כרגע 5 בלמים: דה-סילבה, פרנסמן, באדיר, מור שושן (הכשרוני שהגיע לנצרת עלית) ויהודה חוטה. לכן, יתכן שחוטה ישוחרר.
להפועל ת"א יש כרגע 5 בלמים: דה-סילבה, פרנסמן, באדיר, מור שושן (הכשרוני שהגיע לנצרת עלית) ויהודה חוטה. לכן, יתכן שחוטה ישוחרר.
לנו יש כרגע 4: יחיאל, גביש, אדלי וקידר. גביש רק עכשיו הגיע בתור הכישרון הארוך-טווח שבונים עליו לשנים הבאות, אדלי הובא לשם כך בשנה שעברה. לא רואה צורך להביא עוד כישרון בפוטנציה, הבלם הבא שמגיע צריך להיות אחד מוכח.Carmel כתב:סיכוי טוב שזה נכון.
מסכים, אבל אולי יוותרו על קידר?yedidel כתב:
לנו יש כרגע 4: יחיאל, גביש, אדלי וקידר. גביש רק עכשיו הגיע בתור הכישרון הארוך-טווח שבונים עליו לשנים הבאות, אדלי הובא לשם כך בשנה שעברה. לא רואה צורך להביא עוד כישרון בפוטנציה, הבלם הבא שמגיע צריך להיות אחד מוכח.