רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי nitsande »

ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב:
29 אפריל 2026, 12:33
תמשיך לתקוף אישית.
כל מי שלא מתיישר עם הדעה זוכה להתקפות אישיות, אז למה לו לכתוב כאן?
זה שפורברד נשאר לכתוב כאן זה בגדר נס, וגם אז בכל יומיים בערך אמרו שהוא פוגע באהבת הקבוצה, ושאם המנהלים כאן היו מתערבים היו מעיפים אותו מהפורום כדי שחלילה לא יישאר כאן מישהו עם דעה אחרת.
גם אתה אגב מעביר ביקורת על קוזוך, אפילו חריפה, אבל בגלל שאתה מה"צד" הנכון אז התגובה אליך היא אחרת.
יש כאן כמה שסומנו בגלל שכעסו על עזיבת ברדה, כי זה חטא גדול לכעוס על הצורה שבה התנהלו כאן לסמל הכי גדול בהיסטוריה שלנו. ומאז ממשיכים לשייך ביקורת עניינת (מוזמן לקחת דברים שכתבתי ולהגיד לי איפה אני טועה, בדיוק להפך, עד היום רק הצדקת את הדברים שאני כותב) לכל מיני מקורבים של ברדה, כאילו מישהו בכלל מתעסק בו היום.
אני לא תוקף אישית אלא אם תוקפים אותי אישית.
ההודעה הקודמת שלי מתייחסת לליצן אחד שמרשה לעצמו לדבר עליי כאילו אני חבר שלו אז כדי לא להיכנס לזה אני בוחר להתעלם.
תחפש אחורה ותראה באיזה מילים הוא בוחר להשתמש כל פעם, תחפש אחורה ותמצא לי פעם אחת שדיברתי אל מישהו ברמה האישית לא יפה וזה לא בתגובה לאותה התנהגות כלפיי.

בנושא הביקורת, יש לי המון ביקורת על קוזוך ועל כמה אספקטים בהתנהלות שלו שלדעתי הוא חייב לשפר.
מצד שני יש לי המון הערכה וכבוד ליכולות אחרות שלו בתור מאמן ובסיכום כלל המשתנים אני ללא ספק חושב שהיתרונות עולים על החסרונות.
לא יודע מה זה אומר להיות מ"הצד הנכון" ולא יודע באיזה צד אני אבל אתה כנראה טועה לגבי מה שאתה חושב עליי.
אני חושב שהסיבה שאני לא מושא לביקורת היא שאני מעביר ביקורת על מה שצריך להעביר ולהחמיא על מה שאפשר ובטח שלא מלא אך ורק בביקורות כלפי כל דבר.
הכל צריך להיות במידה ובטעם
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אולי כל ההסבר הוא הרבה יותר פשוט, גם שנה שעברה וגם העונה?
יש פה שיטת משחק של לחץ על כל המגרש, של משמעת מטורפת, ובדבר הזה שחקנים בישראלי לא יכולים לסחוב עונה שלמה.
וברגע שאין להם את ה100% כוחות וכשירות, זה פשוט לא עובד.

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Title: תומאס פאוקינג שלבי

שליחה על ידי ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה »

nitsande כתב:
29 אפריל 2026, 13:09
אני לא תוקף אישית אלא אם תוקפים אותי אישית.
ההודעה הקודמת שלי מתייחסת לליצן אחד שמרשה לעצמו לדבר עליי כאילו אני חבר שלו אז כדי לא להיכנס לזה אני בוחר להתעלם.
תחפש אחורה ותראה באיזה מילים הוא בוחר להשתמש כל פעם, תחפש אחורה ותמצא לי פעם אחת שדיברתי אל מישהו ברמה האישית לא יפה וזה לא בתגובה לאותה התנהגות כלפיי.

בנושא הביקורת, יש לי המון ביקורת על קוזוך ועל כמה אספקטים בהתנהלות שלו שלדעתי הוא חייב לשפר.
מצד שני יש לי המון הערכה וכבוד ליכולות אחרות שלו בתור מאמן ובסיכום כלל המשתנים אני ללא ספק חושב שהיתרונות עולים על החסרונות.
לא יודע מה זה אומר להיות מ"הצד הנכון" ולא יודע באיזה צד אני אבל אתה כנראה טועה לגבי מה שאתה חושב עליי.
אני חושב שהסיבה שאני לא מושא לביקורת היא שאני מעביר ביקורת על מה שצריך להעביר ולהחמיא על מה שאפשר ובטח שלא מלא אך ורק בביקורות כלפי כל דבר.
הכל צריך להיות במידה ובטעם

הביקורת שלי קבועה בהצלחות ובכישלונות. מדובר במאמן מקובע שלא לומד מטעויות וחוזר עליהם. יהירות, שחצנות, חוסר ניסיון, חובבנות ישראלית, לא יודע מה הסיבה המנטלית, אבל זה המצב.
רוצה להיכנס לפרטי פרטים?
הוא לא יודע לנהל סגל. אפילו כשאתה נותן לטבריה 7 הוא לא סופר את הספסל. עשית 3 - 0 על הפועל פתח תקווה בטרנר לפני שבוע וחצי דקה 48, וגם אז הוא המתין עם החילופים במקום כבר אז לחלק עומסים. ואז כשאתה צריך את הספסל, אתה מקבל שחקני ספסל חסרי ביטחון, עם חלודה, שמצפים מהם במעט דקות להציל את המולדת. כאילו מדובר ברובוטים ולא בני אדם. תראה איך יצחקי מרוויח את שחקני הספסל/סגל בבית"ר, וזה כשיש לו שני שחקנים עם אגו ענק כמו שועה ואצילי כשכל פעם שהם מוחלפים כל התקשורת מבקרים אותו על זה.
הוא לא יודע לנהל משחק. זה קשור גם לניהול סגל אבל גם לניהול משחק. כשהמשחק לא הולך לפי התוכנית שלו אין לו תשובות ובגלל זה אנחנו מתקשים מאוד לנצח בסוף המשחק כשאנחנו לא גומרים משחק מוקדם. בדיוק להפך, ספגנו 6 שערים בסוף משחק כי אז העייפות נכנסת לתמונה (כי אין ניהול סגל) אבל אצל קוזוך לא מתייחסים לזה אז בוא נלחץ את בית"ר ומכבי דקה 96 כאילו אנחנו בדקה ראשונה ואז נקבל גול בצד השני.
הוא לא יודע לבנות סגל ומקובע על שחקנים מסוימים. הוא בונה סגל של 13 - 14 שחקנים שמקבלים דקות, וגם בהם יש לו קיבעון לשחקנים נגרים רק כי הם עובדים קשה. אין תירוץ לעובדה ששנה שנייה אליאס ואחמד משחקים במאני טיים ומחריבים לנו משחקים. אין תירוץ אחרי הגדלת הזרים לא למלא את המכסה ולתת לנו עומק אמיתי בסגל. אין תירוץ שסיימנו את ינואר עם גאנח ואחמד כשחקנים הפותחים שלנו בצד שמאל במאבק האליפות. אין תירוץ לחוסר השימוש ברועי לוי וחמודי כנעאן העונה בטח לאור שאר האופציות הקיימות.
זאת הביקורת שלי, תגיד לי במה אני טועה.

כתבתי כמה פעמים שהוא מצוין באימון קבוצה, משחק הלחץ שלו מצוין, יש שחקנים בינונים מאוד שהוא קידם שהיום החולשה שלהם פחות מורגשת (כמו גיא מזרחי לדוגמא). אם משחק כדורגל היה מסתכם באימון קבוצה, הכנה למשחק, קבוצה שמשחקת לפי דרישות המאמן, מה שקורה כשהתוכנית שלך עובדת, וכמובן 60 דקות ראשונות של המשחק, הוא המאמן מספר אחד בארץ היום, ובפער. הבעיה שכדורגל זה 90 דקות ויש בו מכלול של דברים, כולל מה קורה כשלא הולך לך, כולל ניהול סגל כי שחקנים הם לא רובוטים ועכשיו שחקני מפתח אצלנו פותחים בספסל בגלל העומס שהיה עליהם השנה ואלה שנכנסים להרכב נכנסים בלי ביטחון ועם חלודה. ברגע שאתה חלש משמעותית בדברים אחרים, אז לפעמים כל היתרונות שלך ילכו לפח.
אני בניגוד לאחרים לא צריך כל פעם לכתוב על היתרונות שלו כי הם שלו, אני מצביע על החסרונות בתקווה שאולי זה ישתנה.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב:
29 אפריל 2026, 13:37
הביקורת שלי קבועה בהצלחות ובכישלונות. מדובר במאמן מקובע שלא לומד מטעויות וחוזר עליהם. יהירות, שחצנות, חוסר ניסיון, חובבנות ישראלית, לא יודע מה הסיבה המנטלית, אבל זה המצב.
רוצה להיכנס לפרטי פרטים?
הוא לא יודע לנהל סגל. אפילו כשאתה נותן לטבריה 7 הוא לא סופר את הספסל. עשית 3 - 0 על הפועל פתח תקווה בטרנר לפני שבוע וחצי דקה 48, וגם אז הוא המתין עם החילופים במקום כבר אז לחלק עומסים. ואז כשאתה צריך את הספסל, אתה מקבל שחקני ספסל חסרי ביטחון, עם חלודה, שמצפים מהם במעט דקות להציל את המולדת. כאילו מדובר ברובוטים ולא בני אדם. תראה איך יצחקי מרוויח את שחקני הספסל/סגל בבית"ר, וזה כשיש לו שני שחקנים עם אגו ענק כמו שועה ואצילי כשכל פעם שהם מוחלפים כל התקשורת מבקרים אותו על זה.
הוא לא יודע לנהל משחק. זה קשור גם לניהול סגל אבל גם לניהול משחק. כשהמשחק לא הולך לפי התוכנית שלו אין לו תשובות ובגלל זה אנחנו מתקשים מאוד לנצח בסוף המשחק כשאנחנו לא גומרים משחק מוקדם. בדיוק להפך, ספגנו 6 שערים בסוף משחק כי אז העייפות נכנסת לתמונה (כי אין ניהול סגל) אבל אצל קוזוך לא מתייחסים לזה אז בוא נלחץ את בית"ר ומכבי דקה 96 כאילו אנחנו בדקה ראשונה ואז נקבל גול בצד השני.
הוא לא יודע לבנות סגל ומקובע על שחקנים מסוימים. הוא בונה סגל של 13 - 14 שחקנים שמקבלים דקות, וגם בהם יש לו קיבעון לשחקנים נגרים רק כי הם עובדים קשה. אין תירוץ לעובדה ששנה שנייה אליאס ואחמד משחקים במאני טיים ומחריבים לנו משחקים. אין תירוץ אחרי הגדלת הזרים לא למלא את המכסה ולתת לנו עומק אמיתי בסגל. אין תירוץ שסיימנו את ינואר עם גאנח ואחמד כשחקנים הפותחים שלנו בצד שמאל במאבק האליפות. אין תירוץ לחוסר השימוש ברועי לוי וחמודי כנעאן העונה בטח לאור שאר האופציות הקיימות.
זאת הביקורת שלי, תגיד לי במה אני טועה.

כתבתי כמה פעמים שהוא מצוין באימון קבוצה, משחק הלחץ שלו מצוין, יש שחקנים בינונים מאוד שהוא קידם שהיום החולשה שלהם פחות מורגשת (כמו גיא מזרחי לדוגמא). אם משחק כדורגל היה מסתכם באימון קבוצה, הכנה למשחק, קבוצה שמשחקת לפי דרישות המאמן, מה שקורה כשהתוכנית שלך עובדת, וכמובן 60 דקות ראשונות של המשחק, הוא המאמן מספר אחד בארץ היום, ובפער. הבעיה שכדורגל זה 90 דקות ויש בו מכלול של דברים, כולל מה קורה כשלא הולך לך, כולל ניהול סגל כי שחקנים הם לא רובוטים ועכשיו שחקני מפתח אצלנו פותחים בספסל בגלל העומס שהיה עליהם השנה ואלה שנכנסים להרכב נכנסים בלי ביטחון ועם חלודה. ברגע שאתה חלש משמעותית בדברים אחרים, אז לפעמים כל היתרונות שלך ילכו לפח.
אני בניגוד לאחרים לא צריך כל פעם לכתוב על היתרונות שלו כי הם שלו, אני מצביע על החסרונות בתקווה שאולי זה ישתנה.
צודק בכל מה שכתבת והביקורת במקום.
אבל יש מצד שני, עליו אתה מדלג.

הוא מאמן שיטה ותכנית משחק בחסד, מטמיע מחונן וללא ספק מוציא מהשחקנים שלו 100%

הוא מביא אותנו להיות הקבוצה שמשחקת את הכדורגל הטוב בארץ בפער, שולטים בליגה ללא עוררין אבל בניהול הסגל הפחות טוב שלו הוא מביא אותנו לקריסה מפוארת בסיום העונה פעם שנייה ברצף.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הוא מוציא מחצי מהשחקנים שלו קרוב ל-100%, ומהחצי השני קרוב ל-0%.

כמה זה יוצא בממוצע?

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Title: תומאס פאוקינג שלבי

שליחה על ידי ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה »

nitsande כתב:
29 אפריל 2026, 13:43
צודק בכל מה שכתבת והביקורת במקום.
אבל יש מצד שני, עליו אתה מדלג.

הוא מאמן שיטה ותכנית משחק בחסד, מטמיע מחונן וללא ספק מוציא מהשחקנים שלו 100%

הוא מביא אותנו להיות הקבוצה שמשחקת את הכדורגל הטוב בארץ בפער, שולטים בליגה ללא עוררין אבל בניהול הסגל הפחות טוב שלו הוא מביא אותנו לקריסה מפוארת בסיום העונה פעם שנייה ברצף.
לא מסכים.
אם היה מוציא 100% היית לוקח השנה אליפות בפער דו ספרתי לאור הקריסה של חיפה ומכבי והבינוניות של בית"ר.
יש שחקנים שמוציא 100% יש כאלה שהרבה פחות ויש כאלה שכלום (חמודי כנעאן, רועי לוי, אלון תורג'מן בחצי העונה הראשונה).
לא דילגתי על הצד השני, ההפך כתבתי עליו בהרחבה וכתבתי שבזה הוא הטוב בארץ. אבל זה לא מספיק כשבשאר הדברים הוא מסרב ללמוד וחוזר על אותם טעויות.
בסוף ממצב של 2 - 0 במחצית על בית"ר, כלומר פער 5 מבית"ר ו10 ממכבי, אנחנו שלוש מחציות אחרי בפיגור נקודה מבית"ר (אפילו שתיים בגלל שהפרש השערים שלהם כרגע עדיף) ורק 5 ממכבי. אז כן, כשאתה עושה טעויות שזורקות את כל היתרונות לפח, זה מאכזב, ומכעיס, וחשוב להציף את זה כי אנחנו עכשיו במאני טיים ואם נלמד מהטעויות זה יהיה שלנו, אין לי ספק בזה. השאלה האם זה יקרה.

סמל אישי של משתמש
dudu9998

שליחה על ידי dudu9998 »

8red כתב:
29 אפריל 2026, 11:58
איזה סגל היה לאליה ואיזה סגל אלונה העמידה לרשותו של קוז'וק?
מול איזה איכות של קבוצות הפועל באר שבע של אליה היתה צריכה להתמודד ומול איזה איכות אתה מתמודד בשנתיים האחרונות?
ואולי יאמר לי כבודו למה החוזה של קוז'וק עדיין לא הוארך, אם הוא "המיוחד"?
אליניב נכשל בזרים וברכש פעם אחר פעם
ונטואה וקנגווה הגיעו בסכומים שהיא נתנה גם לברדה
שושנאצב סלמאני עמראן קניונס פוקו שאפי פאון קלימלה
תומר חמד שבא לעשות סיבוב עם חוזה נפוח והרשימה עוד ארוכה...

שלח תגובה