בלי טרנר למה ציפית בדיוק? וזה לא שהודחנו בבושת פנים שתי ההדחות היו על חודו של שער אז בחייאת תן לו גם טיפה של הנחה או שגם זה לא מגיע לו ובכלל נראה שיש לך משהו אישי נגד קוז'וךז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑20 אפריל 2026, 00:26די נו, לא מתאים לך לגנוב דעת יוסי.
לא הודחת מול ספרטה או סלביה, אלא מול פאקינג מלאדה בולסלאב, שבעונה שהדיחה אותך סיימה במקום ה-11 בליגה הצ'כית!
תסתכל על המטרות שכתבתי ותראה לי איפה טעיתי. כולם מטרות ריאליות, כולם דברים שצריכים לשאוף אליהם ושלחלוטין אפשר להשיג אותם.
רן קוז'וך חתם לשנתיים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- yossi
- Title: קרייזי-רד
לקחת נקודה אחת והתעלמת מכל השאר.ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑20 אפריל 2026, 00:26די נו, לא מתאים לך לגנוב דעת יוסי.
לא הודחת מול ספרטה או סלביה, אלא מול פאקינג מלאדה בולסלאב, שבעונה שהדיחה אותך סיימה במקום ה-11 בליגה הצ'כית!
תסתכל על המטרות שכתבתי ותראה לי איפה טעיתי. כולם מטרות ריאליות, כולם דברים שצריכים לשאוף אליהם ושלחלוטין אפשר להשיג אותם.
לאוהדי כדורגל תמיד יהיו טרוניות, גם אם נזכה בכל 3 התארים האפשריים ונעשה עונה הבאה שלב בתים, עדיין יהיו תלונות שהוא עשה את זה בדרך x ולא בy.
נשיג את כל מה שכתבת, ויהיו תלונות על דברים אחרים. ככה העולם הזה עובד. קהל כדורגל זה חרא של דבר, וגם אני כמובן בתוך זה.
אני לא אומר שאין צדק בתלונות וגם לי יש לא מעט על רן, אבל סגנון הכתיבה וכמות התלונות שלך אם זר היה קורא היה בטוח שאתה אוהד חיפה או משהו, מועדון שבור ומרוסק.
לא יודעים להנות משום דבר.
- ReDo
המבחן הגדול של קוזוך הגיע.
עד ה23.5, יש לוז של כל שלושה ימים משחק.
שבת, שלישי, שבת במשך חודש. מעולם לא היה דבר כזה בליגת העל.
האירוע הזה חייב להיות מנוהל והדקות חייבות להתחלק.
יש סגל מספיק עמוק ברב העמדות.
עד ה23.5, יש לוז של כל שלושה ימים משחק.
שבת, שלישי, שבת במשך חודש. מעולם לא היה דבר כזה בליגת העל.
האירוע הזה חייב להיות מנוהל והדקות חייבות להתחלק.
יש סגל מספיק עמוק ברב העמדות.
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- Title: תומאס פאוקינג שלבי
Itay כתב: ↑20 אפריל 2026, 00:49הוא זה שגונב דעת? חחחח
בוקר טוב אליהו אתה מזמן לא ברמה של קבוצות במרכז טבלה בצ׳כיה עאלק סלביה וספרטה פראג. סיגמה אולמוץ שזו קבוצה במקום 7 בצ׳כיה עשתה בבתים קמפיין יותר מרשים ממכבי שנראתה באירופה כמו שטיח.
קבוצות כמו האמרון וצלייה שצחקו עליהן כאן בארץ עשו שלב בתים אירופי , קבוצות ממקדוניה,פינלנד,ארמניה... עושות בתים כבר בשגרה.
איתי, זה מה שכתבת בפוסט של המשחק מול הצ'כים. וזה עוד לפני שראינו אותם, ואחרי שראינו אותם גם הבנו שהם קבוצה שצריך לעבור ולא סתם הם סיימו 30 ו 40 נקודות מהטופ של צ'כיה בשנתיים האחרונות.
כמו שכתבת, הלוואי שגם בקיץ נקבל הגרלות כמו בשנתיים האחרונות ולא כל מיני בראגה כאלה שגם היו בצמצום שלנו. אם היינו מגיעים מוכנים לאירופה, היינו עוברים גם לפני שנתיים וגם השנה את ההגרלות שקיבלנו.
Itay כתב: ↑07 אוגוסט 2024, 12:22אין פה עניין של יהירות.
אני מקווה שכל עונה נקבל הגרלות בסדר גודל שקיבלנו כי זה לגמרי עביר.
זה שיש משתנים ברקע כמו החיסרון של טרנר פלוס מאמן וסגל חדש
זה משהו אחר, באופן כללי אם הפועל ב״ש רוצה להמשיך לעשות דברים באירופה אין לה לוקסוס להיכשל מול יריבות שהן שוויוניות לה לכל היותר, זה הצ׳אנס לעשות כסף ודירוג.
אם אנחנו מפשלים מול קבוצות של מרכז טבלה בצ׳כיה והונגריה בלי הרבה ניסיון אירופי אז כנראה שאין לנו מה לחפש בשלבים מתקדמים, ושוב אין פה שום קשר ליהירות.
- הפועלעולה
- Title: אוגו..... כן נותן!
בעיקר עצוב לי על מה שעדיין לא הבין שאנחנו הדייגים בכל מפגש עם קבוצה צ'כית, הונגרית ומסתבר שגם קפריסאית.
יוהרה ישראלית הזויה. עולים למשחקי נוקאאוט עם זאהי אחמד, עידו שחר וירדן כהן וחושבים שהם רמבו.
ומה הצ'כים רלוונטים ל-2026, זה רק אתם יודעים.
כעסתי הרבה על קוזוק בעונה האחרונה ואני עדיין לא חושב שטעיתי במשהו. אנחנו עכשיו בתקופה שהפוקוס בשיא וכמו שחשבתי יכולות האימון המצוינות שלו נותנות את הטון בספרינט הזה שנקלענו אליו.
בעיות יש כמו שיש עם כל איש מקצוע ישראלי, כולם פגומים במידה כזאת או אחרת.
ועדיין מי שמכחיש את ההישגים שלו, את יכולות האימון שהוא מביא איתו, כל זה בזמן שממשיכים לעשות הנחות לאנשים כמו בכר וברדה הקטסטרופלים- עושה מעצמו צחוק.
וזה שאתה בטנטרום מאז שניצחנו את הפועל פ"ת בצורה כ"כ משכנעת בעיקר אומר הרבה עליך. נקווה שהחודש הקרוב יביא לך עוד הרבה טנטרומים.
יוהרה ישראלית הזויה. עולים למשחקי נוקאאוט עם זאהי אחמד, עידו שחר וירדן כהן וחושבים שהם רמבו.
ומה הצ'כים רלוונטים ל-2026, זה רק אתם יודעים.
כעסתי הרבה על קוזוק בעונה האחרונה ואני עדיין לא חושב שטעיתי במשהו. אנחנו עכשיו בתקופה שהפוקוס בשיא וכמו שחשבתי יכולות האימון המצוינות שלו נותנות את הטון בספרינט הזה שנקלענו אליו.
בעיות יש כמו שיש עם כל איש מקצוע ישראלי, כולם פגומים במידה כזאת או אחרת.
ועדיין מי שמכחיש את ההישגים שלו, את יכולות האימון שהוא מביא איתו, כל זה בזמן שממשיכים לעשות הנחות לאנשים כמו בכר וברדה הקטסטרופלים- עושה מעצמו צחוק.
וזה שאתה בטנטרום מאז שניצחנו את הפועל פ"ת בצורה כ"כ משכנעת בעיקר אומר הרבה עליך. נקווה שהחודש הקרוב יביא לך עוד הרבה טנטרומים.
- Itay
- Title: CrazyRed
איפה הסתירה?ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑20 אפריל 2026, 10:42איתי, זה מה שכתבת בפוסט של המשחק מול הצ'כים. וזה עוד לפני שראינו אותם, ואחרי שראינו אותם גם הבנו שהם קבוצה שצריך לעבור ולא סתם הם סיימו 30 ו 40 נקודות מהטופ של צ'כיה בשנתיים האחרונות.
כמו שכתבת, הלוואי שגם בקיץ נקבל הגרלות כמו בשנתיים האחרונות ולא כל מיני בראגה כאלה שגם היו בצמצום שלנו. אם היינו מגיעים מוכנים לאירופה, היינו עוברים גם לפני שנתיים וגם השנה את ההגרלות שקיבלנו.
עובדתית מעונה לעונה הם ממשיכים להתקדם ואנחנו בארץ הולכים אחורה. ברור שיש העדפה לקבל בשלבים מוקדמים קבוצות מרכז טבלה ולא איזה בראגה/אא״ק שזו הדחה 100% אבל כרגע יריבות גם עם שמות פחות סקסיים שבעבר היינו מדיחים היום זה יותר מאתגר כי הם פשוט מתקדמים ובגדול.
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- Title: תומאס פאוקינג שלבי
אני חושב שאם היינו מגיעים מוכנים לאירופה בקיץ הנוכחי ובקודם, היינו עוברים. זאת הנקודה וזה משהו שצריך להשתנות בקיץ הקרוב.
- ForeverRed
חשוב להדגיש שלמרות התחושות הטובות, עברנו בסך הכל שני משחקים טובים. מעידה חלילה בשבת והכל מתאפס בחזרה. פרופורציות. לשני הכיוונים.