רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Title: תומאס פאוקינג שלבי

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה »

Melikson24 כתב:
19 אפריל 2026, 12:35
מישהו כאן נורא מתוסכל מ2 הניצחונות האחרונים.
בטח חשב אחרי התיקו מול פ"ת שעולים על הגל של הכישלון המוחלט. באסה.
מישהו כאן היה אוהד הפועל באר שבע עוד לפני שתכננו אותך ויהיה אוהד הפועל באר שבע גם הרבה אחריך כולל אם חס ושלום יהיו תקופות רעות שכן גם אותך אני לא זוכר בחורים של הלאומית כשהיינו שם 20 אוהדים שאני מכיר בשמות ובפרצופים.
ושוב אני שואל, מאיפה אתה רואה את המשחק בטרנר? מהאמצע במערבי או במזרחי? בטח לא מאיפה שאני רואה. אוהדים שמגיעים למשחק כאילו הוא קונצרט ולא צריכים אפילו מקלחת אחרי המשחק מזלזלים באוהדים שמגיעים הביתה אחרי 90 דקות כאילו הם שיחקו עם השחקנים ולפעמים יותר.
זה לאהוד את הקבוצה, לא להתנשא כאן ולנסות למנוע ביקורת בזמן שאתה יושב לך 90 דקות בטרנר ולא פותח את הפה חוץ מאחרי שערים.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

Melikson24 כתב:
19 אפריל 2026, 12:35
מישהו כאן נורא מתוסכל מ2 הניצחונות האחרונים.
בטח חשב אחרי התיקו מול פ"ת שעולים על הגל של הכישלון המוחלט. באסה.
לא קשה לנחש מי הבחור, הוא הופיע כאן לפרקים בשנים האחרונות.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

zivmay כתב:
19 אפריל 2026, 12:46
לא קשה לנחש מי הבחור, הוא הופיע כאן לפרקים בשנים האחרונות.
כן ברור לי.

הליצן הזה שופט מי אוהד יותר טוב לפי היציע שיושבים בו :דופק את הראש בקיר:
אתעלם עם חיוך.

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

לא מתוסכל, מאוד מאוד שמח.
מי שיתקוף אישית יקבל תגובה בחזרה.
אל תשכחו לצאת דקה 80 מהמערבי/מזרחי כדי להגיע מוקדם לחנייה ולא להיתקע בפקקים.
גם אתמול בחגיגות עם השחקנים נשארנו אולי אלף איש בדרומי וכמה בודדים במערבי ובמזרחי.
קהל שיודע לבקר כאן אחרים ולא יודע באמת להעריך את השחקנים והמאמן ולהישאר איתם עד הרגע האחרון.
צבועים.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב:
19 אפריל 2026, 12:31
מנוי לפני שנתיים זה ענק.
גם היום, לצידך ולצד כל האוהדים שפתאום נוסעים למשחקי חוץ כי יש קבוצה מצליחה, אני נמצא בגוש ומעודד כל משחק בטרנר, איפה אתה בטרנר? במערבי או במזרחי? על קו האמצע או קצת בצדדים? בטח קשה לראות ככה משחק בלי דגלים בפנים כל המשחק, עמידה ולחזור מכל משחק צרוד.
מחלק לי ציונים בהתנשאות כי החליט להתחיל לנסוע למשחקי חוץ כשאנחנו נאבקים באליפות, כשבבית הוא יושב לי באמצע המגרש.
אני אומר שוב ואני מבין שזה קשה, אני עם מפגר לא מנהל דיון כי הוא מפגר וזה לא ספורטיבי.
בגדול אני אוהב לשבת על הכורסא.

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

Red Tiger כתב:
19 אפריל 2026, 12:52
אני אומר שוב ואני מבין שזה קשה, אני עם מפגר לא מנהל דיון כי הוא מפגר וזה לא ספורטיבי.
בגדול אני אוהב לשבת על הכורסא.
טוב שיש ליצן לפורום, זה מוסיף קצת הומור, בכל זאת לא כולם מסוגלים לנהל דיון מקצועי, גם בדיחות פיפי קיקי מצחיקות לפעמים :מסיבה:

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

19 אפריל 2026, 12:55
טוב שיש ליצן לפורום, זה מוסיף קצת הומור, בכל זאת לא כולם מסוגלים לנהל דיון מקצועי, גם בדיחות פיפי קיקי מצחיקות לפעמים :מסיבה:
תראה, שאתה מכנה משתמש אחר ליצן זה בערך כמו שמישהו כמו בן כספית יגיד שהוא אובייקטיבי.
בגלל זה אתה מפגר,אין מה לעשות ולכן אני מנסה להימנע מדיון עם מפגר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

כשמגיע מגיע.
הניצחון אתמול הוא קודם כל ולפני הכל של רן.
זה קודם כל ולפני הכל ניצחון של מאמן.
עלינו בטירוף ובריכוז, לחצנו כמו משוגעים, וזה הזכיר את הניצחונות בתחילת השנה שהיינו גומרים משחקים כבר במחצית הראשונה.
זה נגמר 3 - 0 אבל היה משחק של 5 או 6 - 0.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

19 אפריל 2026, 12:40
מישהו כאן היה אוהד הפועל באר שבע עוד לפני שתכננו אותך ויהיה אוהד הפועל באר שבע גם הרבה אחריך כולל אם חס ושלום יהיו תקופות רעות שכן גם אותך אני לא זוכר בחורים של הלאומית כשהיינו שם 20 אוהדים שאני מכיר בשמות ובפרצופים.
ושוב אני שואל, מאיפה אתה רואה את המשחק בטרנר? מהאמצע במערבי או במזרחי? בטח לא מאיפה שאני רואה. אוהדים שמגיעים למשחק כאילו הוא קונצרט ולא צריכים אפילו מקלחת אחרי המשחק מזלזלים באוהדים שמגיעים הביתה אחרי 90 דקות כאילו הם שיחקו עם השחקנים ולפעמים יותר.
זה לאהוד את הקבוצה, לא להתנשא כאן ולנסות למנוע ביקורת בזמן שאתה יושב לך 90 דקות בטרנר ולא פותח את הפה חוץ מאחרי שערים.
מלך, מלך!!
אגדה!
:השתחוות: :השתחוות: :השתחוות:

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

לא נכנס לויכוח, לא מעניין אותי. סתם הצחיקה אותי המחשבה: רק בבאר שבע יש 100 אנשים שטוענים שהיו בין ה20 שהגיעו לכל חור בלאומית...

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

dardasmiley כתב:
19 אפריל 2026, 17:56
לא נכנס לויכוח, לא מעניין אותי. סתם הצחיקה אותי המחשבה: רק בבאר שבע יש 100 אנשים שטוענים שהיו בין ה20 שהגיעו לכל חור בלאומית...
רק 100?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

19 אפריל 2026, 12:40
מישהו כאן היה אוהד הפועל באר שבע עוד לפני שתכננו אותך ויהיה אוהד הפועל באר שבע גם הרבה אחריך....
אתה חי חיי נצח?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

19 אפריל 2026, 11:32
רן בסוף מתמודד עם מה שעומד מולו, ולכן אם יזכה באליפות יקבל את כל המחמאות.
אבל כן, כשאתה מתמודד על האליפות מול מועדון עם תקציב נמוך משלך, עם סגל פחות טוב משלך, בלי ניסיון במאבקי אליפות כבר הרבה שנים בטח בסגל הנוכחי, אז כן אתה הפייבוריט, אתה זה שצריך לקחת, ואם אתה לא זוכה ובית"ר כן, מדובר בכישלון.

וכן, תמיד צריך לשאוף ליותר, למשל להגיע לאירופה מוכן ולא לעבוד עונה שלמה קשה בשביל להפסיד לקבוצה של נגרים מצ'כיה או בולגריה, או שזה יותר מידי לבקש?
וכן, צריך לשאול אם היום אנחנו משתמשים ב - 12 - 13 שחקנים ומגיעים הרבה פעמים לסוף העונה עם לשון בחוץ, איך נסתדר עם עונה אירופאית ועומס גדול, בטח אם חס ושלום המשחקים לא יהיו בישראל וכל משחק באירופה זה משחק חוץ עם טיסות.
וכן, צריך לשאול אם זה הכדורגל שאפשר להגיע אליו עם אחמד, סטויאנוב, גיא מזרחי, דיוף ואחרים, איזה כדורגל יהיה אפשר להגיע עם זרים איכותיים באותם עמדות.
למה אסור לשאול את השאלות האלה? למה אי אפשר לשאוף להיות הכי טובים שאנחנו יכולים גם בכלים הקיימים?
למה אתה מתייחס רק לביתר עם התקציב הנמוך ולא למכביות?
כי להם יש יותר כסף והם נכשלו?
אז אולי זה לא כל כך קל להצליח, ומה שנראה לך פשוט מהמקלדת הוא הרבה יותר מסובך במציאות.

להגיד נגרים מצ'כיה זה חוסר מודעות קשה. השחקן הצ'כי הממוצע לוקח את הישראלי בכל יום.

אתה די הכי טוב שאפשר לבקש בכלים הקיימים.
תראה לי קבוצה אחת לאורך כל ההיסטוריה של הליגה שעשתה עם תקציב מספר 3 את מה שהפועל ב"ש עשתה בעשור האחרון. אני אחסוך לך, אתה לא תמצא.
גם ברור הליגות באירופה לא תמצא. מועדונים מאוד ספציפיים כן הצליחו.

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

yossi כתב:
19 אפריל 2026, 19:45
למה אתה מתייחס רק לביתר עם התקציב הנמוך ולא למכביות?
כי להם יש יותר כסף והם נכשלו?
אז אולי זה לא כל כך קל להצליח, ומה שנראה לך פשוט מהמקלדת הוא הרבה יותר מסובך במציאות.

להגיד נגרים מצ'כיה זה חוסר מודעות קשה. השחקן הצ'כי הממוצע לוקח את הישראלי בכל יום.

אתה די הכי טוב שאפשר לבקש בכלים הקיימים.
תראה לי קבוצה אחת לאורך כל ההיסטוריה של הליגה שעשתה עם תקציב מספר 3 את מה שהפועל ב"ש עשתה בעשור האחרון. אני אחסוך לך, אתה לא תמצא.
גם ברור הליגות באירופה לא תמצא. מועדונים מאוד ספציפיים כן הצליחו.

די נו, לא מתאים לך לגנוב דעת יוסי.
לא הודחת מול ספרטה או סלביה, אלא מול פאקינג מלאדה בולסלאב, שבעונה שהדיחה אותך סיימה במקום ה-11 בליגה הצ'כית!

תסתכל על המטרות שכתבתי ותראה לי איפה טעיתי. כולם מטרות ריאליות, כולם דברים שצריכים לשאוף אליהם ושלחלוטין אפשר להשיג אותם.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

20 אפריל 2026, 00:26
די נו, לא מתאים לך לגנוב דעת יוסי.
לא הודחת מול ספרטה או סלביה, אלא מול פאקינג מלאדה בולסלאב, שבעונה שהדיחה אותך סיימה במקום ה-11 בליגה הצ'כית!

תסתכל על המטרות שכתבתי ותראה לי איפה טעיתי. כולם מטרות ריאליות, כולם דברים שצריכים לשאוף אליהם ושלחלוטין אפשר להשיג אותם.
הוא זה שגונב דעת? חחחח
בוקר טוב אליהו אתה מזמן לא ברמה של קבוצות במרכז טבלה בצ׳כיה עאלק סלביה וספרטה פראג. סיגמה אולמוץ שזו קבוצה במקום 7 בצ׳כיה עשתה בבתים קמפיין יותר מרשים ממכבי שנראתה באירופה כמו שטיח.

קבוצות כמו האמרון וצלייה שצחקו עליהן כאן בארץ עשו שלב בתים אירופי , קבוצות ממקדוניה,פינלנד,ארמניה... עושות בתים כבר בשגרה.

שלח תגובה