פתרון של קיצור הפלייאוף הוא הרבה הרבה יותר הגיוני מכל השיט הזה.Melikson24 כתב: ↑10 מרץ 2026, 18:29עם כמה שאני לא סובל אותם אני לא חושב שיש ברירה אחרת. המונדיאל הקיץ מקשה על הסיפור.
זה שביתר יבכו זה לא שיקול.
פתרון של קיצור הפלייאוף הוא הרבה הרבה יותר הגיוני מכל השיט הזה.Melikson24 כתב: ↑10 מרץ 2026, 18:29עם כמה שאני לא סובל אותם אני לא חושב שיש ברירה אחרת. המונדיאל הקיץ מקשה על הסיפור.
בלי קינגס ולוקאס אנחנו חלשים משמעותית וראינו שגם דיופ תורם משהו לשיטהReDo כתב: ↑10 מרץ 2026, 17:45מסתמן שהכדורגל יחזור בקרוב ללא קהל וללא חלק מהזרים ( לרב הקבוצות)
המטרה העיקרית שלנו צריכה להיות להחזיר הזרים עד מכבי בתקווה שהמצב יירגע.
מבלי לזלזל מול הפועל פת אפשר להסתדר בלי קנגוואה וונטורה. קשה אבל אפשרי.
הטעות הכי קשה שאפשר לעשות היא להתעקש על חזרה שלהם. מי שמרגיש שיכול לחזור שיחזור.
היריבות שלנו בשני המשחקים הקרובים גם יחסרו זרים.
גם אחמד וגם גאנח ומי מזיז כדור בקישור?
עדיף לתת להם או לחלקם להפסיד שני משחקים מאשר להפסיד אותם לכל המשך העונה.Itay כתב: ↑11 מרץ 2026, 15:46אין שום ערך ספורטיבי בליגה בלי זרים, בלי קהל ובקבוצות צפוניות שיידרשו להדרים במשחקי בית.
גם לסיבוב אחד בפלייאוף אין ערך ספורטיבי, אבל זה הרע במיעוטו.
לגבי הזרים, המצב הרגיש מובן מן הסתם אבל אין לנו את הלוקסוס לתת להם להישאר בחו״ל, בלעדיהם אפשר די לסכם שהעונה הזאת הולכת לפח.