היה בסדר אבל זה עוד אחמד וגנאח בצורה אחרת שהמאמן יהיה אובססיבי לו בלי שום הצדקה.
שיעשה הסבה למגן ויהיה על מה לדבר.
יוני סטויאנוב חתם ל-4 עונות בהפועל "מחסני השוק" באר שבע
- הפועלעולה
- Title: אוגו..... כן נותן!
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- Title: תומאס פאוקינג שלבי
Re: יוני סטויאנוב חתם ל-4 עונות בהפועל "מחסני השוק" באר שבע
העיקר הביאו לו את אבו רומי בינואר ועוד ויתרו בשבילו על קיצוני זר.
בסוף חוזרים למוכר והמקובע עם אחמד ואפילו סטויאנוב למרות שהוא שנה בלי כדורגל.
בסוף חוזרים למוכר והמקובע עם אחמד ואפילו סטויאנוב למרות שהוא שנה בלי כדורגל.
- dardasmiley
לראות את ההבדל באינטיליגנציה באחד המהלכים כשעמד מול חטואל, היה כמו לראות ילד מדליק מחשב לראשונה מול תכנת מנוסה.
- yedidel
- Title: קרייזי-רד
מי זוכר המשחקים הכי טובים שלו אצלנו (בתקופת ברדה) היו בעמדת הקשר השמאלי. שייתן את הדקות שם גם ככה העמדה הכי בעייתית
- Melikson24
- Title: CrazyRed
הוא קצת נגר מדי כדי לשחק קיצוני.
אם לא היינו הלכה למעשה בתוך הפלייאוף הייתי רוצה לראות 352 עם רועי לוי בימין וסטויאנוב בשמאל.
אם לא היינו הלכה למעשה בתוך הפלייאוף הייתי רוצה לראות 352 עם רועי לוי בימין וסטויאנוב בשמאל.
- yedidel
- Title: קרייזי-רד
רוצה אותו ככהMelikson24 כתב: ↑23 פברואר 2026, 09:16הוא קצת נגר מדי כדי לשחק קיצוני.
https://youtu.be/nzx-UP6ggFQ?si=IJVSYGIJrRv1OfXP
- Melikson24
כיביתי בחרדה אחרי שראיתי את ההרכב בתחילת הסרטון
- הפועלעולה
- Title: אוגו..... כן נותן!
לסטויאנוב היו שני משחקים גדולים, ה4-2 על ריינה וה5-2 על פ"ת.
בשאר המשחקים הוא היה בעיקר מבולבל ומפוזר. כמו אחמד רק בגרסה שמסוגלת לעבור קונוס.
אתמול עשה מהלך גדול כשפרפר 2-3 שחקני הגנה אבל לא מסר בזמן ולא יצא מזה כלום, זה סטויאנוב שאני זוכר.
עם החרפה של גנאח יש מצב שגם אני מעדיף אותו בשמאל, אבל לא חושב שמאחורי ההצבה הזאת מסתתרת הברקה של שחקן שהולך להתפוצץ.
זה לא שלשחק עם רגל הפוכה יתרום לו יותר מדי. הוא שחקן שבעיקר טוב בזה שהוא כל הזמן מנסה ודוחף, בגלל זה חושב שלעתיד עדיף לו לעשות הסבה אחורה.
בשאר המשחקים הוא היה בעיקר מבולבל ומפוזר. כמו אחמד רק בגרסה שמסוגלת לעבור קונוס.
אתמול עשה מהלך גדול כשפרפר 2-3 שחקני הגנה אבל לא מסר בזמן ולא יצא מזה כלום, זה סטויאנוב שאני זוכר.
עם החרפה של גנאח יש מצב שגם אני מעדיף אותו בשמאל, אבל לא חושב שמאחורי ההצבה הזאת מסתתרת הברקה של שחקן שהולך להתפוצץ.
זה לא שלשחק עם רגל הפוכה יתרום לו יותר מדי. הוא שחקן שבעיקר טוב בזה שהוא כל הזמן מנסה ודוחף, בגלל זה חושב שלעתיד עדיף לו לעשות הסבה אחורה.
- Itay
אולי קוזוק יצליח ללטש אותו, הדבר היחיד שאפשר לקחת ממנו אתמול זה את האנרגטיות, נראה מאוד פרש יחסית לשחקן שחזר מפציעה קשה וארוכה.
בכל אופן אני לא מתחבר לשחקנים שנופלים בין העמדות, בלתי אפשרי להתמקצע ולהשתפר בדרך הזאת. הוא עוד מעט בן 25 ועדיין אף אחד לא יודע מה העמדה שלו.
כרגע כל עוד לוי לא רלוונטי הייתי מנסה אותו כווינג בק במקום אחמד ב532.
בכל אופן אני לא מתחבר לשחקנים שנופלים בין העמדות, בלתי אפשרי להתמקצע ולהשתפר בדרך הזאת. הוא עוד מעט בן 25 ועדיין אף אחד לא יודע מה העמדה שלו.
כרגע כל עוד לוי לא רלוונטי הייתי מנסה אותו כווינג בק במקום אחמד ב532.