בלוריאן נתן משחק כמו טאהא ואבו עביד. עושה חורים ולפעמים מתקן כי הוא עף קדימה כמו שור זועם ולפעמים לא.
לא מתחבר לז'אנר ולא אוהב את זה שבלוריאן התאהב בכדור. היו לו המון איבודים במחצית הראשונה.
הוא צריך להישאר בלם צנוע שכל התכלית שלו היא לעשות הגנה. בכל פעם שהוא מנסה משהו שהוא לא הגנה זה נראה רע.
ויטור כדורגלן הרבה יותר איכותי מדיופ ובלוריאן ובעצם מכל בלם אחר בליגה, אין שאלה. אבל צריך להתאים את כל ההגנה מסביבו כדי שזה יעבוד.
ויטור ולופס על אותו צד ברביעיית הגנה זה כבר משהו שאסור לקרות. אולי ב3 בלמים כשיטור בלם אמצעי.
רן דיבר על זה בעבר שהוא רוצה בלמים שיודעים לזהות שטח מקדימה ולצאת אליו, זו הסיבה שהחתים בזמנו את פונק וגם לפרקים ראינו את דיופ עושה את זה בהתחלה שלו אם כי לאחרונה הרבה פחות, לדעתי זה אחד האספקטים שרן מנסה להטמיע בבלוריאן כי הוא כן מצליח לעשות את ההשתחררויות האלה, אחר כך מסכים שהוא פשוט מחרבן הכל במסירה רעה אבל זה משהו שאפשר לעבוד עליו.
לא יודע טאהה או אבו עביד, בשורה התחתונה בעיניי כיום הבלם הכי אמין בליגה וזה נזקף לזכותו.
לא משנה לי ויטור/בלטקסה/מזרחי בקו 5, סומך על רן שיעשה את ההתאמות לבד, בסופו של דבר דיופ חייב לראות ספסל.
אני חושב שיש הגזמה פראית איתו. אני רואה את הזרים אצל היריבות אני לא רואה שום הבדל ואולי להפך.
יש לו דברים טובים, יש לו דברים פחות טובים. ברור שהוא צריך להשתפר בנקודות מסוימות וברור שהוא צריך ביטחון אבל אני לא חושב שמדובר בבלם רע.
בעיני יכול להתפתח לבלם מצוין תחת קוז'וך. צריך לצוות לו גם פרטנר טוב בעונה הבאה.
אני חושב שיש הגזמה פראית איתו. אני רואה את הזרים אצל היריבות אני לא רואה שום הבדל ואולי להפך.
יש לו דברים טובים, יש לו דברים פחות טובים. ברור שהוא צריך להשתפר בנקודות מסוימות וברור שהוא צריך ביטחון אבל אני לא חושב שמדובר בבלם רע.
מסכים על מלא מלא.
אומנם אני לא כל כך מבין כדורגל כמו כל הגאונים פה ויש לי רק 41 שנות צפיה ורק איזה 25 שנות פיפא ומנגר אבל לדעתי לליגה הישראלית הוא בחם טוב מאוד.
הרף שהמיב ויטור לא יחזור גם עוד עשר שנים.
בטח ובטח אתמול היה לו משחק מצוין, הוא מקרין שקט, הוא לא עושה שטויות ובעיקר מגיב לחילוצים טוב מאוד. לא מבין מה עוד רוצים פה החברים?
פתח לא טוב
ודווקא מהתקרית עם אליאסי, הוא התעורר והיה טוב אפילו טוב מאוד.
צוות הבלמים היה במשחק מצויין אתמול כולל לופז.
שיחקו מול ההתקפה המוכשרת בליגה והצליחו לבלום אותם יפה ברוב דקות המשחק.
פתח לא טוב
ודווקא מהתקרית עם אליאסי, הוא התעורר והיה טוב אפילו טוב מאוד.
צוות הבלמים היה במשחק מצויין אתמול כולל לופז.
שיחקו מול ההתקפה המוכשרת בליגה והצליחו לבלום אותם יפה ברוב דקות המשחק.
בלי כדור הוא מצויין - חזק, מהיר, אתלטי וקשה מאוד לשחק נגדו על מהירות. מתאים לשיטה של קוזוך כמו כפפה.
עם כדור הוא עושה טעויות של בית סוהר לפעמים.
איך אמר לי חבר ליציע - אם היו צריכים מודל לדוגמא של איך אמור להראות בלם, דיופ מספר אחד בליגה. רק חבל שזאת לא תחרות יופי.
אם קוז'וך הצליח להפוך את בלוריאן לבלם הישראלי הטוב בליגה אני בטוח שהוא יכול לשדרג משמעותית את דיופ.
אנחנו נצטרך בלם זר לצידו בעונה הבאה ואחד שהוא גם טוב וגם משלים את דיופ.