ושער 9 מה איתו?
מח' 22 : הפועל ב"ש - בית"ר י-ם, 20:30, שני, 9.2, טרנר
Re: מח' 22 : הפועל ב"ש - בית"ר י-ם, 20:30, שני, 9.2, טרנר
- Melikson24
- Title: CrazyRed
חבילות.
או שאתה קונה ל3 משחקים או שאתה לא קונה כלום
נערך לאחרונה על ידי Melikson24 ב 06 פברואר 2026, 14:16, נערך 2 פעמים בסך הכל.
איך? שער 9 לא קשור זה שער של אורחים.
במקרה הזה אין אורחים,משחק הבא אתה מחוייב.
אז איך מוכרים חבילות לשם?
- Melikson24
אז אם אני מתרגם אותך יש סיכוי שהשער לא ייפתח?Melikson24 כתב: ↑06 פברואר 2026, 14:17אה אתה מדבר על היציע של האורחים?
חשבתי שער 9 זה השער שלנו בצפוני.
אין סולד אאוט לשער שלנו אז לא נראה לי שיפתחו מכירה לשער חוץ עד שיגמרו החבילות.
שואל בשביל קרובים
- Melikson24
הלו, הלו, קטנגווה חזר?????
- Melikson24
בארץ
עשה אימון אישי לפי האינסטגרם עם ברוש היום
עשה אימון אישי לפי האינסטגרם עם ברוש היום
היידה!!!!! קינגס, איי לאב יו 
נולד הצאצא?
מגיע מזל טוב?
מגיע מזל טוב?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אם הייתי ברק יצחקי הייתי מתרגל דבר אחד, הזנחה של ה-dna שמוביל אותה לחצי שעה. זה יכול לטרוף הרבה קלפים מבחינתנו- ויתור על הריצה קדימה באמוק.
אין לה קהל שאת שמה יצעק ברחובות וגם שוער מחליף וחסר ניסיון. אם הוא מעביר את הדקות הראשונות, מדלג על הקישור שלנו וזורק כדורים למהירות בקווים, הוא יכול לגמרי להפתיע .
יש לי חשש גדול ואמיתי מהגישה של השחקנים למשחק. כולם מסמנים כאן יריבות עם יתרון מובהק שלנו, אני מפחד שנתאהב ברעיון וניפול למלכודות שיטמנו לנו- אם הירושלמים יגיעו כמו ק״ש ולא כמו בית״ר, הם לגמרי יכולים להפתיע.
אין לה קהל שאת שמה יצעק ברחובות וגם שוער מחליף וחסר ניסיון. אם הוא מעביר את הדקות הראשונות, מדלג על הקישור שלנו וזורק כדורים למהירות בקווים, הוא יכול לגמרי להפתיע .
יש לי חשש גדול ואמיתי מהגישה של השחקנים למשחק. כולם מסמנים כאן יריבות עם יתרון מובהק שלנו, אני מפחד שנתאהב ברעיון וניפול למלכודות שיטמנו לנו- אם הירושלמים יגיעו כמו ק״ש ולא כמו בית״ר, הם לגמרי יכולים להפתיע.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מאז שיצחקי הגיע לבית"ר, בכל פעם שהם ניסו לשכב מאחורה ולתפוס אותנו במתפרצות זה נגמר בכך שדרסנו אותם בצורה הכי כואבת שיש (מחצית ראשונה בשני המשחקים האחרונים בטדי, ה4-1).Totti כתב: ↑07 פברואר 2026, 09:38אם הייתי ברק יצחקי הייתי מתרגל דבר אחד, הזנחה של ה-dna שמוביל אותה לחצי שעה. זה יכול לטרוף הרבה קלפים מבחינתנו- ויתור על הריצה קדימה באמוק.
דווקא כשהם מנסים לשחק עם הגמדים הטכנים ולהניע כדור מלמטה עד למעלה הם הצליחו להביך אותנו.
שתי הקבוצות השתנו מעונה שעברה בסגנון המשחק, בית"ר קצת שינו DNA והפכו לקבוצה שיותר מחפשת טעויות של היריבה ופחות מנסה ליזום בכל מחיר. מניח שהם יפתחו עם אינו וירין לוי באמצע, שניהם לא נגרים אבל עדיין שחקנים עם אוריינטציה הגנתית לכל דבר.
כשאתה פותח עם אמצע כזה, ובאגפים קאלו ומוזי, אתה מגביל את עצמך לסגנון משחק שדיברת עליו. נראה איך זה יראה.