מח' 22 : הפועל ב"ש - בית"ר י-ם, 20:30, שני, 9.2, טרנר
- Melikson24
- Title: CrazyRed
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: מח' 22 : הפועל ב"ש - בית"ר י-ם, 20:30, שני, 9.2, טרנר
ביטון זלאטנוביץ' כנעאן
פרץ ונטורה קינגס
מזרחי בלוריאן ויטור דוידזאדה
אליאסי
פרץ ונטורה קינגס
מזרחי בלוריאן ויטור דוידזאדה
אליאסי
אחמד יפתח, אבל גם אני הייתי רוצה לראות את כנעאן בשמאל.
אפשר לשחק עם המיקומים שלו ולפעמים שהוא וביטון יברחו לאזורים שיגרמו לכך שנתקוף ביהלום.
משחק מושלם לתת בו את מכת הנוקאאוט לקרקס הנודד של בית"ר.
אנחנו יותר טובים, יותר שלמים, יותר בשלים.
והקבוצה מגיעה מוכנה לרגע האמת כששחקני המפתח בכושר מצוין. הכל תלוי בנו.
אפשר לשחק עם המיקומים שלו ולפעמים שהוא וביטון יברחו לאזורים שיגרמו לכך שנתקוף ביהלום.
רק שקנגואה לא יאחר להגיעהפועלעולה כתב: ↑04 פברואר 2026, 22:15אחמד יפתח, אבל גם אני הייתי רוצה לראות את כנעאן בשמאל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
טוב אז, עמה יעמיק:
מרציאנו/אליאסי
דוידזאדה, ויטור, בלוריאן, מזרחי
גאנח, כנעאן, קאנגווה, ונטורה, דן ביטון
זלאטנוביץ'
מרציאנו/אליאסי
דוידזאדה, ויטור, בלוריאן, מזרחי
גאנח, כנעאן, קאנגווה, ונטורה, דן ביטון
זלאטנוביץ'
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה בית״ר תעשה,איך היא תבוא מנטלית,כן אצילי לא אצילי, זה לא מעניין. המשחק הזה תלוי קודם כל בנו הקהל שצריך לספק טרנר מחניק ליריבה, אין לי ספק שרן ידע להכין את הבחורים בצורה המיטבית, בסוף זה יהיה עלינו לעזור להם בדקות הקשות ולסחוף אותם ל-3 נקודות יקרות, קלקול קיבה למי שמוכר לאוהדי בית״ר.
ה-11 די סגורים, כן הייתי עולה עם אחמד בעיקר לצורך הורסטיליות במערך, יצחקי נוטה לשחק גבוה עם המגנים שלו ויוצר בורות מאחור, מולנו לדעתי יעלה יותר זהיר אבל עדיין עדיף שתהיה לנו היכולת לשנות תוך כדי תנועה. ההתלבטות היחידה והבאמת קשה היא בין חמודי לאליאל, אישית נוטה לאליאל כי נצטרך אינטנסיביות ופיזיות מול אינו ולוי וגם אולי לשמור איזה אס מהספסל אבל גם חמודי בעיניי יותר מראוי.
בכל מקרה לא יוצאים עם פחות מניצחון, שבועיים קריטיים של מאני טיים לפנינו, אחרי הרבה מעידות בדרך הגיעה העת להתעלות, אנחנו בשלים ומסוגלים לזה.
ה-11 די סגורים, כן הייתי עולה עם אחמד בעיקר לצורך הורסטיליות במערך, יצחקי נוטה לשחק גבוה עם המגנים שלו ויוצר בורות מאחור, מולנו לדעתי יעלה יותר זהיר אבל עדיין עדיף שתהיה לנו היכולת לשנות תוך כדי תנועה. ההתלבטות היחידה והבאמת קשה היא בין חמודי לאליאל, אישית נוטה לאליאל כי נצטרך אינטנסיביות ופיזיות מול אינו ולוי וגם אולי לשמור איזה אס מהספסל אבל גם חמודי בעיניי יותר מראוי.
בכל מקרה לא יוצאים עם פחות מניצחון, שבועיים קריטיים של מאני טיים לפנינו, אחרי הרבה מעידות בדרך הגיעה העת להתעלות, אנחנו בשלים ומסוגלים לזה.
מה שהולך לקרות מעכשיו עד יום שני זה הדבר הבא.
בכל כלי התקשורת,פודקאסטים,דיונים על המשחק זה הולך להיות ״ב״ש תנצח״,״ב״ש יותר טובה״,״בית״ר במשבר״ וכו וכו וזה האוייב הכי גדול שלנו לקראת המשחק.
כי מבחינת כדורגל אנחנו טובים יותר,אין לי גם ספק שרן יבוא מוכן שהשחקנים מבינים את האירוע,בית״ר בלי שוער,כנראה בלי אצילי בלי קהל ועם הדחה משפילה בגביע.
ועדיין זה משחק עונה,צריך לנטרל את רעשי הרקע ולבוא לעשות את העבודה.
אני מתפלל ומקווה שאולי הפעם יבוא הקהל של הפועל ב״ש עם הבנה שהוא חייב להתאים עצמו לרמה של הקבוצה,בעידוד,בדחיפה ולא משנה מה קורה על הדשא.
ניצחון יוריד הרבה רוח מהמפרשים של בית״ר חייבים לתת כאן עבודה.
בכל כלי התקשורת,פודקאסטים,דיונים על המשחק זה הולך להיות ״ב״ש תנצח״,״ב״ש יותר טובה״,״בית״ר במשבר״ וכו וכו וזה האוייב הכי גדול שלנו לקראת המשחק.
כי מבחינת כדורגל אנחנו טובים יותר,אין לי גם ספק שרן יבוא מוכן שהשחקנים מבינים את האירוע,בית״ר בלי שוער,כנראה בלי אצילי בלי קהל ועם הדחה משפילה בגביע.
ועדיין זה משחק עונה,צריך לנטרל את רעשי הרקע ולבוא לעשות את העבודה.
אני מתפלל ומקווה שאולי הפעם יבוא הקהל של הפועל ב״ש עם הבנה שהוא חייב להתאים עצמו לרמה של הקבוצה,בעידוד,בדחיפה ולא משנה מה קורה על הדשא.
ניצחון יוריד הרבה רוח מהמפרשים של בית״ר חייבים לתת כאן עבודה.
במאבקי אליפות אחד הדברים החשובים זה לא ליפול ולא להתייחס לשטויות של התקשורת.
שבוע אתה על גג העולם, שבוע קוברים אותך. הכל על בסיס תוצאות ומיקום בטבלה.
מאבק אליפות הוא ארוך וקשה, יש לא מעט עליות ומורדות, מי שתהיה יותר יציבה תיקח, מי שלא תישבר ולא תסטה מהדרך תיקח.
היתרון שלנו הוא הנסיון במעמדים, אנחנו יותר קרי רוח. החיסרון שלנו הוא ההתלהבות.
אנחנו צריכים להביא התלהבות, כל אחד בקהל חייב להחזיר לעצמו את הרעב, תראו סרטונים כל השבוע, תשמעו שירים, תיזכרו באליפויות
המועדון צריך לעזור לנו בזה ולהדליק עם רכש לפני המשחק, כל דבר שיכול לגרום להרים את האנרגיות המתות של טרנר.
לא יודע איך הגענו לזה מאצטדיון שבשיא הרעש היינו מפעילים את הצלילי חירום באצטדיון לקהל שיוצא דקה 80 ואפילו הדרומי לא מעודד.
את המשחק בשני הקהל יביא! עד יום שני, רכש לא רכש, בן זונה מי כותב פה מילה רעה!
רק חיובי חבר'ה חייבים לעשות את זה! וזה לא אומר שלא צריך רכש!!!
שבוע אתה על גג העולם, שבוע קוברים אותך. הכל על בסיס תוצאות ומיקום בטבלה.
מאבק אליפות הוא ארוך וקשה, יש לא מעט עליות ומורדות, מי שתהיה יותר יציבה תיקח, מי שלא תישבר ולא תסטה מהדרך תיקח.
היתרון שלנו הוא הנסיון במעמדים, אנחנו יותר קרי רוח. החיסרון שלנו הוא ההתלהבות.
אנחנו צריכים להביא התלהבות, כל אחד בקהל חייב להחזיר לעצמו את הרעב, תראו סרטונים כל השבוע, תשמעו שירים, תיזכרו באליפויות
המועדון צריך לעזור לנו בזה ולהדליק עם רכש לפני המשחק, כל דבר שיכול לגרום להרים את האנרגיות המתות של טרנר.
לא יודע איך הגענו לזה מאצטדיון שבשיא הרעש היינו מפעילים את הצלילי חירום באצטדיון לקהל שיוצא דקה 80 ואפילו הדרומי לא מעודד.
את המשחק בשני הקהל יביא! עד יום שני, רכש לא רכש, בן זונה מי כותב פה מילה רעה!
רק חיובי חבר'ה חייבים לעשות את זה! וזה לא אומר שלא צריך רכש!!!
רק שיפתיע עם כנעאן ולא אחמד או גאנח
אין להם את זה במשחקים גדולים
אין להם את זה במשחקים גדולים
אני חושב שהוא ילך עם גאנח וימשיך עם שלישית הקישור הרגילה ( אלא אם קאנגוואה מאחר או משהו)
מה שטוב עכשיו זה שיש מה להעלות מהספסל כשצריך לשנות
מה שטוב עכשיו זה שיש מה להעלות מהספסל כשצריך לשנות
נשברתי.... אחרי שהורדתי מינונים מהנסיעות לטרנר, קניתי כרטיסים משולבים לשלושת משחקי הבית הקרובים: ביתר, הפועל חיפה ופ"ת. אחלה רעיון שיווקישל המועדון שמוודא טרנר מלא לא רק במשחק עונה!
לפחות שניים משלושת המשחקים יהיו לי מאתגרים להגעה, אבל איך אמרו חז"ל? באש ובמים!!!
לפחות שניים משלושת המשחקים יהיו לי מאתגרים להגעה, אבל איך אמרו חז"ל? באש ובמים!!!
רן, אם אתה קורא פה, תשמע ממני:
1. אליאסי בשער.
2. כנעאן על הספסל, אלא אם כן קינגס מבריז ואז פותח איתו.תעלה אותו במחצית השניה, אבל אל .חכה יותר מדי...
3. שים את גנאח לפני זאהי, נראה לי שהמומנטום החיובי שלו ימשיך.
4. לא משנה אם דיופ פצוע או לא, שם את ויטור בהרכב עם בלוריאן כי נראה לי שגם אצל מיגל יש מומנטום חיובי שצריך לנצל+ תוספת כוח לנייחים.
5. אופיר לפני לופז.
6. תעשה מה שאתה מבין אחי, סומך עליך . בכל מקרה, אני חושב שזה בעיקר על השחקנים ועלינו הקהל( כפי שידידי הטייגר האדום הזקן תמיד אומר).
7. אה, עוד משהו- הייתי אומר לך עוד משהו, אבל פוחד לפתוח פה....סע לשלום חביבי, המפתחות בפנים!
1. אליאסי בשער.
2. כנעאן על הספסל, אלא אם כן קינגס מבריז ואז פותח איתו.תעלה אותו במחצית השניה, אבל אל .חכה יותר מדי...
3. שים את גנאח לפני זאהי, נראה לי שהמומנטום החיובי שלו ימשיך.
4. לא משנה אם דיופ פצוע או לא, שם את ויטור בהרכב עם בלוריאן כי נראה לי שגם אצל מיגל יש מומנטום חיובי שצריך לנצל+ תוספת כוח לנייחים.
5. אופיר לפני לופז.
6. תעשה מה שאתה מבין אחי, סומך עליך . בכל מקרה, אני חושב שזה בעיקר על השחקנים ועלינו הקהל( כפי שידידי הטייגר האדום הזקן תמיד אומר).
7. אה, עוד משהו- הייתי אומר לך עוד משהו, אבל פוחד לפתוח פה....סע לשלום חביבי, המפתחות בפנים!