SAME
ג'בון איסט - חתם לעונה... הבאה(?)
Re: ג'בון איסט
הוא יגיע כחלוץ, כל הדיבורים על לשחק בכנף לדעתי לא רלוונטיים גם אם שיחק שם בעבר.הפועלעולה כתב: ↑28 ינואר 2026, 12:25קצת הפתיע אותי לגלות אתמול שהוא שמאלי ושבטרנספר הוא רשום בכלל ככנף ימין.
זה ניכר כמה שהוא אוהב לזוז מהעמדה שלו, לא יודע להגיד איך זה יראה כשהוא יהיה עם רגל על הקו אם בכלל.
לא מצאתי גם סרטונים שלו מקוסטה ריקה.
בצוות ישחקו הרבה ב3-5-2 עם האובססיה לאחמד בהרכב, ובכלל טוב שיש מחליף נורמלי לביטון ואיגור בסגל.
נצטרך לראות אותו אצלנו אבל אני דווקא רואה דימיון מסויים בין איגור לאיסט, שניהם מאוד פיזיים ואינטליגנטיים במשחק שלהם, יש לא מעט מהלכים בהפועל חיפה שהוא יורד מדרגה ומשתתף בבניית ההתקפה כמו איגור אצלנו.
ובהחלט אחד הדברים שאנחנו מדברים עליהם כבר חודשיים זה שהמערכת תצטרך לתת מענה בינואר לספסל הלא קיים, להרים משם חלוץ כמו איסט שהוא מהטובים בליגה זה בעיניי יותר מאחלה.
איסט הוא יותר שחקן מטרה מאיגור בהקשר של מהירות ופיזיות לא?
כלומר פחות טכני ממנו אבל יותר מהיר וחזק ומטרה לכדורים ארוכים (שאולי סוף סוף נעשה איתם משהו)
כלומר פחות טכני ממנו אבל יותר מהיר וחזק ומטרה לכדורים ארוכים (שאולי סוף סוף נעשה איתם משהו)
- ForeverRed
לא חושב שהוא מהיר במיוחד.
בגלל זה הייתי מעדיף חלוץ שיוסיף דברים שאין.
בגלל זה הייתי מעדיף חלוץ שיוסיף דברים שאין.
דווקא התרשמתי מאוד מהטכניקה.
לא זוכר מהירות יוצאת דופן.
לא זוכר מהירות יוצאת דופן.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
טכניקה זה דבר רחב.
איגור משחק בנגיעה 2 רמות מעל איסט בעיניי, ברגע שזה יותר מנגיעה, פה לדעתי כבר איסט לוקח.
איסט לא הכי מהיר אבל חושב שיש לו תנועה לשטח יותר טובה משל איגור, למשחק מעברים בעיניי הוא מתאים יותר ויוסיף בקטע הזה.
מבחינת סיומת, חושב ששניהם זה לא בדיוק חלוצים קילרים. מחמיצים לא מעט.
אבל איסט כמו איגור, שחקן שתורם גם בלי לשים גול.
לא מכיר את איסט לעומק אבל חושב שהם חלוצים שנראים דומה במבט שטחי, אבל מביאים סגנון אחר.
איגור יותר קיר, יותר משחק בנגיעה והמון עבודה ולחץ על הבלמים, איסט משתתף במשחק יותר, יכול ליצור לאחרים יותר, דריבל טוב יותר, ובמבט שטחי גם תנועה ללא כדור יותר טובה. פחות עבודה ללא כדור.
שניהם פיזיים ואפשר לשחק עליהם גם ארוך.
חושב שהם גם יכולים לשחק יחד שאיסט הוא החופשי יותר שנוגע יותר בכדור וזז לצדדים.
איגור משחק בנגיעה 2 רמות מעל איסט בעיניי, ברגע שזה יותר מנגיעה, פה לדעתי כבר איסט לוקח.
איסט לא הכי מהיר אבל חושב שיש לו תנועה לשטח יותר טובה משל איגור, למשחק מעברים בעיניי הוא מתאים יותר ויוסיף בקטע הזה.
מבחינת סיומת, חושב ששניהם זה לא בדיוק חלוצים קילרים. מחמיצים לא מעט.
אבל איסט כמו איגור, שחקן שתורם גם בלי לשים גול.
לא מכיר את איסט לעומק אבל חושב שהם חלוצים שנראים דומה במבט שטחי, אבל מביאים סגנון אחר.
איגור יותר קיר, יותר משחק בנגיעה והמון עבודה ולחץ על הבלמים, איסט משתתף במשחק יותר, יכול ליצור לאחרים יותר, דריבל טוב יותר, ובמבט שטחי גם תנועה ללא כדור יותר טובה. פחות עבודה ללא כדור.
שניהם פיזיים ואפשר לשחק עליהם גם ארוך.
חושב שהם גם יכולים לשחק יחד שאיסט הוא החופשי יותר שנוגע יותר בכדור וזז לצדדים.
גם אני חשבתי שזה גריטה משופר, אבל ראיתי אותו במשחק נגדנו ובעיקר במשחק קודם ומאד התרשמתי מהטכניקה שלו ומהיכולת שלו לנהל התקפה מהקישור, בנוסף לפיסיות שלו.
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- Title: תומאס פאוקינג שלבי
נקווה לחזרה מהירה של סטויאנוב.הפועלעולה כתב: ↑28 ינואר 2026, 12:25קצת הפתיע אותי לגלות אתמול שהוא שמאלי ושבטרנספר הוא רשום בכלל ככנף ימין.
זה ניכר כמה שהוא אוהב לזוז מהעמדה שלו, לא יודע להגיד איך זה יראה כשהוא יהיה עם רגל על הקו אם בכלל.
לא מצאתי גם סרטונים שלו מקוסטה ריקה.
בצוות ישחקו הרבה ב3-5-2 עם האובססיה לאחמד בהרכב, ובכלל טוב שיש מחליף נורמלי לביטון ואיגור בסגל.
גם לו אין מה לתרום לנו ברמות של משחקי מאני טיים, לא באופן כללי ובטח לא כשיחזור אחרי שנה ללא כדורגל.
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
בסדר, הוא לפחות מסוגל לעבור שחקן בדריבל ולא כמו אחמד שלא מסוגל לעבור קונוס ומשחק כי הוא "נלחם" ו"מחויב".
רועי לוי היה אמור לשחק שם אחרי ששיחק בתפקיד הזה באשדוד ועשה שם אחלה מספרים אבל קוזוך מחק אותו לגמרי.
עסקה סבבה לגמריי במידה ותורג׳מן ואלמוג מפנים מקום.
היא תהיה עסקה מעולה אם יגיע זר נוסף להתקפה עם דריבל ומהירות שזה הדבר הכי חשוב להתקפה כרגע משהו שאין לנו.
היא תהיה עסקה מעולה אם יגיע זר נוסף להתקפה עם דריבל ומהירות שזה הדבר הכי חשוב להתקפה כרגע משהו שאין לנו.
אם חותם אפשר לעשות איתם הסכם שהוא נשאר למשחק נגד ביתר?
הוא היחידי שם בהתקפה שלהם שיכול לשים כדור ברשת.
אינטרס שלנו ושלהם שישחק
הוא היחידי שם בהתקפה שלהם שיכול לשים כדור ברשת.
אינטרס שלנו ושלהם שישחק
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
אפשר היה לראות בדרבי שנה שעברה שאיסט אחלה חלוץ.
מתחיל התקפות, מסיים אותם, באלגנטיות, בכוח, עם הרגל, עם הראש, בהקפצות, כבש שלושער ובישל ועוד נפסל לו שער בנבדל.
https://www.youtube.com/watch?v=jPRhcL2tIwo
מתחיל התקפות, מסיים אותם, באלגנטיות, בכוח, עם הרגל, עם הראש, בהקפצות, כבש שלושער ובישל ועוד נפסל לו שער בנבדל.
https://www.youtube.com/watch?v=jPRhcL2tIwo
- simply--red
- Title: CrazyRed
אם הוא לא מגיע בינואר אני בקיץ כבר אעדיף את אוגריסה עליו
כץ עושה שרירים.
עשה ככה ליענקל'ה עם מלמד עונה קודמת.
כנראה רוצה איזה 100k-200k יורו בנוסף לטרייד.
עשה ככה ליענקל'ה עם מלמד עונה קודמת.
כנראה רוצה איזה 100k-200k יורו בנוסף לטרייד.