מעניין לי תאשך השמאלי, 1:0 לפני שביתר משחקים זה אחלה מסר למשלשלים.
אנחנו לא עובדים בדואר,תן לנצח.
ראית אותם מול הפועל חיפה?
איסט החטיא מצב מתוך החמש מול שער ריק, אחרי זה פסלו להפועל חיפה שער חוקי, אחרי זה איסט החמיץ מול שוער ומחצית שנייה שוב מתוך הרחבה, ואז לקינוח בתוספת הזמן הדביקו כדור למשקוף של ריינה שגנבה שער מפנדל סתמי שהבלם הזר של הפועל חיפה עשה מסרבול.
זאת הקבוצה הכי חלשה בליגה והמשחק שתלוי 100% אחוז בך יותר מכל משחק אחר בליגה.
מנסה להתארגן על נסיעה צפונה בשבת. משחק בשעה מצויינת כשאפשר לחזור בשעה נורמלית הביתה. מקווה שאצליח. מקווה שתהיה נוכחות מרשימה ביציע ונוכל לתת את הפוש למשחק טוב שלנו. מערכים? ואללה, הולך על הקופה עם חמודי במקום ויטור ובכל השאר לא נוגע.
ראית אותם מול הפועל חיפה?
איסט החטיא מצב מתוך החמש מול שער ריק, אחרי זה פסלו להפועל חיפה שער חוקי, אחרי זה איסט החמיץ מול שוער ומחצית שנייה שוב מתוך הרחבה, ואז לקינוח בתוספת הזמן הדביקו כדור למשקוף של ריינה שגנבה שער מפנדל סתמי שהבלם הזר של הפועל חיפה עשה מסרבול.
זאת הקבוצה הכי חלשה בליגה והמשחק שתלוי 100% אחוז בך יותר מכל משחק אחר בליגה.
ברור שזה תלוי בנו, רק אומר שאותי לא מעניין ״להעביר מסר״, תן לי לנצח.
עמה יעמיק, חמסה שום בצל, טוב אז:
מרציאנו
דוידזאדה, בלוריאן, דיופ, מזרחי
גאנח, קאנגווה, אליאל פרץ, דן ביטון, אחמד
זלאטנוביץ
הסיבה שלא רשמתי את ונטורה כי הוא בכושר פחות טוב לאחרונה
וכמו נגד טבריה, גם הפעם הקופות לא יפתחו. ככה זה שרוצים לחסוך בשכר לקופאים ועל הדרך למקסם רווחים מעמלות רכישה ברשת! חוצפה! המועדון חייב להכנס לעובי הקורה בנידון, זה א-ב של שירות בסיסי!
עמה יעמיק, חמסה שום בצל, טוב אז: מרציאנו
דוידזאדה, בלוריאן, דיופ, מזרחי
גאנח, קאנגווה, אליאל פרץ, דן ביטון, אחמד
זלאטנוביץ
הסיבה שלא רשמתי את ונטורה כי הוא בכושר פחות טוב לאחרונה
שחררו אותנו מהפנסיונר בשער.
או שהולכים אול אין על גלזר או שנותנים את הגב לאליאסי.
מרציאנו יכול מקסימום לפתוח בגביע מול ריינה.
דן אייבנדר בתכונית "קיקטוק":
"אני רוצה לתת לכם פה סקופ, חשיפה, החילופים של השוערים שרן קוזוך' ביצע זה רק כי שבוע הבא יש את ריינה, והוא מרשה לעצמו להוציא עכשיו את אליאסי, ולהחזיר את אליאסי בשבוע הבא נגד ריינה, ואז אליאסי יהיה קצת יותר מוכן, קצת פחות לחוץ לקראת המשחק אחרי זה נגד בית"ר בטרנר. אם באר שבע הייתה פוגשת במשחק הבא את מכבי חיפה, מכבי תל אביב או משחק גדול אחר, שקוזוך' בראייה העתידית שלו היה יותר לחוץ ממנו, הוא לא היה עושה את השינוי הזה".
אז אליאסי משחק הבא חוזר להרכב?
"חד משמעית."
הוא יודע את זה?
"אני יודע את זה".
דן אייבנדר בתכונית "קיקטוק":
"אני רוצה לתת לכם פה סקופ, חשיפה, החילופים של השוערים שרן קוזוך' ביצע זה רק כי שבוע הבא יש את ריינה, והוא מרשה לעצמו להוציא עכשיו את אליאסי, ולהחזיר את אליאסי בשבוע הבא נגד ריינה, ואז אליאסי יהיה קצת יותר מוכן, קצת פחות לחוץ לקראת המשחק אחרי זה נגד בית"ר בטרנר. אם באר שבע הייתה פוגשת במשחק הבא את מכבי חיפה, מכבי תל אביב או משחק גדול אחר, שקוזוך' בראייה העתידית שלו היה יותר לחוץ ממנו, הוא לא היה עושה את השינוי הזה".
אז אליאסי משחק הבא חוזר להרכב?
"חד משמעית."
הוא יודע את זה?
"אני יודע את זה".
לגמרי מסכים עם אייבינדר ואני חושב בדיעבד שרן ניהל את הסיטואציה בצורה רגישה ומעולה.
אם אליאסי היה פותח מול ק"ש, בטרנר הציני והמלחיץ, שחצי אצטדיון משום מה רק מחכה לאנשים מוסימים בפינה, כל נגיעה בכדור הייתה מלווה ברחש בחש והביטחון יכול רק להיפגע בסיטואציה הזו.
אליאסי יישאר השוער הבכיר, כמו שרן בעצמו אמר, הוא הזיז אותו משחק אחד הצידה כדי להתאפס מבחינת אמוציות.