גם ונטורה לא טוב.
אבל קינגס היה עצבני, טוב שיצא
לא. אתה עושה לחץ גבוה, מגיע למחצית שניה עם שחקנים שפוכים, עדיין לוחץ גבוה ויש לך שטחים מטורפים לתת.Melikson24 כתב: ↑24 ינואר 2026, 21:16אסור להוציא את קינגס. גם כשהוא לא טוב יש לו השפעה גדולה על הקבוצה.
בכלל יש לנו בעיה מנטלית קשה מאוד. אנחנו מפסיקים לשחק כשאנחנו ביתרון ואם חלילה סופגים נכנסים לפאניקה וחוסר ביטחון.
כנראה יש לך גישה לנתונים הפיזיולוגים של הצוות אם אתה יודע טוב מהם.
שמע חבר 40 שנה אנחנו רואים כדורגל. רן לא המציא את המשחק למרות שהוא בטוח שכן.Melikson24 כתב: ↑24 ינואר 2026, 21:27כנראה יש לך גישה לנתונים הפיזיולוגים של הצוות אם אתה יודע טוב מהם.
מעייף אותי להתעסק בחילופים והרכבים. תהנו עם זה בעצמכם.
יש לך את הנתונים?אתה יודע מי הוריד קצב בלייב?יש לך גישה לשחקנים לדעת מה מצבם ומי גמור?dardasmiley כתב: ↑24 ינואר 2026, 21:28שמע חבר 40 שנה אנחנו רואים כדורגל. רן לא המציא את המשחק למרות שהוא בטוח שכן.
וואלה אחלה קונספט. חוכמת ההמונים מוכיחה את עצמה בכל מקום אחר.Melikson24 כתב: ↑24 ינואר 2026, 21:32יש לך את הנתונים?אתה יודע מי הוריד קצב בלייב?יש לך גישה לשחקנים לדעת מה מצבם ומי גמור?
זאת בדיוק הנקודה. אנחנו מאוד דעתניים אבל בסוף יש הבדל בין עובדה לדעה ולעיתים הדעות פה משום מה הופכות לעובדות.
למה אתה צריך מאמן?אם רואים הכל מהיציע, לא צריך שום אימונים ושום נתונים, נעשה סקרים בקרב המנויים שיקבעו את ההרכב ובלייב את החילופים.
אתה בין כה וכה רוצה לקבוע למאמן מוצלח את ההרכב, את החילופים ואת הרכש והסגל.
אהבת?כמו ריאלטי כזה.
חוכמת ההמונים אתה עדיין עם ברדה מאמן, גורדנה קשר וספר '10'.dardasmiley כתב: ↑24 ינואר 2026, 21:36וואלה אחלה קונספט. חוכמת ההמונים מוכיחה את עצמה בכל מקום אחר.
אבל אם נהיה רציניים רגע, אם אתה חושב שככה נראית קבוצה טובה ושהמאמן הזה מגיב למשחק טוב אחלה. אני יודע מה אני רואה. המאמן הזה האכיל אותי כבר סומבררו ענק בעונה שעברה. אבל העונה הוא פשוט לא מתרומם.
מרגיש שהוא עסוק בללמד את כולם שהוא יודע יותר טוב מהם.
קצת צניעות, הוא לא היחעד שמבין כדורגל.
בדיוק כמו התשובה שלו על ונטורה. כל העולם ראה ירידה ביכולת והוא מספר לנו על נתונים שלא השתנו. וואלה שילחץ על F5 שירענן לו נתונים.