סובל ממתיחה וייעדר בין שבועיים לשלושה.
כמו בפעם שעברה טוב שנפצע ונקווה שגם לא יהיה זמין מול בית״ר, דודזאדה לא רואה אותו ממטר ועדיין איכשהו נשאר בספסל.
הלדר לופס
Re: הלדר לופס
מה ?
טוב שנפצע ?
נקווה שלא יהיה זמין ?
דוידזאדה לא רואה אותו ממטר ?
אותו דוידזאדה שעשה עבירה מטופשת בגביע וקיבל אדום שגרם לך לשקשק בביצ** עד דקה 90 ?
שנכנס מול הפועל ת"א והיה חושך מצריים ?
אם היה לך סיכוי לתקוף גם מאגף שמאל מול בית"ר - עכשיו הסיכוי ירד דרמטית אם בכלל תצליח.
מה עובר פה על הפורום ??
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
החלמה מהירה להלדר.
בהצלחה לאופיר . המחליף הכי טוב שלנו!
בהצלחה לאופיר . המחליף הכי טוב שלנו!
גם אני הייתי בעד אופיר אבל מאז שהוא חזר מהפציעה הוא גרוע. נקווה לשיפור.
לא ברור למה קוזוק טחן את לופס ככה בשבועות האחרונים. זאת כבר פציעת שריר שלישית-רביעית של לופס מתחילת העונה.
הייתי אומר שצריך ללמוד מזה, אבל לא יקרה.
לא ברור למה קוזוק טחן את לופס ככה בשבועות האחרונים. זאת כבר פציעת שריר שלישית-רביעית של לופס מתחילת העונה.
הייתי אומר שצריך ללמוד מזה, אבל לא יקרה.
לופס אף פעם לא היה מוערך פה בפורום. אולי רק בעונה הראשונה שלו(גם אני לא הערכתי אותו מספיק).
אחלה לופס.
אולי זה לטובה. אופיר יקבל יותר דקות, ויהיה יותר בכושר לקראת הפלייאוף אם נצטרך רוטציה בניהם.
אחלה לופס.
אולי זה לטובה. אופיר יקבל יותר דקות, ויהיה יותר בכושר לקראת הפלייאוף אם נצטרך רוטציה בניהם.
לא בגלל דודזאדה נראית חרפה מול שדרות בגביע.4 לב אדום כתב: ↑22 ינואר 2026, 18:21מה ?
טוב שנפצע ?
נקווה שלא יהיה זמין ?
אותו דוידזאדה שעשה עבירה מטופשת בגביע וקיבל אדום שגרם לך לשקשק בביצ** עד דקה 90 ?
אם היה לך סיכוי לתקוף גם מאגף שמאל מול בית"ר - עכשיו הסיכוי ירד דרמטית אם בכלל תצליח.
מה עובר פה על הפורום ??
וכן הוא הרבה יותר טוב מלופז שלא תורם לנו כלום.
בספק אם לופז נכנס לטופ 3 מגנים בליגה, למעט המשחק בסכנין לא תרם לנו כלום התקפית לאחרונה.
וכן מול בית״ר אני מעדיף מישהו שלא ימכור אותי וללופז יש יותר סיכוי למכור אותנו מלאופיר במשחקים כאלה.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 22 ינואר 2026, 19:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
זה המגן השמאלי הטוב בהיסטוריה של המועדון ובפער לטעמי אז אני חושב שהוא כן מוערך. פשוט הגיל עושה את שלו והיכולת לא אותה יכולת. כמו עם ויטור.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
עזוב אנשים איבדו פה את הראש. הפסד וחצי ומשתלחים בכל מי שאפשר.4 לב אדום כתב: ↑22 ינואר 2026, 18:21מה ?
טוב שנפצע ?
נקווה שלא יהיה זמין ?
מה עובר פה על הפורום ??
אני לא אלך למחוזות של טוב שנפצע אבל רק מזכיר שהתקופה הכי טובה שלנו העונה כדורגל wise הייתה עם אופיר בהרכב