אמיר גנאח

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

Re: אמיר גנאח

שליחה על ידי shovalb9 »

גיא חניה כתב:
22 ינואר 2026, 10:40
הבעיה שהכי טוב של גאנח לא קרוב לרמה הדרושה
איך אתה יודע שהוא נתן הכי טוב? יכול להיות והנחה סבירה שהוא מתאמץ הכי הרבה ביחס לעצמו, אבל מבחינת לסחוט ממנו בדיוק מה הוא טוב בו ולא לנסות לצפות ממנו (לקחת אחד על אחד) אלא יותר דריבל זה משהו שהוא לגמרי יכול לעשות.

שמת עליו מלא אילוצים, בהרכב עם שחקנים שהוא צריך להתאים את עצמו אליהם מעצם הותק והמעמד שלהם ולא בהכרח מהיכולות שלהם.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Title: תומאס פאוקינג שלבי

שליחה על ידי ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה »

גאנח לא אשם. הוא צריך להיות המחליף שעולה מהספסל כשהמגינים מהצד השני עייפים. מקסימום שחקן רוטציה. אשם מי שלא הביא קיצוני זר לשמאל כבר בקיץ, ואז גם היינו משדרגים את ההרכב וגם היינו מרוויחים שחקן שיכול לעלות מהספסל ולשנות משחק.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב:
22 ינואר 2026, 11:38
גאנח לא אשם. הוא צריך להיות המחליף שעולה מהספסל כשהמגינים מהצד השני עייפים. מקסימום שחקן רוטציה. אשם מי שלא הביא קיצוני זר לשמאל כבר בקיץ, ואז גם היינו משדרגים את ההרכב וגם היינו מרוויחים שחקן שיכול לעלות מהספסל ולשנות משחק.
+1

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

אני חושב שגנאח זה הדוגמה היפה ביותר לשחקן שמאמנים ״הורסים״.
כולנו זוכרים את ההופעות הראשונות שלו, גם בבלומפילד בהפסד, גם נגד נתניה אחר כך שהיה אדיר
ואז בעונה הראשונה שלו היו לו הופעות מצוינות וגם בעונה שעברה עד האדום הממומצא נגד ריינה הוא היה בפורמה טובה.
הבעיה שלו היא שהמאמנים שהיו לו - ברדה וקוז׳וך אילפו אותו ברמה הטקטית ולקחו ממנו את כל הפראיות שגרמה לנו לניצוץ שהיה בהתחלה.
כמובן שגם הוא סובל מחוסר יציבות ולא משדרג את עצמו. הוא מתחיל להתקרב לשלב שבו כבר יהיה אפשר להכריז שמדובר במתן חוזז הבאר-שבעי.
אני חושב שיש לו בעיטה מצויינת וגם קרוסים טובים, יש לו אחד על אחד מהטובים בליגה. לא מבין איך לא מצליח להשתפר בכח המתפרץ הוא שחקן קטן וזריז
לא הגיוני שגם שחקנים איטיים לוקחים אותו אחרי 20 מטר. והוא חייב לעבוד על לגוון את המשחק שלו.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

red ultras כתב:
22 ינואר 2026, 12:48
אני חושב שגנאח זה הדוגמה היפה ביותר לשחקן שמאמנים ״הורסים״.
כולנו זוכרים את ההופעות הראשונות שלו, גם בבלומפילד בהפסד, גם נגד נתניה אחר כך שהיה אדיר
ואז בעונה הראשונה שלו היו לו הופעות מצוינות וגם בעונה שעברה עד האדום הממומצא נגד ריינה הוא היה בפורמה טובה.
הבעיה שלו היא שהמאמנים שהיו לו - ברדה וקוז׳וך אילפו אותו ברמה הטקטית ולקחו ממנו את כל הפראיות שגרמה לנו לניצוץ שהיה בהתחלה.
כמובן שגם הוא סובל מחוסר יציבות ולא משדרג את עצמו. הוא מתחיל להתקרב לשלב שבו כבר יהיה אפשר להכריז שמדובר במתן חוזז הבאר-שבעי.
אני חושב שיש לו בעיטה מצויינת וגם קרוסים טובים, יש לו אחד על אחד מהטובים בליגה. לא מבין איך לא מצליח להשתפר בכח המתפרץ הוא שחקן קטן וזריז
לא הגיוני שגם שחקנים איטיים לוקחים אותו אחרי 20 מטר. והוא חייב לעבוד על לגוון את המשחק שלו.
אף אחד לא הרס אותו ולא נעליים.
צעירים אחרים היו מתים לקבל את הקרדיט שהוא מקבל פה בשנתיים האחרונות.
בסוף, בכל פעם שהוא מתמודד מול מגן נורמלי, המגן אוכל אותו בלי מלח

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

גאנח אם כבר סובל ממאמנים שנותנים לו לעשות מה שהוא רוצה במקום לחנך אותו.
אם אני הייתי מאמן שלו, אם הוא לא מבצע x משימות במשחק (משימות זה למשל לפחות 3 פעמים ללכת לקו ולא לאמצע בהינתן שזו האופציה הטובה יותר לפי העמידה של המגן שממול), במשחק הבא הוא לא עולה בהרכב.
במקום לגוון את עצמו ולהשתפר, הוא הולך פעם אחר פעם לקל והבטוח.

זו עדיין לדעתי העונה הכי טובה של גאנח בבוגרים, אבל זה פשוט לא מספיק יציב ולא משהו שקרוב ללסמוך עליו ברגעי האמת.
צודק לגמרי מי שאומר שהבעיה היא של מי שאצלו הוא באנקר בהרכב. הוא צריך להתחרות מול שחקן בכיר ממנו.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

זה נראה כאילו הוא לא עובד מספיק חזק באימונים
אם הטיקט שלו זה לחתוך למרכז אז תתמקצע בזה הכי הרבה שאתה יכול
תעבוד שעות על גבי שעות על הבעיטה שלך לשער, תעבוד על הטכניקה בבעיטה לא חסר מה לעשות
ללכת לקו זה גם משהו שצריך לעבוד עליו כל הזמן

מאמן יכול ללמד אותו קבלת החלטות , תנועה לרחבה, לשחרר כדור בזמן, להרים ראש

בכל מקרה נראה לי שהניסוי לא הצליח והבחור לא מתקדם מספיק , בטח לא מספיק בשביל לפתוח בהרכב של קבוצה שרוצה אליפות

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

ReDo כתב:
22 ינואר 2026, 12:51
אף אחד לא הרס אותו ולא נעליים.
צעירים אחרים היו מתים לקבל את הקרדיט שהוא מקבל פה בשנתיים האחרונות.
בסוף, בכל פעם שהוא מתמודד מול מגן נורמלי, המגן אוכל אותו בלי מלח
ממש לא נכון.
אף אחד לא אוכל אותו בלי מלח.
אני חושב שהבעיה הכי גדולה שלו זה המיקום הראשוני שלו.
גאנח שחקן זריז שצריך לעבור שחקן עם החיתוך ימינה ולבעוט/להגביהה. אבל הוא מתחיל את המהלך עם הרגל על הקו וזה רחוק מידי מהאזורים המסוכנים כדי להתחיל מהלך או לייצר סיכון כזה שייצור אימפקט וכבר באים 2 לסגור לו את 2 קווי ההתקדמות ( חיתוך ימינה או משיכה שמאלה ).
אם היה מקבל את הכדור בין הקו לרחבת ה-16 הוא היה הרבה יותר אפקטיבי וגם מייצר יותר מספרים.
כדי לטמטם את המגן שעליו הוא חייב לעשות יותר תנועה פנימה ולשנות מיקומים :

1. פעם בקו ( כדי למשוך 2 שומרים ואז לשחרר מסירה למי שפנוי כמו שהוא עושה מידי פעם עם לופז )
2. פעם בין הקו ל-16 ( כדי לייצר הגבהה או בעיטה לעצמו )
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

4 לב אדום כתב:
22 ינואר 2026, 15:59
ממש לא נכון.
אף אחד לא אוכל אותו בלי מלח.
אני חושב שהבעיה הכי גדולה שלו זה המיקום הראשוני שלו.
גאנח שחקן זריז שצריך לעבור שחקן עם החיתוך ימינה ולבעוט/להגביהה. אבל הוא מתחיל את המהלך עם הרגל על הקו וזה רחוק מידי מהאזורים המסוכנים כדי להתחיל מהלך או לייצר סיכון כזה שייצור אימפקט וכבר באים 2 לסגור לו את 2 קווי ההתקדמות ( חיתוך ימינה או משיכה שמאלה ).
אם היה מקבל את הכדור בין הקו לרחבת ה-16 הוא היה הרבה יותר אפקטיבי וגם מייצר יותר מספרים.
כדי לטמטם את המגן שעליו הוא חייב לעשות יותר תנועה פנימה ולשנות מיקומים :

1. פעם בקו ( כדי למשוך 2 שומרים ואז לשחרר מסירה למי שפנוי כמו שהוא עושה מידי פעם עם לופז )
2. פעם בין הקו ל-16 ( כדי לייצר הגבהה או בעיטה לעצמו )

ופעם להחליף אגפים, לשגע את המגינים, ולהרים מימין (כמו שהיה נהוג פעם...), העיקר לגוון

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

הוא לא מספיק טוב ולא מספיק מוכשר.
כלומר לליגה ישראלית יכול להיות שזה יתגבש מתישהו לשחקן ליגה טוב. אבל מעבר לזה, לא רואה שם משהו מעניין.

שחקן קו לא מהיר ולא טכני זה לא רציני. כדי שזה יהיה אכיל הוא צריך להיות מוכשר בצורה יוצאת דופן כמו נניח ורמוט מלפני כמה שנים, והוא לא שם.
בכדורגל הישראלי מתלהבים ממה שהשחקנים עושים פה כשהם שמשחקים בעמידה בגלל הקצב הנמוך ובגלל שיש 5-6 שניות להתנהל עם הכדור ברגל, אבל זה לא מחזיק מים בכדורגל הרציני בחוץ.
הרף בקבוצה כל כך נמוך שאפשר רק לדפוק את הראש בקיר כשמנסים להבין איך הצוות הזה לא הנחית פה 2-3 שחקני קו ראויים.

שלח תגובה