1+yossi כתב: ↑21 ינואר 2026, 14:45אין פה שום דבר מוגזם. זו חרפה.
כנעאן בכל 20 דקות שעולה מוכיח שהוא שחקן טופ. אין שום בעיה שיש לקבוצה, והוא לא לוקח אותה קדימה לפחות בצעד אחד.
במקום לתת לו ביטחון, במקום לתת לו לתרום, אני שומע קשקושים שיש לו 'עוד הרבה מה לשפר במשחק' ומשחקים על חשבונו שחקנים שלא מדייקים בפס, ולא עשו פעולה משמעותית כבר חודשיים.
שרן במקום להתעסק באיזה רף מדומיין שכנאן צריך להגיע אליו כדי לעלות על חשבון המאסטרו גאנח, יתחיל לחזור לצניעות ויבין שיש דברים בהם צריך פשוט לשחרר ולתת לכשרון לעשות את שלו.
בכר הבין את זה די מהר ונהיה בכר.
אם רן לא יבין את זה בקרוב, הוא יחזור לנתניה מהר ממה שהוא מדמיין. ולא אני לא רוצה שזה יקרה, ממש לא. אבל זה המסלול שהוא נמצא בו, והוא לא עושה שום דבר כדי לשנות אותו.
מח' 20 : הפועל ב"ש - עירוני ק"ש, 19:30, שבת, 24.1, טרנר
- ForeverRed
Re: מח' 20 : הפועל ב"ש - עירוני ק"ש, 19:30, שבת, 24.1, טרנר
+1yossi כתב: ↑21 ינואר 2026, 14:45אין פה שום דבר מוגזם. זו חרפה.
כנעאן בכל 20 דקות שעולה מוכיח שהוא שחקן טופ. אין שום בעיה שיש לקבוצה, והוא לא לוקח אותה קדימה לפחות בצעד אחד.
במקום לתת לו ביטחון, במקום לתת לו לתרום, אני שומע קשקושים שיש לו 'עוד הרבה מה לשפר במשחק' ומשחקים על חשבונו שחקנים שלא מדייקים בפס, ולא עשו פעולה משמעותית כבר חודשיים.
שרן במקום להתעסק באיזה רף מדומיין שכנאן צריך להגיע אליו כדי לעלות על חשבון המאסטרו גאנח, יתחיל לחזור לצניעות ויבין שיש דברים בהם צריך פשוט לשחרר ולתת לכשרון לעשות את שלו.
אם רן לא יבין את זה בקרוב, הוא יחזור לנתניה מהר ממה שהוא מדמיין. ולא אני לא רוצה שזה יקרה, ממש לא. אבל זה המסלול שהוא נמצא בו, והוא לא עושה שום דבר כדי לשנות אותו.
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- Title: תומאס פאוקינג שלבי
לא צריך מהפכות. צריך שינוי בגישה.
במחצית השנייה בגישה הנכונה העלמנו את קבוצת הבית הכי טובה בליגה.
לא הייתי מוציא את אליאסי, אין לנו בופון בספסל אלא פנסיונר (עד עכשיו הוא עדין לא הגיע לכדור של טוריאל בנייח מול הפועל תל אביב בטרנר לפני סיבוב). לאור העובדה שלא הולכים על גלזר, צריך לחזק את אליאסי ולתת לו ביטחון כי זה מה שיש עד סוף השנה.
הייתי פותח עם כנעאן, רק לא מעקם את הכל בשביל זה כמו בבלומפילד. לא מזיז את דן מהאגף, לא נוגע בשלושה שלנו באמצע, אפשר פשוט לפתוח איתו במקום גאנח.
במחצית השנייה בגישה הנכונה העלמנו את קבוצת הבית הכי טובה בליגה.
לא הייתי מוציא את אליאסי, אין לנו בופון בספסל אלא פנסיונר (עד עכשיו הוא עדין לא הגיע לכדור של טוריאל בנייח מול הפועל תל אביב בטרנר לפני סיבוב). לאור העובדה שלא הולכים על גלזר, צריך לחזק את אליאסי ולתת לו ביטחון כי זה מה שיש עד סוף השנה.
הייתי פותח עם כנעאן, רק לא מעקם את הכל בשביל זה כמו בבלומפילד. לא מזיז את דן מהאגף, לא נוגע בשלושה שלנו באמצע, אפשר פשוט לפתוח איתו במקום גאנח.
גם אני לא הייתי מוציא את אליאסי. אני הייתי ממשיך לתת לו קרדיט.
אם בלוריאן באמת בדרך החוצה, אז לא הייתי פותח איתו.
חוץ מזה, אני מניח שתהיה אווירה לא נעימה באצטדיון.
עצבים, ציקצוקים, חוסר סבלנות... בקיצור מבאס.
לדעתי יהיה משחק צמוד וקשה.
מקווה שהשחקנים יבואו בגישה הנכונה.
זה המשחק שחייב להוציא אותנו לדרך חדשה וטובה.
אם בלוריאן באמת בדרך החוצה, אז לא הייתי פותח איתו.
חוץ מזה, אני מניח שתהיה אווירה לא נעימה באצטדיון.
עצבים, ציקצוקים, חוסר סבלנות... בקיצור מבאס.
לדעתי יהיה משחק צמוד וקשה.
מקווה שהשחקנים יבואו בגישה הנכונה.
זה המשחק שחייב להוציא אותנו לדרך חדשה וטובה.
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- Title: תומאס פאוקינג שלבי
קראתי גם כאלה שאומרים שהיו מספסלים את קינגס. בחיים לא. מאז שחזר מאליפות אפריקה הוא השחקן הכי טוב אצלנו. כבש מול סכנין, עשה מבצע גדול מול מכבי חיפה בטרנר שאם לא היה מחכה עוד שנייה היה גם נגמר בשער. כבש מול הפועל תל אביב ושלח כדור לקורה.
ההתפוצצות עדין לא הגיעה אבל קינגס לאט לאט חוזר לעצמו, אם אנחנו רוצים אליפות, אנחנו חייבים להרוויח את קינגס ולתת לו את כל הביטחון והשקט שהוא צריך.
ההתפוצצות עדין לא הגיעה אבל קינגס לאט לאט חוזר לעצמו, אם אנחנו רוצים אליפות, אנחנו חייבים להרוויח את קינגס ולתת לו את כל הביטחון והשקט שהוא צריך.
מסכיםז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑21 ינואר 2026, 20:20קראתי גם כאלה שאומרים שהיו מספסלים את קינגס. בחיים לא. מאז שחזר מאליפות אפריקה הוא השחקן הכי טוב אצלנו. כבש מול סכנין, עשה מבצע גדול מול מכבי חיפה בטרנר שאם לא היה מחכה עוד שנייה היה גם נגמר בשער. כבש מול הפועל תל אביב ושלח כדור לקורה.
כנעאן חייב לפתוח.
יש שתי עמדות אפשריות שהוא יכול לפתוח (לטעמי גם יותר, אבל נשים את זה בצד), שרן יתכבד ויבחר איפה.
הקבוצה בהחלט צריכה רענון. נמאס מהפרצופים הישנים של שחקנים שלא תורמים כלום ומקבלים קרדיט של אוגו וטוני.
אבל אין מה לפתח ציפיות. אני יודע בדיוק איך הקבוצה תעלה ואיך היא תשחק. גם היריבה. הכל תלוי אם הכדור ייכנס לנו מהר או שנסתבך שוב.
יש שתי עמדות אפשריות שהוא יכול לפתוח (לטעמי גם יותר, אבל נשים את זה בצד), שרן יתכבד ויבחר איפה.
הקבוצה בהחלט צריכה רענון. נמאס מהפרצופים הישנים של שחקנים שלא תורמים כלום ומקבלים קרדיט של אוגו וטוני.
אבל אין מה לפתח ציפיות. אני יודע בדיוק איך הקבוצה תעלה ואיך היא תשחק. גם היריבה. הכל תלוי אם הכדור ייכנס לנו מהר או שנסתבך שוב.
האחרון שאני נוגע בוז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑21 ינואר 2026, 20:20קראתי גם כאלה שאומרים שהיו מספסלים את קינגס. בחיים לא. מאז שחזר מאליפות אפריקה הוא השחקן הכי טוב אצלנו. כבש מול סכנין, עשה מבצע גדול מול מכבי חיפה בטרנר שאם לא היה מחכה עוד שנייה היה גם נגמר בשער. כבש מול הפועל תל אביב ושלח כדור לקורה.
הוא מבחינתי ממוסמר להרכב כי הוא מתחיל לחזור למה שהיה עונה שעברה
גם פרץ שהיה טוב מחצית שניה בבלומפילד חייב להמשיך
כרגע רק להכניס את כנעאן על גאנח
כנעאן יכול לפתוח כ 8, וקינגס בצד שמאל במקום גנאח.
גם מעניין.
דרך אגב
עונה קודמת ניצחנו את ק"ש בטרנר 1-5. פתחנו עם 3 בלמים.
סטויאנוב ולופס מגנים.
מזרחי בלם ימין.
גריטה וביטון חלוצים.
משהו כזה, אם אני זוכר נכון.
גם מעניין.
דרך אגב
עונה קודמת ניצחנו את ק"ש בטרנר 1-5. פתחנו עם 3 בלמים.
סטויאנוב ולופס מגנים.
מזרחי בלם ימין.
גריטה וביטון חלוצים.
משהו כזה, אם אני זוכר נכון.
הזכרת לי עכשיו את בכר עם השרירים על וואקמה שהתקפל מהר מאוד והרוויח אותו בענק.yossi כתב: ↑21 ינואר 2026, 14:45אין פה שום דבר מוגזם. זו חרפה.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
סליחה אבל הבעיה עמוקה יותר מלתת לכנעאן לשחק במקום גנאח. רן צריך לשנות מערך או לעשות התאמות במערך וזה לצד רענון שחקנים בהרכב יביא איתו את השינוי המיוחל. אם חמודי יהיה תקוע שם באגף והם עוד פעם יניעו בנונשלנטיות אחורה במקום לנסות לתקוף ולפרוץ ולהביא את קש ללחץ - זה יהיה כמו כל התקופה האחרונה. החשיבות של לופז היא בגלל שהוא עוד שחקן קריטי שנכנס ומביא נוכחות לרחבה. אין לנו שם כלום, רק איגור וזה הכי שקוף בעולם. זה מתחיל במאמן שמכריח את דוידזאדה לתמוך בהתקפה עם רגל על הקו, בחמודי שנכנס פנימה ומתקתק עם קינגס. פרץ אם פותח - שלא יעשה תנועה הצידה, הוא עצום וחייב אותו ברחבה! ובצד ימין במקום שדן ביטון יהיה בקו, שייכנס או שיחכה על קצה הרחבה, ושנביא את הבלאגן מביטון, חמודי, קינגס, ואת האופציות הקבועות להכניס כדורים מהאגפים.
לדעתי רועי לוי חייב לפתוח. מזרחי לא מביא את התמיכה ההתקפית,
יש לו יתרונות בבילד אפ, והוא הגנתית טוב לאחרונה, אבל זה לא המשחק שלו וזה כמו לפתוח עם דוידזאדה מול הפועל ואז להכניס את לופז מחליף זה בדיוק התכנון או האסטרטגיה או המחשבה הבסיסית של תחכום ורענון ואלמנט הכי קטן של הפתעה שאין לנו פשוט.
וזה הזוי המצב עם הקרדיט לאיילון אלמוג ותורגמן. לא מקבל את זה.
ועוד הפעם אני לא רוצה לשמוע בוז כשאליאס וזאהי אחמד נכנסים, מי שלא מבין למה הם משחקים שיחשוב אלף פעמים שוב כי הם מביאים דברים מאוד חשובים במשחק שלנו, אבל שיבין מתי הם נדרשים (כשאנחנו מובילים מחצית שניה ונפתחים שטחים בעמידה שלנו או כשאנחנו רוצים לעבור לאיזשהו סיטואציה של מעברים)
ולא תשכנעו אותי, לא מצליח להבין איך סאבובו לא קיבל דקה מאז הסיבוב הקודם, נגד קש. הזיה.
לדעתי רועי לוי חייב לפתוח. מזרחי לא מביא את התמיכה ההתקפית,
יש לו יתרונות בבילד אפ, והוא הגנתית טוב לאחרונה, אבל זה לא המשחק שלו וזה כמו לפתוח עם דוידזאדה מול הפועל ואז להכניס את לופז מחליף זה בדיוק התכנון או האסטרטגיה או המחשבה הבסיסית של תחכום ורענון ואלמנט הכי קטן של הפתעה שאין לנו פשוט.
וזה הזוי המצב עם הקרדיט לאיילון אלמוג ותורגמן. לא מקבל את זה.
ועוד הפעם אני לא רוצה לשמוע בוז כשאליאס וזאהי אחמד נכנסים, מי שלא מבין למה הם משחקים שיחשוב אלף פעמים שוב כי הם מביאים דברים מאוד חשובים במשחק שלנו, אבל שיבין מתי הם נדרשים (כשאנחנו מובילים מחצית שניה ונפתחים שטחים בעמידה שלנו או כשאנחנו רוצים לעבור לאיזשהו סיטואציה של מעברים)
ולא תשכנעו אותי, לא מצליח להבין איך סאבובו לא קיבל דקה מאז הסיבוב הקודם, נגד קש. הזיה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
+1ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑21 ינואר 2026, 20:20קראתי גם כאלה שאומרים שהיו מספסלים את קינגס. בחיים לא. מאז שחזר מאליפות אפריקה הוא השחקן הכי טוב אצלנו. כבש מול סכנין, עשה מבצע גדול מול מכבי חיפה בטרנר שאם לא היה מחכה עוד שנייה היה גם נגמר בשער. כבש מול הפועל תל אביב ושלח כדור לקורה.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש