אור בלוריאן חתם ל4 עונות
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
Re: אור בלוריאן חתם ל4 עונות
אין בעיה שיעזוב בכזף רב למה לא שיתקדם.
הבעיה זה המחליפים.. ויטור אחרי השיא ובלטקסה לא ברוטציה בכלל ודיופ בצער אני אומא ממשחק למשחק נראה לא מספיק טוב גם כבלם משני בטח לא מוביל. בעיה..
הבעיה זה המחליפים.. ויטור אחרי השיא ובלטקסה לא ברוטציה בכלל ודיופ בצער אני אומא ממשחק למשחק נראה לא מספיק טוב גם כבלם משני בטח לא מוביל. בעיה..
מתוך תוכנית הספורט היום :
כבר בקיץ באר שבע ביקשה לפתוח לו חוזה ולשדרג אותו אך הוא ביקש לא לעשות שינוי כי החלום שלו והתוכנית שלו היא לצאת לחו"ל .
כבר בקיץ באר שבע ביקשה לפתוח לו חוזה ולשדרג אותו אך הוא ביקש לא לעשות שינוי כי החלום שלו והתוכנית שלו היא לצאת לחו"ל .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
בחשבון קר, בלוריאן שווה 350 אלפי דולר (אם זה הסכום הנכון).
נשקלל עלות הבאת שחקן זר סביר, מינימום 750 אלפי יורו, ושכר סביר, ונגיע לעלות של 500 אלף דולר לשנה לחמש שנים, לחתול בשק. חבל.
נשקלל עלות הבאת שחקן זר סביר, מינימום 750 אלפי יורו, ושכר סביר, ונגיע לעלות של 500 אלף דולר לשנה לחמש שנים, לחתול בשק. חבל.
1. זה לא הכסף זה החלום האמריקאי
2. מדובר על חוזה לחמש שנים בסכום כזה. אלונה לא תחתים אותו בחוזה גדול לחמש שנים גם בהנחה שירצה להישאר
- Melikson24
- Title: CrazyRed
מבסוט בשבילו,כל הכבוד לו.
שחקן שירד ליגה לפני שנתיים והפך להיות בלם מוביל בקבוצה שרצה לאליפות ובלם נבחרת.
שאפו והכל בזכות עבודה קשה והתמדה.
שחקן שירד ליגה לפני שנתיים והפך להיות בלם מוביל בקבוצה שרצה לאליפות ובלם נבחרת.
שאפו והכל בזכות עבודה קשה והתמדה.
שיהיה לו בהצלחה.
מאחל לו לעבור לשם כאלוף!
מאחל לו לעבור לשם כאלוף!
שיביא אליפות וסלאמת.
עוד שחקן שהוא המצאה מוחלטת שלנו. שיחק אותה עם אחלה חוזה להרבה שנים.
דיווחו שהאמריקאים הציעו עליו 800 אלף יורו כדי לקבל אותו כבר עכשיו.
אם זה המצב הייתי אומר לשחרר כבר עכשיו אם היו אנשים קצת יותר רציניים בצוות ולא כאלו שלא מסוגלים להחליט מה להזמין בוולט לארוחת צהריים.
כמו שרשמתי בטופיק של בלטקסה, מרגיש בנוח להחליף אותו עם בלמים ישראלים אחרים ויש לא מעט שמות בשוק. חולית ההגנה תצטרך לעבור מהפכה בעונה הבאה. שוב, נראה איך זה יעבוד עם הצוות הנוכחי ועם הקושי שלהם להחליף את הקיים.
אם זה המצב הייתי אומר לשחרר כבר עכשיו אם היו אנשים קצת יותר רציניים בצוות ולא כאלו שלא מסוגלים להחליט מה להזמין בוולט לארוחת צהריים.
כמו שרשמתי בטופיק של בלטקסה, מרגיש בנוח להחליף אותו עם בלמים ישראלים אחרים ויש לא מעט שמות בשוק. חולית ההגנה תצטרך לעבור מהפכה בעונה הבאה. שוב, נראה איך זה יעבוד עם הצוות הנוכחי ועם הקושי שלהם להחליף את הקיים.
ויטור + בלוריאן זה יותר מדי... מכההפועלעולה כתב: ↑18 ינואר 2026, 23:58שיביא אליפות וסלאמת.
תוסיף גם מגן שמאלי וצריך גם שחקנים יותר רציניים שיתחרו עם אליאסי ומזרחי, אולי יחליפו אותם גם.
הקבוצה תעבור מהפכה בקיץ. בגלל זה חשוב לתת ינואר משמעותי עם הסתכלות גם לעונה הבאה.
מטריד ומכעיס שהדברים זזים כל כך לאט. נראה מה יביאו אם בכלל.
הפועלעולה כתב: ↑18 ינואר 2026, 23:58שיביא אליפות וסלאמת.
תגובה הזויה ביותר, הרים את עצמו מאשפתות להיות אחד הבלמים הטובים בארץ.
אבידה מקצועית גדולה מאוד, אך מגיע לו עבד קשה וזה החלום שלו וזה בסדר.
נשאר מחוייב ויסיים את העונה.
לא הבנתי את התגובה האגרסיבית שלך?
מה הזוי ומה גרם לך להיעלב בשמו?
לא חושב שמדובר באבידה גדולה או שהוא בעונה ענקית כמו שעושים ממנו.
אחלה בלם שלרוב עושה את העבודה, ולצד הדברים הטובים גם יש לו מגבלות שתמיד ישארו איתו.
את הדמעות הוירטואליות אשאיר כשונטורה וקנגוואה יעזבו, עם כל הכבוד להתקדמות של בלוריאן.
הייתי שמח שימשיך בעונה הבאה אבל אתו ובלעדיו ההגנה צריכה ריסטארט רציני.
אחלה בלם שלרוב עושה את העבודה, ולצד הדברים הטובים גם יש לו מגבלות שתמיד ישארו איתו.
את הדמעות הוירטואליות אשאיר כשונטורה וקנגוואה יעזבו, עם כל הכבוד להתקדמות של בלוריאן.
אליפות כרגע שווה לנו יותר מ-800k, בלם עם או בלי מגבלות הוא הכי אמין ויציב שיש לי בסגל, רן והצוות שלו צריכים לעשות ניתוח פרופיל של המוסד עד שהם מוצאים זר שמתאים לדרישות, אז להתחיל לחפש בנוסף לשחקני התקפה שרוצים להביא גם בלם בחלון הזה זו הייתה טעות וטוב שזה נבלם.
נקווה שיביא צלחת ונאחל לו בהצלחה בהמשך, הרוויח את החוזה הזה ביושר, מדהימה ההתקדמות שרן העביר אותו.
בקיץ אנחנו אכן כנראה נעבור מהפכה, כל התנאים בשלו לזה שיהיו פה סוף סוף 2 בלמים זרים.
נקווה שיביא צלחת ונאחל לו בהצלחה בהמשך, הרוויח את החוזה הזה ביושר, מדהימה ההתקדמות שרן העביר אותו.
בקיץ אנחנו אכן כנראה נעבור מהפכה, כל התנאים בשלו לזה שיהיו פה סוף סוף 2 בלמים זרים.
+1הפועלעולה כתב: ↑19 ינואר 2026, 00:19מה הזוי ומה גרם לך להיעלב בשמו?
זו ליגה חלשה ביותר, עם כל הכבוד לשלל ה'כוכבים' כמעט ואין פה שחקנים שהם חסרי תחליף.
שאפו לבלוריאן שבעבודה קשה התקדם והשתפר המון, שיגיע על שכרו בקיץ.
- ForeverRed
הסיטואציה עם בלוריאן (ועוד כמה) לא נוהלה טוב.
מי שלא מאריך חוזה צריך לשבת בצד.
לא היה קורה כלום אם היה מאריך בכפוף להבטחה לשחרר בקיץ תמורת כמה שקלים שיחזירו את ההשקעה למועדון.
זה היה מראה על מעט פחות כפיות טובה, עם כל הכבוד להמתנה שלו לקיץ.
מי שלא מאריך חוזה צריך לשבת בצד.
לא היה קורה כלום אם היה מאריך בכפוף להבטחה לשחרר בקיץ תמורת כמה שקלים שיחזירו את ההשקעה למועדון.
זה היה מראה על מעט פחות כפיות טובה, עם כל הכבוד להמתנה שלו לקיץ.