ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב: ↑12 ינואר 2026, 11:23
מי זה "הקהל"? אני הייתי בגוש במשחק האחרון ליד הדגל הגדול. היו רגעים שעודדנו לבד.
איפה היו כל אלה שכותבים כאן ומתלוננים על "הקהל"? אני בספק אם לכותבים כאן יש בכלל מנוי לדרומי, וגם לאלה שיש אז הם בטח יושבים בפינות.
בשאר הקבוצות בליגה כל היציעים מעודדים, כל היציעים תומכים, ואצלנו במערבי ובמזרחי שקט של בית קברות. המצב כל כך מביך שאפילו לא פתחו את המערבי לגביע.
במקום שתתלוננו על איש גדר שכל המשחק נמצא עם הגב למשחק ולא רואה בכלל את המשחק בזמן שאתם יושבים במזרחי/מערבי באמצע המגרש בזווית מצוינת וכבר לפני השריקה לסיום בורחים לאוטו כדי שחלילה לא תתקעו בפקק, תתחילו בעצמכם לפתוח את הפה.
תסתכלו קודם על עצמכם ואז על אחרים. מתלוננים ובוכים על "הקהל" כאילו הם לא חלק ממנו.
אתם עושים עבודות קודש אנשים שמשקיעים מהזמן שלהם, מהעבודה, אישה, חברה,ילדים, בית ספר. אין מה לומר
אך אתם עדיין לא מעל הקבוצה או מאוהד כזה או אחר. הביקורת היא לגיטימית.
משהו לא טוב עובר על הארגון. מאז עידן אין רגש. אין מחשבה מעבר לקופסא
אתם פה כדי להוביל!
בחירת שירים מהגרועות שיש, דווקא במשחק האחרון לפרקים אפילו המזרחי והמערבי הזכירו את המעט את התקופות של פעם שהצטרפו לשירה אז שוב זה היה רק לפרקים! ופה הבעיה.
טרנר אצטדיון שיכול לבלוע מעל פני האדמה כל קהל שמגיע להתארח
זה היה ככה בעשור הקודם.
לא אשכח איך מאמן סלטיק אמר ״שיחקתי מול המון קבוצות אצטדיון כמו טרנר אתה מרגיש שהאדמה בולעת אותך״ או משהו בסגנון..
אז נכון, הקהל כבוי, הרחב בעיקר אבל איפה הצד של הארגון להרים אותו? למה אין כבר תפאורות? יש לנו מנואלה שהושקעה באלפי שקלים עושים טובה שמשתמשים בה.
פעם למשחק גדול היית מתרגש, היום אתה מגיע ל״עוד משחק״ תפסנו תחת זה מתבטא בדרומי ומחלחל לכל השאר.
פעם עידן היה יורד לדשא כבר ב7 בערב כל האצטדיון היה בפנים כדי לא לפספס את החוויה הזו!
מצטער כנראה שאין שני לג׳ונם לא בושה לדעת לקבל ביקורת ולפנות את הבמה אם צריך לאנשי גדר אחרים.
לא כל אחד בנוי, או שיש לך את או או שאין. אין אמצע