מח' 18 : הפועל ב"ש - מכבי חיפה, 20:00, שבת, 10.1, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: מח' 18 : הפועל ב"ש - מכבי חיפה, 20:00, שבת, 10.1, טרנר

שליחה על ידי Itay »

האיבוד הזה כן נורא לדעתי כי בעיניי חיפה קבוצה הרבה פחות טובה ממה שעושים ממנה בטח כשהם בלי סק ומוחמד וגם כי פשוט אין לנו את הלוקסוס להפיל נקודות בטרנר.

זה לא יהיה פשוט אבל אנחנו מצידנו צריכים לשאוף לקחת את ה-9/9 הקרובים, לאחר מכן בית״ר מגיעה לטרנר אדום 100% ואז יוצאת למשחק עם מכבי, זאת בעיניי תהיה ההזדמנות לתת להם גז.
אמנם זה עוד רחוק וקודם כל בלומפילד צריך להיות לנגד עינינו אבל 9/9 כרגע זה בגדר מאסט.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

Itay כתב:
11 ינואר 2026, 11:55
האיבוד הזה כן נורא לדעתי כי בעיניי חיפה קבוצה הרבה פחות טובה ממה שעושים ממנה בטח כשהם בלי סק ומוחמד וגם כי פשוט אין לנו את הלוקסוס להפיל נקודות בטרנר.

זה לא יהיה פשוט אבל אנחנו מצידנו צריכים לשאוף לקחת את ה-9/9 הקרובים, לאחר מכן בית״ר מגיעה לטרנר אדום 100% ואז יוצאת למשחק עם מכבי, זאת בעיניי תהיה ההזדמנות לתת להם גז.
אמנם זה עוד רחוק וקודם כל בלומפילד צריך להיות לנגד עינינו אבל 9/9 כרגע זה בגדר מאסט.
מה זה לתת גז? לעשות שוב 5-6 הפרש ואז שוב נאבד כי מה לעשות שאי אפשר לקחת הכל עד הסוף
מה גם שאנחנו לא כאלה איכותיים כדי לתת גז כמו שאתה אומר ולרוץ לאיזה רצף מטורף של 8-10 נצחונות

בקיצור זה יהיה ככה עד הסוף בתקווה שנצליח לקחת

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אף אחד לא מצפה לרוץ לאיזה 8 ניצחונות, אין צורך לעוות בכוח.
אם נמשיך להפיל כל משחק שלישי לכל היותר, צלחת נראה רק בליל הסדר. זה הכל.
אנשים פה לא סופרים את בית"ר כי הם בטוחים שהלחץ יעלה והיא תיפול, כשהם לא שמים לב שהם בעצמם לא מסוגלים לעשות רצף די מינימלי מאז סוף אוקטובר.

אין סיבה שנפיל כל כך הרבה נקודות, ועכשיו נהיה חייבים לתקן בבלומפילד. כשככל הנראה נגיע במינוס 3.
הבאנו את הסיטואציה והלחץ הזה על עצמנו.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

שיש כתב:
11 ינואר 2026, 13:05
מה זה לתת גז? לעשות שוב 5-6 הפרש ואז שוב נאבד כי מה לעשות שאי אפשר לקחת הכל עד הסוף
מה גם שאנחנו לא כאלה איכותיים כדי לתת גז כמו שאתה אומר ולרוץ לאיזה רצף מטורף של 8-10 נצחונות

בקיצור זה יהיה ככה עד הסוף בתקווה שנצליח לקחת
איפה כתבתי לייצר רצף של 8-10 ניצחונות?
כתבתי שחייבים להוציא 9/9 כש-6 מתוכן זה נגד ק״ש בבית
ונגד ריינה שכבר רגל וחצי בלאומית.

אם מישהו חושב שניקח אליפות כשמפילים כל משחק שלישי ואומרים לא נורא לפחות שיחקנו טוב מתבלבל, אלופה צריכה לדעת לחצוב ואצלנו כרגע אין אמצע, זה או שדורסים או שמפילים. אתמול קיבלנו עוד תזכורת שתבוסות אצלנו במקום לייצר מומנטום רק מפילות את הקבוצה, שבוע שלם של קשקושים על חזרה של קאנגווה ועל כנאען הרכש הנוצץ של ינואר, מעדיף לנצח 1-0 מסריח שמשאיר אותנו עם רגליים על הקרקע ולא להביס 5-0 כשכולם נכנסים לתחושת שכרות.

כמו שאמרו פה הבאנו את זה על עצמנו, מי שלא מסוגלת לייצר 3 ניצחונות רצופים לא יכולה להיות אלופה, ומצטער אבל מחמאות לא מנחמות אותי, אפשר לנגב איתן את הרצפה.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Itay כתב:
11 ינואר 2026, 13:46
איפה כתבתי לייצר רצף של 8-10 ניצחונות?
כתבתי שחייבים להוציא 9/9 כש-6 מתוכן זה נגד ק״ש בבית
ונגד ריינה שכבר רגל וחצי בלאומית.

אם מישהו חושב שניקח אליפות כשמפילים כל משחק שלישי ואומרים לא נורא לפחות שיחקנו טוב מתבלבל, אלופה צריכה לדעת לחצוב ואצלנו כרגע אין אמצע, זה או שדורסים או שמפילים. אתמול קיבלנו עוד תזכורת שתבוסות אצלנו במקום לייצר מומנטום רק מפילות את הקבוצה, שבוע שלם של קשקושים על חזרה של קאנגווה ועל כנאען הרכש הנוצץ של ינואר, מעדיף לנצח 1-0 מסריח שמשאיר אותנו עם רגליים על הקרקע ולא להביס 5-0 כשכולם נכנסים לתחושת שכרות.

כמו שאמרו פה הבאנו את זה על עצמנו, מי שלא מסוגלת לייצר 3 ניצחונות רצופים לא יכולה להיות אלופה, ומצטער אבל מחמאות לא מנחמות אותי, אפשר לנגב איתן את הרצפה.
לא טענתי שאמרת
זו הפרשנות שלי למונח לתת גז
הרי אחרי שננצח את המשחקים הקרובים בתקווה , ואז את ביתר בבית לתת גז המשמעות לרוץ לעוד כמה נצחונות......אז לא שמונה אבל 6

אני לא מצפה לזה ולא בא בטענות, רק אומר שאנחנו לא שם כרגע

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

שיש כתב:
11 ינואר 2026, 14:42
לא טענתי שאמרת
זו הפרשנות שלי למונח לתת גז
הרי אחרי שננצח את המשחקים הקרובים בתקווה , ואז את ביתר בבית לתת גז המשמעות לרוץ לעוד כמה נצחונות......אז לא שמונה אבל 6

אני לא מצפה לזה ולא בא בטענות, רק אומר שאנחנו לא שם כרגע
אני אומר שאתה צריך להגיע לטרנר מול בית״ר כשאתה לכל הפחות שומר על הפער הנוכחי בתקווה שאולי הצהובות יפילו.
אם נרצה להגיע לפלייאוף ממקום ראשון בפער מסויים זו ההזדמנות הראשונה לעשות את זה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Itay כתב:
11 ינואר 2026, 11:55
אתה לא טועה.
חוץ מהשם אין בהם כלום.

אין פראיירים ולא יציבים כמונו.
נקווה לא להצטער. בקצב הזה הסוף צפוי.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

קבוצה במומנטום כזה תמיד תהיה יריבה לא פשוטה. אפילו נמושה כמו טבריה או ריינה, אז בטח חיפה.

אם הם ישחקו ככה גם מול מכבי אני לא רואה את מכבי גורפת ניצחון בסמי. למרות שיש להם חתיכת תחת(ושופטים).

סמל אישי של משתמש
simply--red

שליחה על ידי simply--red »

אני רואה שזה נהיה ספורט לאומי בתקשורת הספורט לחבוט בנו ולהקטין אותנו
ואיזה השתפכות על מכבי חיפה.. עאלק "תינוקות בכר" חחח

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

Melikson24 כתב:
11 ינואר 2026, 15:25
קבוצה במומנטום כזה תמיד תהיה יריבה לא פשוטה. אפילו נמושה כמו טבריה או ריינה, אז בטח חיפה.

אם הם ישחקו ככה גם מול מכבי אני לא רואה את מכבי גורפת ניצחון בסמי. למרות שיש להם חתיכת תחת(ושופטים).
להוציא את ה-20 דקות הראשונות שהם יחסית עלו באנרגיות טובות מה הם בדיוק עשו?
להוציא את ההתקפת מעבר שלהם עם ההצלה הכפולה של אליאסי לא זוכר שום דבר מהם במחצית שנייה.

לי זה הרגיש ששיחקנו דקות רבות מדי בספק אדישות ספק אובר כבוד ליריבה. בשורה תחתונה לא מעניין מומנטום או לא מומנטום (שאגב גם אנחנו באנו אחרי רצף של 3 ניצחונות בכל המסגרות), אתה אמור לנצח בטרנר את מכבי חיפה בטח כשהיא עם 2 שחקני נוער ובלי סק+מוחמד. החיילים של יענקל׳ה בתקשורת יכולים להמשיך לאונן עליהם, אשמח שימשיכו לבנות קבוצה שהכוכבים שלה זה חזיזה ומלמד.

בעיניי זו הייתה הרבה יותר הופעה רעה שלנו מאשר הופעה טובה שלהם.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

simply--red כתב:
11 ינואר 2026, 15:32
אני רואה שזה נהיה ספורט לאומי בתקשורת הספורט לחבוט בנו ולהקטין אותנו
ואיזה השתפכות על מכבי חיפה.. עאלק "תינוקות בכר" חחח
עד שיש לשופרות בחיפה מה להתגאות ( פחחחחחח ) אתה הורס להם ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Itay כתב:
11 ינואר 2026, 16:43
להוציא את ה-20 דקות הראשונות שהם יחסית עלו באנרגיות טובות מה הם בדיוק עשו?
להוציא את ההתקפת מעבר שלהם עם ההצלה הכפולה של אליאסי לא זוכר שום דבר מהם במחצית שנייה.

לי זה הרגיש ששיחקנו דקות רבות מדי בספק אדישות ספק אובר כבוד ליריבה. בשורה תחתונה לא מעניין מומנטום או לא מומנטום (שאגב גם אנחנו באנו אחרי רצף של 3 ניצחונות בכל המסגרות), אתה אמור לנצח בטרנר את מכבי חיפה בטח כשהיא עם 2 שחקני נוער ובלי סק+מוחמד. החיילים של יענקל׳ה בתקשורת יכולים להמשיך לאונן עליהם, אשמח שימשיכו לבנות קבוצה שהכוכבים שלה זה חזיזה ומלמד.

בעיניי זו הייתה הרבה יותר הופעה רעה שלנו מאשר הופעה טובה שלהם.
1+
ועל זה בדיוק האכזבה.
לא היינו מספיק חדים.
לי הפריע בפרי-גיים שקוז'וך אמר שהוא יתן כבוד לחיפה.
למה לומר בכלל דבר כזה ? את מי זה משרת ?
למה להרים לטינופות האלה ?
למה להקטין אותנו מול החלאות האלה ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

שלח תגובה