רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי Red Tiger »

מועדון בריא מביא חיזוק לינואר במחשבה לעונה הבאה.
אף פעם לא האמנתי ברכש כזה שיכול להגיע בינואר ולשנות קבוצה,עובדתית מתחילת הגעת הזרים לליגת העל היו רק שניים כאלה שבאמת השפיעו ושדרגו קבוצה שרצה לאליפות.
אני מניח שיגיעו זרים אבל לא תהיה התפשרות ולא כסיסמה אלה כמחשבה גם על עונה הבאה וגם על עניין הרוטציות העונה והמרקם הקבוצתי.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לכל המצקצקים למיניהם, רן קוז'וך יודע מה הוא עושה לטוב ולרע
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

ניהול משחק מעולה היום.
הדיבורים על פיטורין וכל השטויות האלה שצצו ברשת פשוט הזיה.
לגבי רכש, אוי ואבוי להם אם יתבלבלו ויסתנוורו. במאני טיים נקרוס בלי עומק איכותי בספסל.
אי אפשר לבנות בהתקפה על אלמוג ותורג'מן אנחנו נבכה על זה. 2 קיצוניים וקשר אמצע/חלוץ ישראלי (יש שם על הפרק אם הוא בא זה חלום).

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

ran כתב:
04 ינואר 2026, 00:38
ניהול משחק מעולה היום.
הדיבורים על פיטורין וכל השטויות האלה שצצו ברשת פשוט הזיה.
לגבי רכש, אוי ואבוי להם אם יתבלבלו ויסתנוורו. במאני טיים נקרוס בלי עומק איכותי בספסל.
אי אפשר לבנות בהתקפה על אלמוג ותורג'מן אנחנו נבכה על זה. 2 קיצוניים וקשר אמצע/חלוץ ישראלי (יש שם על הפרק אם הוא בא זה חלום).
+1 חייבים קשר אגף אפריקאי מהיר זריז וחכם, ועוד שחקן אין לי מושג באיזו עמדה, אולי ילהחזיר מהשאלה את יואב קורן?

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

חשוב להדגיש שוב את השיפור של קוזוך שלוקח את הביקורת לתשומת ליבו ובאמת עושה שינוי אמיתי בגישה.
כל 5 החילופים התבצעו לפני הדקה ה70, המשחק גמור וזה זמן נהדר לתת לשחקנים נוספים הזדמנות לדקות משמעותיות, זה ישתלם לנו בעתיד.
כל הכבוד קוזוך
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

nitsande כתב:
04 ינואר 2026, 10:01
חשוב להדגיש שוב את השיפור של קוזוך שלוקח את הביקורת לתשומת ליבו ובאמת עושה שינוי אמיתי בגישה.
כל 5 החילופים התבצעו לפני הדקה ה70, המשחק גמור וזה זמן נהדר לתת לשחקנים נוספים הזדמנות לדקות משמעותיות, זה ישתלם לנו בעתיד.
כל הכבוד קוזוך
נכון אבל נרצה לראות את זה קורה גם במשחקים שלא נוביל בהם 3:0 בדקה 50 וכשהיריבה לא תהיה בחיסרון מספרי.

סופר שמח על השער של כנאען ועוד יותר על זה שקוזוק אמר בראיון שהוא הרוויח אותו, משחק מוחץ כזה או אחר לא ישנה את דעתי שאם יש לנו משהו רציני להרוויח מהספסל העלוב זה אך ורק הוא.

גם על החילוף של ויטור הייתי מבסוט, אחרי המשחקים הנוראיים של בלטקסה מול טבריה ושדרות הגיע לו לרדת מדרגה ברוטציה, ככה באמת מייצרים אצל השחקנים את התחושה שמשחק אחד לא טוב והתוצאה היא שאת הדקות במשחק הבא יקבל מישהו אחר.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

Itay כתב:
01 ינואר 2026, 15:42
לאורך הוא טווח הוא לקח קבוצה שבורה מהתחת מפוצצת בחטואלים ובדשים שמושפלת במשך כל הפלייאוף ולקינוח גם מפסידה בגמר גביע לקבוצה עם 30 אוהדים והפך אותה לכזאת שלקחה גביע,צלחת שנגנבה, אלוף האלופים, מקדמת בצורה מטאורית שחקנים, מגיעה לכל מגרש בארץ בלי טיטולים וכעת נמצאת במקום ראשון בפער 8 ממכבי שעוד לא סיימה את אירופה. וכל זה קרה דרך הכדורגל הכי מהנה מימי בכר ועם התקציב השלישי בגודלו ללא הכנסות חריגות. מה נאמר תהליך ארוך טווח ממש כושל.

אבל בואו נתמקד ונרעיל את הצ׳אט על זה שהוא מעיז לשחק נגד טבריה וקטמון עם שחקנים כמו אחמד ואליאס.
כתבת מדויק, לא ברורה הפוזיציה, כאילו התאהבו בה ולא מצליחים לשחרר.

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה

שליחה על ידי ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה »

oranu כתב:
05 ינואר 2026, 03:58
כתבת מדויק, לא ברורה הפוזיציה, כאילו התאהבו בה ולא מצליחים לשחרר.
פוזיציה? עבודת האימון של רן ביחד עם פגיעה ברכש (ונטורה, קנגוואה וביטון) ביחד עם ליגה סופר חלשה (במיוחד אצל מכבי חיפה והשנה מכבי תל אביב) הביאה אותנו למצב שאנחנו הקבוצה הכי איכותית בארץ, בפער. בגלל זה לא מפתיע שלאוהדים שלנו יש ציפיות, גם מבחינת איכות הכדורגל לפרקים וגם מבחינת התוצאות לפרקים (היינו יכולים להיות כבר בפער דו ספרתי בלי נפילות מיותרות).

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

איך אין אף עיתונאי שישאל אותו מה לעזאזל מנסים להשיג בקרנות שלנו, ואיך זורקים כלי כזה חשוב לפח.
כל נייח שלנו יותר חרפה מהשני, בחיי שאני מפחד יותר שנחטוף במעבר מאשר יש לי תקווה שיקרה משהו התקפי.
חצי עונה עברה, חוץ מהפנדל על לוקאס מול הפועל 0 תרומה של נייחים.
פשוט ביזיון, אין לי מילה אחרת שתתאר. זה בדיוק הכלי שאיתו מנצחים משחקים שפחות הולך, ואצלנו פשוט מוותרים עליו מראש.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

yossi כתב:
10 ינואר 2026, 22:41
איך אין אף עיתונאי שישאל אותו מה לעזאזל מנסים להשיג בקרנות שלנו, ואיך זורקים כלי כזה חשוב לפח.
כל נייח שלנו יותר חרפה מהשני, בחיי שאני מפחד יותר שנחטוף במעבר מאשר יש לי תקווה שיקרה משהו התקפי.
חצי עונה עברה, חוץ מהפנדל על לוקאס מול הפועל 0 תרומה של נייחים.
פשוט ביזיון, אין לי מילה אחרת שתתאר. זה בדיוק הכלי שאיתו מנצחים משחקים שפחות הולך, ואצלנו פשוט מוותרים עליו מראש.
כל כך נכון, כל כך מעצבן. כלי כל כך חשוב בכדורגל לא בבית ספרנו.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

כי יש פה עיתונאים של שקל וחצי.

גם בתרגיל חופשי אנחנו מנסים להמציא את הגלגל באיזה תרגיל וכשם גרוע יותר.
היה שם איזה כדור חופשי במחצית השנייה ליד החוץ במקום להגביה,קנגאווה מסר לג׳אנח שעצר הכין את עצמו והרים גרוע.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

נשאל וזו תשובתו-
״הפער בין המצבים שאנחנו מייצרים במצבים נייחים לבין הכיבוש שלנו הוא פער גדול מאוד. מקום שלישי בליגה ביצירת מצבים נייחים ובכיבוש אנחנו מקום שלישי מהסוף.
זה הפער. אנחנו צריכים לכבוש מהמצבים שאנחנו מגיעים אליהם״.

עוד אמר:

״אנחנו נצטרך עוד בוסט לסגל.
לא הכל תלוי בנו. בסוף יש שחקנים מסוימים שאנחנו רוצים להביא ולפעמים קשה להביא אותם.
ברור כולנו רוצים שאיך שנפתח החלון יהיה פה השחקן אבל לא תמיד זה המצב ולא תמיד הכל תלוי בך.
סדריק דון זה שם שעלה בהקשר שלנו אבל אף פעם הוא לא עלה אצלנו, אף פעם לא פנינו אליו. זה שאיתי שכטר אמר זה נחמד״.

״התוצאה מאכזבת. אנחנו רוצים לנצח בכל משחק.
איבדנו נקודות אבל אנחנו מבינים שזה חלק מהמקצוע.
לרגעים גדולים במשחק שיחקנו טוב והגענו למצבים שהם מספיקים כדי לנצח את המשחק.
אם היינו מבקיעים אני חושב שהיינו משתלטים עוד יותר על המשחק.
יש הרבה דברים טובים שאני לוקח ויש דברים שאנחנו צריכים לשפר.

היום הכרטיסים הצהובים עלו בלי הכרה ורק לקבוצה אחת.
השיפוט היה טוב אבל בעניין הצהובים הם עפו בלי הכרה.

אנחנו לא מתייחסים לטבלה בשום שלב של העונה וזה יהיה נכון גם בעוד חודשיים.
אנחנו מתרכזים בעצמינו, בלנצח, לשחק טוב ולהביא נקודות״

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

היום גם עשה חילופים די מוקדם, למרות שאני הייתי עושה כבר במחצית, גם את גאנח וגם את אליאל...
אבל מה הפואנטה בלהכניס את אליאס במקום אליאל??
זה רק נשמע דומה, אבל אין קשר ביניהם, לא בעמדה ולא ביכולת.
מאמן מגוון ומשוחרר מכניס את חזות במקום אליאס הרבה 60 גג.
הפועל הוא אפילו לא התחמם.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

nitsande כתב:
11 ינואר 2026, 09:22
היום גם עשה חילופים די מוקדם, למרות שאני הייתי עושה כבר במחצית, גם את גאנח וגם את אליאל...
אבל מה הפואנטה בלהכניס את אליאס במקום אליאל??
זה רק נשמע דומה, אבל אין קשר ביניהם, לא בעמדה ולא ביכולת.
מאמן מגוון ומשוחרר מכניס את חזות במקום אליאס הרבה 60 גג.
הפועל הוא אפילו לא התחמם.
אליאס כמעט ניצח לנו את המשחק

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

זה בדיוק הבעיה שזה רק כמעט,כי אליאס לא שחקן טכני וחכם תן לו כדור הוא מפציץ בלי לכוון.
אני לא מאשים אותו זה מה שהוא מסוגל הוא לא יודע לתת פס הוא לא יודע לייצר מצבים והוא לא יודע גם לסיים מצבים(כן ואני יודע שיש לו גול עם הראש לא מזמן וגול בנתניה בשנה שעברה).
להחליף את אליאס בפרץ זה לסרס את המשחק ההתקפי שלנו, לא בושה לתת לחזות לפניו לשחק.
תמונה

שלח תגובה