איתי חזות
Re: איתי חזות
חברים,
אני בן 40- זכיתי לראות את אייל ברקוביץ ״הקטן״ שאמרו עליו שלא ישורד שבועיים בפריימרליג. רואה את גלוך ואת עדי יונה.
קטן זה קשקוש שאומרים מאמנים מטומטמים שלא מבינים כלום בכדורגל.
איתי חזות שחקן כדורגל מעולה. בעצירה, בתנועה ללא ועם כדור, בראית משחק, במסירה. דחיל רבאקקק, אל תגידו לי קטןןן, הילד שחקן.
מעדיף לא לקחת תואר ולהעלות מהספסל ילד כדורגל מוכשר כזה לפני 200 זהאי אחמד ושי אליאס.
אני בן 40- זכיתי לראות את אייל ברקוביץ ״הקטן״ שאמרו עליו שלא ישורד שבועיים בפריימרליג. רואה את גלוך ואת עדי יונה.
איתי חזות שחקן כדורגל מעולה. בעצירה, בתנועה ללא ועם כדור, בראית משחק, במסירה. דחיל רבאקקק, אל תגידו לי קטןןן, הילד שחקן.
מעדיף לא לקחת תואר ולהעלות מהספסל ילד כדורגל מוכשר כזה לפני 200 זהאי אחמד ושי אליאס.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
תזהר שלא ישמע אותך עד לאחמד ואליאס,גם תמורת שלום רן לא מעלה אותו לפניהםTotti כתב: ↑01 ינואר 2026, 17:17חברים,
אל תשווה את הגודל של חזות לברקו ואפילו גלוך. חזות בנוי כמו ילד בכיתה ט׳.Totti כתב: ↑01 ינואר 2026, 17:17חברים,
עדי יונה הכי קרוב, וגם הוא קצת יותר גבוה.
לגבי היכולות שלו, את זה נראה בהמשך.
והאמירה על התואר - די שי, אתה לא מתכוון לזה.
כולם ממשפחת השחקנים ״הקטנים״ שמביאים למשחק משהו אחר. מי גבוה יותר ומי פחות, זה לא משנה באמת.
לגבי התואר- נכון, לא מוותר על תואר. פשוט לא חושב ששחקנים אחרים מקרבים אותנו אליו יותר ממנו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Melikson24
- Title: CrazyRed
הוא השתפר מאוד בפן הפיזי. כמובן שהוא לא יקח איזה שחקן פיזי כמו קרייב לדוגמא אבל הוא גם לא צריך.
שחקנים בגודל ובסגנון שלו לוקחים בטכניקה וזריזות(פיזית ומחשבתית).
אני לא רואה בעיה פיזית. מול שדרות אמרתי "טוב זה מול שחקנים מליגה ב" אבל אתמול הוא נראה אש גם במאבקים.
שחקנים בגודל ובסגנון שלו לוקחים בטכניקה וזריזות(פיזית ומחשבתית).
אני לא רואה בעיה פיזית. מול שדרות אמרתי "טוב זה מול שחקנים מליגה ב" אבל אתמול הוא נראה אש גם במאבקים.
אתמול הוא נכנס למאבקים ונראה בסדר. ילדון כמו ירין לוי היה היחידי שהצליח להתמודד במאבקי קרקע מול קנגוואה של עונה שעברה.
עם חזות, קשר זר ונגיד שכנעאן (לא מאמין שקוזוק בונה עליו באמצע, אבל בסדר) פתאום הקישור מקבל צבע מחדש אחרי שנתיים אפרוריות בכל הקשור לספסל.
גם אני כמובן לא חושב שצריך להשאיל. אבל אם לא בונים עליו, אז זה עדיף מעוד חצי עונה של בעיקר אימונים. הילד בשל לדקות בוגרים.
עם חזות, קשר זר ונגיד שכנעאן (לא מאמין שקוזוק בונה עליו באמצע, אבל בסדר) פתאום הקישור מקבל צבע מחדש אחרי שנתיים אפרוריות בכל הקשור לספסל.
גם אני כמובן לא חושב שצריך להשאיל. אבל אם לא בונים עליו, אז זה עדיף מעוד חצי עונה של בעיקר אימונים. הילד בשל לדקות בוגרים.
- simply--red
ואל תשכחו עוד איזה שחיפון ששיחק אצלנו וגם הגיע לרמות הכי גבוהות באירופה למרות צנימותו
בניון אחד
בניון אחד
זה דוגמה מצוינת כי כמו בניון - חזות לא פראייר ומכניס רגליים.simply--red כתב: ↑01 ינואר 2026, 19:32ואל תשכחו עוד איזה שחיפון ששיחק אצלנו וגם הגיע לרמות הכי גבוהות באירופה למרות צנימותו
בניון אחד
בניון דיבר על זה לא פעם שהוא לא הרגיש פערים ברמה הפיזית כי פשוט היה אגרסיבי מאוד ותמיד הכניס רגליים.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
לאן עפתם
בניון, ברקוביץ'
בניון, ברקוביץ'
- simply--red
נו אז פיזיות זה מדד עכשיו?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
סליחה עד זהאי אחמד! נותן את הלב כל משחקTotti כתב: ↑01 ינואר 2026, 17:17חברים,
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- simply--red
מקווה שהוא לא קוראה ושהשתן לא יעלה לראש.
אחלה כישרון, חיוך מתוק( קל להתאהב), אבל שיתבשל בצורה נכונה והדרגתית.
אחלה כישרון, חיוך מתוק( קל להתאהב), אבל שיתבשל בצורה נכונה והדרגתית.
- ForeverRed
120 אלף דולר לעונה תמורת הלב שלך בכל משחק, לוקח?
היכולת לא תהיה מאוד שונה.