מאור מליקסון בדרך החוצה מבאר שבע..
Re: מאור מליקסון בדרך החוצה מבאר שבע..
הפועל ת"א מעונינים.. אולי זה מה שסובב אותו
נראה לי שמה שסובב אותו זה זה שהם הגיעו לפגישה שנייה עם אותה הצעה שהוא סירב לה מלכתחליה, זה שהוא חיכה שבועיים כדי שמישהו ידבר איתו, הזלזול שההנהלה התייחסה אליו. אולי זה מה שסובב אותו, ביזיון.
אני לא מבין מה אתם רוצים ממאור?
ראיתם איפשהו שהוא מאיים לעזוב? או אפילו מקורבים שלו שמאיימים בשמו?
להערכתי מאור רוצה שדרוג בחוזה (ומגיע לו שדרוג), כי כל שחקן מקצועי חושב על העתיד שלו.
אבל מאור יודע שההנהלה לא חייבת לשדרג לו את החוזה בדיוק כמו שהוא דורש, לדעתי זה רק הסוכן שלו עושה את כל הבלגאן.
ומבחינת המועדון, אין ספק שזאת צורה מבישה להתנהג לשחקן שלך במיוחד אחד כמו מאור ובמיוחד שהוא הקפטן.
לא יכולים לעשות ממנו צחוק ולהציע לו את אותו שדרוג בדיוק כמו בפגישה הראשונה...
במיוחד אחרי שבמהלך כך השבוע פורסם שכנראה ההצעה תספק אותו...
בקיצור בואו נהיה סבלניים, אני מאמין שמאור יישאר ויישאר בכיף.
אם לא, הוא רק מוכיח שהוא לא התבגר ולא למד כלום מהטעות שעשה כשהיה בביתר ועבר לחיפה (בדיוק מאותה סיבה).
ראיתם איפשהו שהוא מאיים לעזוב? או אפילו מקורבים שלו שמאיימים בשמו?
להערכתי מאור רוצה שדרוג בחוזה (ומגיע לו שדרוג), כי כל שחקן מקצועי חושב על העתיד שלו.
אבל מאור יודע שההנהלה לא חייבת לשדרג לו את החוזה בדיוק כמו שהוא דורש, לדעתי זה רק הסוכן שלו עושה את כל הבלגאן.
ומבחינת המועדון, אין ספק שזאת צורה מבישה להתנהג לשחקן שלך במיוחד אחד כמו מאור ובמיוחד שהוא הקפטן.
לא יכולים לעשות ממנו צחוק ולהציע לו את אותו שדרוג בדיוק כמו בפגישה הראשונה...
במיוחד אחרי שבמהלך כך השבוע פורסם שכנראה ההצעה תספק אותו...
בקיצור בואו נהיה סבלניים, אני מאמין שמאור יישאר ויישאר בכיף.
אם לא, הוא רק מוכיח שהוא לא התבגר ולא למד כלום מהטעות שעשה כשהיה בביתר ועבר לחיפה (בדיוק מאותה סיבה).
רק אהבה תנצח...
י
נערך לאחרונה על ידי morfa ב 23 יוני 2010, 14:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
תגידו, לא אכלנו מספיק ח-רא מהתקשורת בעונה החולפת?
לא ראינו איזה סכסכנים, מסלפי מציאות וצמאי דם הם יכולים להיות?
אני לא מאמין לכלום - בטח ובטח לא בנושא הזה - עד שלא תצא הודעה רשמית מצד המועדון.
מאור אמר שטוב לו פה ושהוא קיבל את כל הכלים והשקט להצליח פה - מה שאני בספק אם היה מקבל בהפועל \ מכבי ת"א.
אם הוא מכבד את עצמו - ואני מאמין שכן- הוא ישחק בהפועל באר שבע וייתן את כל כולו להצלחת הקבוצה כמו שעשה בשנתיים האחרונות.
מפה מאור צריך ללכת רק לאחת הליגות האיכותיות של אירופה תמורת סכום הולם. נקודה.
לא ראינו איזה סכסכנים, מסלפי מציאות וצמאי דם הם יכולים להיות?
אני לא מאמין לכלום - בטח ובטח לא בנושא הזה - עד שלא תצא הודעה רשמית מצד המועדון.
מאור אמר שטוב לו פה ושהוא קיבל את כל הכלים והשקט להצליח פה - מה שאני בספק אם היה מקבל בהפועל \ מכבי ת"א.
אם הוא מכבד את עצמו - ואני מאמין שכן- הוא ישחק בהפועל באר שבע וייתן את כל כולו להצלחת הקבוצה כמו שעשה בשנתיים האחרונות.
מפה מאור צריך ללכת רק לאחת הליגות האיכותיות של אירופה תמורת סכום הולם. נקודה.
הפועל אני כבר משתגע
מה מאוד קרוב למציאות?! בגלל שהוא רצה להביא עוד קשר?! נו באמת... אני לא יודע אם אתה יודע או לא אבל קלינגר 90% מהמשחקים משחק 4-5-1!!!! אז בטח שהוא חיפש קשר!!
גבירתי, מאוד נוח להסתרר תחת איזה כינוי הזוי "מורפה" , אבל אני חושב שממזמן היית צריכה להצהיר על גילוי נאות!
מה שמעצבן הוא שגם את יודעת שהדברים האלה שטויות וקלינגר מאוד רוצה את מאור.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
מה כל כך הזוי בכינוי הזה? השם שלי הוא מור והכינוי שלי הוא מורפה, נשמע לי הגיוני...
והאמת, לא, אני לא כל כך בטוחה שקלינגר רוצה את מליקסון, אני מאוד רוצה שמליקסון ישאר בקבוצה ואני מניחה שגם הוא רוצה. אבל לפי כל מה שהולך, לפי המשא ומתן לא נראה כאילו קלינגר רוצה אותו. לא נראה לי הגיוני שאם המאמן רוצה את השחקן אז יגידו לו לחפש קבוצה אחרת.
והאמת, לא, אני לא כל כך בטוחה שקלינגר רוצה את מליקסון, אני מאוד רוצה שמליקסון ישאר בקבוצה ואני מניחה שגם הוא רוצה. אבל לפי כל מה שהולך, לפי המשא ומתן לא נראה כאילו קלינגר רוצה אותו. לא נראה לי הגיוני שאם המאמן רוצה את השחקן אז יגידו לו לחפש קבוצה אחרת.
מור , הא?morfa כתב:מה כל כך הזוי בכינוי הזה? השם שלי הוא מור והכינוי שלי הוא מורפה, נשמע לי הגיוני...
מאור יודע שקלינגר רוצה אותו והוא יודע שזה כבר ממזמן לא קשור אליו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
יש גבול לחוצפה ולהתססה של מאור והמקורבים שלו מול הפועל ב"ש.
כל מי שמשתף פעולה עם המאמצים של מאור להתפיח את הכיס שלו(עניין שלו,לא שלי,כל עוד זה לא בא על חשבון ביזוי
המועדון שנתן לו במה) ע"י טוקבקים ותגובות אנטי ברקת-בדש-קלינגר הוא אידיוט אחד גדול.
מאור רוצה תוספת שכר שלא "מעוגנת בחוק" ואם תגיע נובעת רק מטוב לב ורצון הוכרה מצד מועדון הפועל ב"ש. מפה ועד להפעיל
מערך שלם של טוקבקים/קרובי משפחה/סוכנים/שתילת דיסאינפורמציות והכל רק כדי להלחיץ את המועדון שידע לתת לשחקן גב כשהקריירה שלו
הייתה נראית על סף דעיכה יש מרחק עצום.
הגיע הזמן שתפסיקו לשתף פעולה עם הדבר הזה ותדאגו שהמו"מ בין מליקסון למועדון יהיה הוגן - לא יכול להיות שאוטומטית ניקח צד
של שחקן ולא ננסה להבין לרגע את דפוס החשיבה של ההנהלה לגביו...הרי קלינגר לא אידיוט וגם אלונה ובדש לא כל כך מפגרים...אנחנו
הכי חכמים - זה בטוח.
אני אוהב את מאור ומעריך את התרומה שלו עד מאוד,אבל אני נגעל לראות את ההתנהלות שלו וברגעים אלה שאני קורא את התגובות שלו
ושל המשפחה שלו בפלטפורמות השונות אני יכול להגיד בלב שלם - יצא המרצע מן השק. הפועל ב"ש היא הרבה יותר ממאור מליקסון,משפחת
מליקסון והטוקבקיסטים בתשלום של מליקסון.
כל מי שמשתף פעולה עם המאמצים של מאור להתפיח את הכיס שלו(עניין שלו,לא שלי,כל עוד זה לא בא על חשבון ביזוי
המועדון שנתן לו במה) ע"י טוקבקים ותגובות אנטי ברקת-בדש-קלינגר הוא אידיוט אחד גדול.
מאור רוצה תוספת שכר שלא "מעוגנת בחוק" ואם תגיע נובעת רק מטוב לב ורצון הוכרה מצד מועדון הפועל ב"ש. מפה ועד להפעיל
מערך שלם של טוקבקים/קרובי משפחה/סוכנים/שתילת דיסאינפורמציות והכל רק כדי להלחיץ את המועדון שידע לתת לשחקן גב כשהקריירה שלו
הגיע הזמן שתפסיקו לשתף פעולה עם הדבר הזה ותדאגו שהמו"מ בין מליקסון למועדון יהיה הוגן - לא יכול להיות שאוטומטית ניקח צד
של שחקן ולא ננסה להבין לרגע את דפוס החשיבה של ההנהלה לגביו...הרי קלינגר לא אידיוט וגם אלונה ובדש לא כל כך מפגרים...אנחנו
הכי חכמים - זה בטוח.
אני אוהב את מאור ומעריך את התרומה שלו עד מאוד,אבל אני נגעל לראות את ההתנהלות שלו וברגעים אלה שאני קורא את התגובות שלו
ושל המשפחה שלו בפלטפורמות השונות אני יכול להגיד בלב שלם - יצא המרצע מן השק. הפועל ב"ש היא הרבה יותר ממאור מליקסון,משפחת
messiah כתב:יש גבול לחוצפה ולהתססה של מאור והמקורבים שלו מול הפועל ב"ש.
הכי חכמים - זה בטוח.
וואי, אנשים תירגעו. אני באמת לא קשורה למליקסון בשום צורה שהיא, אני גם לא מאמינה במחאה, בחרם מינויים או סתם כל מיני דברים שטותיים שמדברים עליהם בטוקבקים... הפועל ב"ש הייתה ותהיה אחרי מליקסון. אבל, אני כן בעד דיון על המשא ומתן, כי בסופו של דבר, אנחנו אוהדי הקבוצה ומותר לנו להתדיין על כל דבר שנרצה (תקנו אותי אם אני טועה).
מור (או נ. , תבחרי את) , לא מפריע לי שננהל דיון בנוגע לשאלת חשיבותו של מליקסון במועדון או לא או אפילו בנוגע לסכומים שאותם הוא דורש,אבל
מכאן ועד לשתול פה בלי סוף הודעות מתסיסות נגד אלונה ובדש רק כדי להפעיל לחץ של הקהל כדי לשרת את האינטרסים של מאור? לא יהיה
דבר כזה ואם יהיה אז זה ביזיון אחד גדול.
מאור מרגיש שמגיע לו יותר? אין בעיה,שינהל מו"מ עם הממונים על הנושא ויגיע להסכמים, רק שלא ידאגו קרוביו לנצל את האהבה של הקהל
כלפי מאור כדי לשרת אינטרסים כלכליים שלו...אני אוהד של הפועל ב"ש בסופו של יום,לא מנהל חשבון הבנק של מאור מליקסון.
לשתול פה הודעות אנטי-ברקת ואנטי-קלינגר ולשחק אותה תמימה כאילו שאין פה שום כוונות התססה זה לפגוע באינטליגנציה שלנו ומעל הכל בשלך. (ומהיכרותי
איתך,המאוד מאוד מאוד קצרה,את לא כל כך בורה)
מכאן ועד לשתול פה בלי סוף הודעות מתסיסות נגד אלונה ובדש רק כדי להפעיל לחץ של הקהל כדי לשרת את האינטרסים של מאור? לא יהיה
מאור מרגיש שמגיע לו יותר? אין בעיה,שינהל מו"מ עם הממונים על הנושא ויגיע להסכמים, רק שלא ידאגו קרוביו לנצל את האהבה של הקהל
כלפי מאור כדי לשרת אינטרסים כלכליים שלו...אני אוהד של הפועל ב"ש בסופו של יום,לא מנהל חשבון הבנק של מאור מליקסון.
לשתול פה הודעות אנטי-ברקת ואנטי-קלינגר ולשחק אותה תמימה כאילו שאין פה שום כוונות התססה זה לפגוע באינטליגנציה שלנו ומעל הכל בשלך. (ומהיכרותי
אוקיי אז ככה, קוראים לי מור, אין לי מושג מי זה נ... לא התכוונתי להתסיס אף אחד נגד אלונה, אני דווקא מעריכה אותה מאוד, אני חושבת שהרבה שחקנים ומאמנים ניצלו את התמימות שלה או חוסר הידע שלה, אבל במקרה הזה אני חושבת שהיא טועה. אם התססתי מישהו או פגעתי בה אני מתנצלת כי לא התכוונתי לעשות זאת. אני ממש לא רציתי להפעיל לחץ על אף אחד אלא רציתי לדון בעניין... אני בספק אם מישהו מההנהלה בכלל נכנס לפורום הזה ואם זה בכלל משנה להם במשא ומתן מה אומרים כאן, בסופו של דבר זה הכסף של אלונה והיא תחליט מה היא עושה איתו בין אם אני אסכים איתה או לא.messiah כתב:מור (או נ. , תבחרי את) , לא מפריע לי שננהל דיון בנוגע לשאלת חשיבותו של מליקסון במועדון או לא או אפילו בנוגע לסכומים שאותם הוא דורש,אבל
אתה גם מוזמן לדבר עם נ הזאת ולראות שאני זו לא היא. וגם כל העניין ממש כבר לא נעים לי ולא מצחיק אותי.
אז תדעי לך שאנשים מהנהלה דווקא כן נכנסים לכאן עד כמה שידוע לי וזה לא באמת קריטי אם הם נכנסים או לא - בשורה התחתונה
יש פה קהל אוהדים גדול שגולש בפורום הזה ורואה הודעות מתסיסות חסרות בסיס כמו אלו שלך.
יש פה קהל אוהדים גדול שגולש בפורום הזה ורואה הודעות מתסיסות חסרות בסיס כמו אלו שלך.
אוקיי, סליחה. אתם מוזמנים למחוק את כל ההודעות שלי.
האמת שזה ממש מעליב ונמאס לי...
האמת שזה ממש מעליב ונמאס לי...