אקסים 25/26
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: אקסים 25/26
https://t.me/vasermilya/30541
איזה אפס. אחרי כל היחס שקיבל כאן אחרי טורקיה.
#ז'וסואהצדק
ובנוסף הוא כישלון מקצועי ובלוף מארץ הבלופים. ניצלנו בעסקה הזאת.
#ז'וסואהצדק
ובנוסף הוא כישלון מקצועי ובלוף מארץ הבלופים. ניצלנו בעסקה הזאת.
נערך לאחרונה על ידי Melikson24 ב 08 דצמבר 2025, 10:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
שחקן שהוא סרטן.
כמו שאמרתי בעבר, מאחל לו הרבה דקות כשחקן קו במכבי.
לא מחזיק ממנו בשיט. והוא גם אישיות של כלומניק ורעל.
כמו שאמרתי בעבר, מאחל לו הרבה דקות כשחקן קו במכבי.
לא מחזיק ממנו בשיט. והוא גם אישיות של כלומניק ורעל.
יש פה לא רק יריקה של התת אדם אלא גם אצבע משולשת של אסנטה לקהל מול הפנים של השופט. שחקנים עם חולצות בצבע אחר אכלו על זה הרחקה לכמה משחקים רק אומר, נראה כמה זה שווה כשלובשים צהוב.Melikson24 כתב: ↑08 דצמבר 2025, 09:40https://t.me/vasermilya/30541
אחרי שהוציא את קאמרה מדעתו וכמעט הוביל לשחרורו(מזכיר לכם משהו?), אתמול הוא היה גיבור על ילד בן 20 ממדינה זרה.
#ז'וסואהצדק
*ובנוסף הוא כישלון מקצועי ובלוף מארץ הבלופים. ניצלנו בעסקה הזאת.
https://www.instagram.com/reel/DR-d62qj ... htMWlyanNm
וזה לא שווה אדום?
כאמור סרטן. לא שאני רוצה שהוא יקבל אדום, יחזקאל במכבי זה טוב לנו.
קאמרה עם שלמה, יחזקאל מול מצלמות עושה ככה לאנדרדה, הקהל עם לאזטיץ', ההנהלה נגד הקהל - אם נפספס את זה העונה לא נסלח לעצמנו.
יש שם דברים רעים מאוד מתחת למכסה מנוע.
וזה לא שווה אדום?
כאמור סרטן. לא שאני רוצה שהוא יקבל אדום, יחזקאל במכבי זה טוב לנו.
קאמרה עם שלמה, יחזקאל מול מצלמות עושה ככה לאנדרדה, הקהל עם לאזטיץ', ההנהלה נגד הקהל - אם נפספס את זה העונה לא נסלח לעצמנו.
יש שם דברים רעים מאוד מתחת למכסה מנוע.
אקולטסה ממשיך להפגיז בצורה חריגה בהונגריה. 8 שערים ו-8 בישולים ב-17 משחקים בדיושגיר שנלחמת על חייה. גם שערים ברמה גבוהה, אפילו מחופשיות. למד איך לבעוט לשער בגיל 30: https://www.youtube.com/watch?v=ERC2E76qWXY
אם כבר הונגריה, אז יורי מדיירוש שחתם באויפשט לא מצליח יותר מדי. 2 שערים ו-2 בישולים בקבוצה שנמצאת גם כן בתחתית ולא רחוקה מהקו האדום.
פונק חזר לשחק כדורגל באבס הפורטוגלית שנראית כמו ריינה המקומית כשכבר בדצמבר הם כנראה כבר ירדו ליגה, אבל לפחות הוא פותח בהרכב במשחקים האחרונים.
יוספי בעיקר עולה מהספסל באוקראינה, במשחק האחרון גם לא שותף. בינואר יעלה כאופציה להפועל ת"א כמחליף של בנימין או למכבי חיפה לצד אוחנה.
אם כבר הונגריה, אז יורי מדיירוש שחתם באויפשט לא מצליח יותר מדי. 2 שערים ו-2 בישולים בקבוצה שנמצאת גם כן בתחתית ולא רחוקה מהקו האדום.
פונק חזר לשחק כדורגל באבס הפורטוגלית שנראית כמו ריינה המקומית כשכבר בדצמבר הם כנראה כבר ירדו ליגה, אבל לפחות הוא פותח בהרכב במשחקים האחרונים.
יוספי בעיקר עולה מהספסל באוקראינה, במשחק האחרון גם לא שותף. בינואר יעלה כאופציה להפועל ת"א כמחליף של בנימין או למכבי חיפה לצד אוחנה.
יואו.... שכחתי מקיומו של יוספי!הפועלעולה כתב: ↑17 דצמבר 2025, 10:34אקולטסה ממשיך להפגיז בצורה חריגה בהונגריה. 8 שערים ו-8 בישולים ב-17 משחקים בדיושגיר שנלחמת על חייה. גם שערים ברמה גבוהה, אפילו מחופשיות. למד איך לבעוט לשער בגיל 30: https://www.youtube.com/watch?v=ERC2E76qWXY
ותודה על המידע, אני מת על זה.
איתן טיבי
אתה מאוכזב מבאר שבע שלא השאירה אותך?
״אני פחות מעדיף לדבר על זה. הציעו לי, אבל אני מעדיף לא לדבר על זה״.
לאחרונה?
״זה היה כשבאר שבע התחילה להתאמן. אני מעדיף לא להיכנס לזה״.
מאוכזב מהם?
״אני מעדיף לשמור את זה אצלי״.
א. כל הכבוד לו. לא מלכלך. מקצוען גם בראיונות, לא רק על הדשא.
ב. מישהו יודע מה קרה שם?
לאחרונה?
מאוכזב מהם?
ב. מישהו יודע מה קרה שם?
1) תמיד היה בנאדם.שמעון א כתב: ↑24 דצמבר 2025, 15:05איתן טיבי
לאחרונה?
מאוכזב מהם?
ב. מישהו יודע מה קרה שם?
2) לא סגור על זה ב-100% אבל כמדומני הציעו לו חוזה שמותנה במספר הופעות או משהו כזה והוא סירב.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
יש משהו עצוב בדעיכת שחקני הכדורגל...
קשה להם להפנים שהם צריכים לרדת מהבמה כשהם בשיא או כשעדיין טובים מספיק, וזה אכן בניגוד לחוקי הטבע...
אני לא זוכר כוכב כדורגל שהפרישה שלו לא הייתה צורמת (למעט ברדה ומליקסון שפרשו בגלל מצב בריאותי).
זה נכון בארץ, זהבי, וזה נכון גם באנגליה, סאלח.
טיבי "מהטובים", מגיע לו טקס פרישה מכובד.
קשה להם להפנים שהם צריכים לרדת מהבמה כשהם בשיא או כשעדיין טובים מספיק, וזה אכן בניגוד לחוקי הטבע...
אני לא זוכר כוכב כדורגל שהפרישה שלו לא הייתה צורמת (למעט ברדה ומליקסון שפרשו בגלל מצב בריאותי).
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Melikson24 כתב: ↑08 דצמבר 2025, 09:40ובנוסף הוא כישלון מקצועי ובלוף מארץ הבלופים. ניצלנו בעסקה הזאת.
מחילה, כן? אבל אתם נשמעים כמו הגבר שקיבל ברקס ואז מנחם את עצמו ''סתם מכוערת''
MikiRed כתב: ↑24 דצמבר 2025, 16:03יש משהו עצוב בדעיכת שחקני הכדורגל...
כשאתה משתכר כ''כ הרבה.... קשה לוותר על זה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ברור ברוראורי אדום בנשמה כתב: ↑25 דצמבר 2025, 23:47מחילה, כן? אבל אתם נשמעים כמו הגבר שקיבל ברקס ואז מנחם את עצמו ''סתם מכוערת''
רואים איזה הצלחה מסחררת יחזקאל במכבי. גם האוהדים שלהם מזמן עלו על הבלוף.
כמו שאמרתי, מאחל לו המון דקות.