דינמו מסחה.
רן קוז'וך חתם לשנתיים
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
מסכים שהוא יכול המון להשתפר בניהול סגל, אבל לא חושב בשום צורה שזה מה שהפסיד לנו אתמול את המשחק, קבוצת כדורגל לפני שאתה מלביש עליה שיטה ושחקנים כאלה ואחרים הבסיס של הבסיס זה רצון לנצח ואתמול הוא לא היה קיים, זריקת ז מוחלטת של כולם כולל כולם מהמאמן שעשה הכנה נוראית ועד אחרון השחקנים ששיחקו עם מניירות של אלופי אירופה.ForeverRed כתב: ↑21 דצמבר 2025, 13:09אתה יכול לא להסכים.
ניהול הסגל שלו זה שערורייה.
הכתובת הייתה על הקיר ואם הוא לא יפיק לקחים זה יחמיר.
- ForeverRed
זה תוצר לוואי של הדברים שאני מדבר עליהם.Itay כתב: ↑21 דצמבר 2025, 13:43מסכים שהוא יכול המון להשתפר בניהול סגל, אבל לא חושב בשום צורה שזה מה שהפסיד לנו אתמול את המשחק, קבוצת כדורגל לפני שאתה מלביש עליה שיטה ושחקנים כאלה ואחרים הבסיס של הבסיס זה רצון לנצח ואתמול הוא לא היה קיים, זריקת ז מוחלטת של כולם כולל כולם מהמאמן שעשה הכנה נוראית ועד אחרון השחקנים ששיחקו עם מניירות של אלופי אירופה.
רן לא הפסיד אמש בשום צורה את המשחק.
ההרכב אתמול היה כמעט זהה לזה שניצח את נתניה למעט אליאס ואף אחד לא ישכנע אותי שזה מה שהכריע. זו דמגוגיה זולה. בשום צורה אנחנו לא אמורים להראות כך מול אף יריבה.
השחקנים באו בגישה נוראית, מזלזלת, על גבול היהירה, למה מי זאת טבריה ? הגול יבוא וזה רק עניין של זמן.
לא מייצרים, לא לוחצים, שפת גוף של נונשלאנט, אין תנועה .... זה מה שרן לימד אותם ? זובי
באו אתמול על הפנים למשחק, חסרי אחריות בהגנה, גם דיופ שיהיה בריא מה הגליץ' המיותר הזה באמצע ? הכדור כבר נשלח קדימה ולא היה לך סיכוי להגיע .
אז או שתעשה עבירה שהיא אדום אמיתי שתגרום לשופט לעצור ( לא ממליץ כי חייב לשמור על בריאות השחקנים ) או שאל תגלוש ורוץ על המשך ההתקפה.
גם אחרי שספגנו יכלנו להשוות אבל ספגנו שער מכיסוי לקוי של בלטקסה ועוד אחד של ויטור.
בדיוק כמו שרן אמר - משחק הגנה מביש אתמול.
ההרכב אתמול היה כמעט זהה לזה שניצח את נתניה למעט אליאס ואף אחד לא ישכנע אותי שזה מה שהכריע. זו דמגוגיה זולה. בשום צורה אנחנו לא אמורים להראות כך מול אף יריבה.
השחקנים באו בגישה נוראית, מזלזלת, על גבול היהירה, למה מי זאת טבריה ? הגול יבוא וזה רק עניין של זמן.
לא מייצרים, לא לוחצים, שפת גוף של נונשלאנט, אין תנועה .... זה מה שרן לימד אותם ? זובי
באו אתמול על הפנים למשחק, חסרי אחריות בהגנה, גם דיופ שיהיה בריא מה הגליץ' המיותר הזה באמצע ? הכדור כבר נשלח קדימה ולא היה לך סיכוי להגיע .
אז או שתעשה עבירה שהיא אדום אמיתי שתגרום לשופט לעצור ( לא ממליץ כי חייב לשמור על בריאות השחקנים ) או שאל תגלוש ורוץ על המשך ההתקפה.
גם אחרי שספגנו יכלנו להשוות אבל ספגנו שער מכיסוי לקוי של בלטקסה ועוד אחד של ויטור.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יש הרבה אשמה אתמול גם על רן אבל אנשים כבר מפטרים אותו וכאן מה שמתסכל אותי, לא זה שיש עליו ביקורת, הוא עקשן.ומקובע אבל גם אתמול למרות שהשחקנים זרקו ז** היינו צריכים להוביל עד השער של טבריה, ממתי שספגנו את השער והאדום התפרקנו טוטאלית
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אתה צודק בהכל וגם לזה הוא אחראי.4 לב אדום כתב: ↑21 דצמבר 2025, 14:01רן לא הפסיד אמש בשום צורה את המשחק.
זה לא שהוא פוגש אותם פעם ראשונה השבוע.
בכל מקרה לדעתי אנחנו קבוצה יהירה ורואים את זה הרבה זמן. לא סתם קשה לנו לשחק שאנחנו ביתרון, יש הורדת הילוך וכל מיני מהלכי עקבים וכאלה מוקדם מדי במשחק.
וזה לגמרי לא ברור בקבוצה שיש בה כל כך הרבה שחקנים שטרם זכו באליפות
אתה מבין שזריקת ז** וחיפוף מתחילה מזה שאין לך תחרות על ההרכב? שהשחקנים לא מרגישים מחוייבים כי אין מי שיחליף אותם?Itay כתב: ↑21 דצמבר 2025, 13:43מסכים שהוא יכול המון להשתפר בניהול סגל, אבל לא חושב בשום צורה שזה מה שהפסיד לנו אתמול את המשחק, קבוצת כדורגל לפני שאתה מלביש עליה שיטה ושחקנים כאלה ואחרים הבסיס של הבסיס זה רצון לנצח ואתמול הוא לא היה קיים, זריקת ז מוחלטת של כולם כולל כולם מהמאמן שעשה הכנה נוראית ועד אחרון השחקנים ששיחקו עם מניירות של אלופי אירופה.
לא , אני לא מסכים עם זה.
בשביל שחקן - המשחק זה חלון הראווה שבו הוא מציג את מרכולתו.
תחרות כמובן תגביר את המאמץ שלו אבל לא אמורה לגרום לו להיות שאנן או לרדת ביכולת.
להיות שאנן אולי יוביל לזה שהוא יהיה בהרכב ( כי לשיטתך אין ברירה ) אך זה לא יחזיק מעמד הרבה זמן, מעמדו ירד וכך גם השאיפות/העתיד/החוזה שהוא ירצה להשיג.
קשה לי לראות רכש שנותן אימפקט כאן ועכשיו ולכן הבעיה שלנו חמורה אפילו יותרyossi כתב: ↑21 דצמבר 2025, 12:59אפשר לדון שעות למה זה קרה, בסופו של דבר זה לא פעם ראשונה שזה קורה.
גם מול הפועל חיפה ההגנה הייתה שערורייה. איבדנו את כל הנקודות לקבוצות שיכולות לרדת ליגה. מה יש לנו לעשות נגד זה?
חותם מעכשיו שגם נגד סכנין וריינה חוץ יהיה משחק זוועה שאני חותם בו על 1-0.
אין לנו ספסל ואין לנו שום כלים לשנות. מזרחי שוחה כל העונה וממשיך לשחק בטון, המחליפים הקבועים זה חסרי קשר לכדורגל כמו אחמד ואליאס.
הדרך היחידה לשינוי זה רועי לוי, כנעאן וחיזוק בינואר. סה טו. המאמן לא יצא מהקיבעון וימשיך לאנוס את אותם 11 כל העונה, ונצטרך לסבול את טוכמן וכל התקשורת מהללים שוב את מכבי.
זה ככה פשוט.
קונדה למשל יהיה רכש יהיר. אין לנו פריבלגיה להביא שחקן שאמור להתחיל לתפקד בעונה הבאה.
רכש שמגיע בכושר ויכול להשפיע עולה הרבה ואנחנו מקסימום יכולים להמר על מישהו שלא שיחק שנה ועד שיעבור את הכיבוש לסייר של רן תיגמר העונה
אני גם לא משוכנע שאלונה תשחרר לקן כסף כל כך מהר....
בעונה יש הרבה משחקים להראות את עצמך גם אם תסריח בחלק מהם אתה פתאום תחבר כמה משחקים טובים לקלטת ואתה על הגל, הרי אנחנו מדברים על כדורגל ישראלי וכאשר בספסל לא מחכה לך מישהו שיחליף אותך ברגע שתסריח אתה תסריח4 לב אדום כתב: ↑21 דצמבר 2025, 14:28לא , אני לא מסכים עם זה.
בשביל שחקן - המשחק זה חלון הראווה שבו הוא מציג את מרכולתו.
תחרות כמובן תגביר את המאמץ שלו אבל לא אמורה לגרום לו להיות שאנן או לרדת ביכולת.
להיות שאנן אולי יוביל לזה שהוא יהיה בהרכב ( כי לשיטתך אין ברירה ) אך זה לא יחזיק מעמד הרבה זמן, מעמדו ירד וכך גם השאיפות/העתיד/החוזה שהוא ירצה להשיג.
בגדול תיארת פה כדורגלן מקצוען ושאפתן ולא ישראלי זחוח
אבל עובדתית מזרחי כן ירד לספסל לטובת רועי לוי...
למזלו רועי לוי נפצע ונשארת בלי מגן טבעי.
תירוצים.
הם מקבלים כל חודש משכורת של עשרות אלפי דולרים, זו סיבה מספיק טובה כדי שיזיזו את התחת שלהם פעם בשבוע, זו תזכורת לכל אותם אלו שדוחקים במועדון לחדש חוזים לשחקנים, מי שיפשל עונה שנייה ברציפות מוזמן להתקפל מפה.
- ForeverRed
למה ככה ?
תכיר בעובדה שלמאמן שלך יש דרישות מסוימות.
רועי לוי עם כל הכישרון ההתקפי שהוא הגיע איתו מאשדוד כנראה לא עמד בדרישות האלו בתחילת עונה.
לא בכושר ולא בהבנת השיטה.
לקח זמן עד שסגר פערים, ובמהלך הזמן הזה גם יצא שמזרחי היה זיפט והנה רועי קיבל צ'אנס בהרכב ( מול ריינה ) והיה לא רע בכלל והיה נראה שגם ימשיך. כולם חשבו כך עד שגילינו שהוא לא בסגל.
ולמה ? רגישות. מחזור אחר כך לא שיחק למרות שהיה בסגל ומול הפועל חיפה שיחק 23 דק' ( זכר לאותה רגישות ) ומאז לא חזר לסגל. למה ? קרע שריר .
אלה העובדות.