רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי Itay »

הפועלעולה כתב:
20 דצמבר 2025, 21:44
כן? אתה חושב שהוא ישנה?
שלא נראה את אחד מהמגנים מיישר קו עם הבלמים כשתוקפים?
שלא נראה את ונטורה 6, ומעליו שתי שמיניות? ששחקני הקו לא יהיו עם רגל על הקו גם כשזה מגביל את החומר הקיים המוגבל גם ככה?

אשרי המאמין.
גם אם קוזוק יחדד את הכדורגל שלו בצורה הכי טובה שיש וזה יספיק לאליפות, לאורך זמן זה לא מספיק, ועכשיו מדברים אתו על חוזה ארוך טווח.
הוא לא מסוגל להביא משהו חדש. הוא לא מסוגל לחשוב מחוץ לקופסה. וכשהדור הנוכחי יילך פייפן (ואלו שחקנים ישראלים, יש להם 2-3 שנים טובות במקרה הטוב), אז נראה עוד המון תצוגות מביכות כמו היום.
ראינו את התסריט הזה עם בכר פעמיים ברצף. זה מאותו ז'אנר.
משחק אחד אחורה כתבת שמאוד נהנית מהמשחק של הקבוצה. הוא בנה פה יופי של קבוצה עם הכדורגל הכי מהנה בארץ עם התקציב השלישי בגודלו ואני אומר את זה אחרי הפסד סופר מביך.
האם הוא עקשן ולפעמים טועה? בוודאי שכן, בסוף זה המאמן לטוב ולרע, העקשנות שלו והכדורגל שלו למי ששכח כבר הביאה אותנו לדאבל שנגזל ולעוד עונה שאנחנו כרגע בראשות הטבלה. הוא רואה ומנתח את הקבוצה שונה מאיתנו והוא בסוף הסמכות המקצועית שהוכיחה 100 פעם כמה הוא מבין יותר מהחכמולוגים ביציע. כמו שאנחנו יודעים להינות מהטוב שהוא הביא לקבוצה צריך גם ללמוד לתת לו את הגב בימים של התפרקות, אין מאמן שהנפילות האלו לא קורות אצלו.

ולפני שאנחנו מאבדים את הראש ומסיקים מסקנות לשנתיים שלוש קדימה בוא נתעסק במחזור הבא, אחריות שלו לתת כאפה לעצמו ולהרים בחזרה את השחקנים, הוא לא התמודד בעונה שעברה עם מפלה כזאת, זה עליו להוכיח מאיזה חומר הקבוצה שלו קורצה.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 20 דצמבר 2025, 21:55, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

נושא החוזה של קוזוך לא רלוונטי,סומך על אלונה אם תחליט להאריך לו או לאו.
מה שכן הוא יהיה חייב עכשיו לעצור הכל להתבונן במראה ולשאול את עצמו באופן אמיתי האם הוא שלם עם עצמו? והאם האובר קרדיט שהוא נותן לשחקנים מסויימים הוא נכון.
הוא גם יודע שאם העונה הוא לא לוקח אליפות הוא ממצב עצמו כהכי לוזר בכדורגל הישראלי.
מאמנים לפעמים צריכים לקבל גונג על הראש בשביל להתעורר,קוזוך הוא כזה.
הוא מאמן מצויין,הביא אותנו לסיטואציה שבכלל נדבר על אליפות עם סגל בינוני ויחד עם זה מגיעות הציפיות ולכן כל הביקורת עליו נכונה.
אני כן מציע שאנשים כאן ישתו מים קרים וירגעו זה המאמן הטוב ביותר היום בליגה הישראלית ועל אף התבוסה הוא נשאר כזה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

שיש כתב:
20 דצמבר 2025, 21:51
בחייאת ראבק את מי אתם מביאים במקומו? דברו תאכלס ובלי ססמאות
מאמן זר לא יהיה פה
רוצים הזדמנות שניה עם ברדה שירדתם עליו או אולי בכר?
בישראלים הוא הכי טוב שיש.
אבל גם שחקנים אלוהים ישמור כמו ביטון ואצילי נחשבים פה לסופרסטארים, אז מה זה באמת אומר?
בסוף המטרה של הקבוצה חיבת להיות להצליח באירופה עד כמה שההגרלה מאפשרת (והיה אפשר להשיג יותר מהשנתיים האחרונות), ובליגה להיות תחרותיים כשהסגל לא מבוגר מדי כדי שיהיו נכסים למכירה לימים קשים.

לא רואה את קוזוק מצליח באירופה, אי פעם. הוא צריך סגל של חוצנים כדי ליישם את הכדורגל שלו מול כל קבוצה צ'כית מעפנה.
זה עובד בליגת העלאק, לא בכדורגל האמיתי שיש באירופה. עם פרץ, אליאסי ומזרחי אפשר לעשות את הפוזות של סיטי מול כל קבוצה של לירה וחצי שמחזיקה בסגל עם 80% זרים? לא יקרה.
זאת בדיוק אותה סוגיה עם ברדה שאיבדו בו אמון. בסוף מדובר פה על חוזה משודרג וארוך טווח, וזאת שאלה אם קוזוק יצליח לבנות שלד חדש או שעדיף להמר שוב.
כנראה שבאמת עדיף למצות איתו את המו"מ כי אלונה לא מוכנה לעבוד עם זרים, אבל התקרה שלנו ממשיכה להיות נמוכה וחבל שכך.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

Red Tiger כתב:
20 דצמבר 2025, 21:54
נושא החוזה של קוזוך לא רלוונטי,סומך על אלונה אם תחליט להאריך לו או לאו.
מה שכן הוא יהיה חייב עכשיו לעצור הכל להתבונן במראה ולשאול את עצמו באופן אמיתי האם הוא שלם עם עצמו? והאם האובר קרדיט שהוא נותן לשחקנים מסויימים הוא נכון.
הוא גם יודע שאם העונה הוא לא לוקח אליפות הוא ממצב עצמו כהכי לוזר בכדורגל הישראלי.
מאמנים לפעמים צריכים לקבל גונג על הראש בשביל להתעורר,קוזוך הוא כזה.
הוא מאמן מצויין,הביא אותנו לסיטואציה שבכלל נדבר על אליפות עם סגל בינוני ויחד עם זה מגיעות הציפיות ולכן כל הביקורת עליו נכונה.
אני כן מציע שאנשים כאן ישתו מים קרים וירגעו זה המאמן הטוב ביותר היום בליגה הישראלית ועל אף התבוסה הוא נשאר כזה.
למה דיופ שהגיע מאוחר כן נכנס להרכב?הוא מיוחד?
איזה שחקן מלבד כנעאן שאצלו זה לא עניין מקצועי צריך לקבל יותר קרדיט?
אלמוג?אליאס?חזות?רועי לוי שהפך לרוברטו קרלוס ולא יודע על כך?

יש לנו ספסל לא טוב וזאת הסיבה המרכזית לרוטציה לא קיימת וחילופים שרק מורידים את רמת המשחק באופן קבוע.
שחקנים צריכים לטרוף את הדשא כדי לקבל כל דקה. רק אצלנו המאמן צריך לתת אין סוף הזדמנויות וביטחון וליטוף כדי ששחקן יעלה מהספסל ויעשה טובה שירוץ, ילחץ, ירד להגנה וכו' וכו'.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

Melikson24 כתב:
20 דצמבר 2025, 22:00
למה דיופ שהגיע מאוחר כן נכנס להרכב?הוא מיוחד?
איזה שחקן מלבד כנעאן שאצלו זה לא עניין מקצועי צריך לקבל יותר קרדיט?
אלמוג?אליאס?חזות?רועי לוי שהפך לרוברטו קרלוס ולא יודע על כך?

יש לנו ספסל לא טוב וזאת הסיבה המרכזית לרוטציה לא קיימת וחילופים שרק מורידים את רמת המשחק באופן קבוע.
שחקנים צריכים לטרוף את הדשא כדי לקבל כל דקה. רק אצלנו המאמן צריך לתת אין סוף הזדמנויות וביטחון וליטוף כדי ששחקן יעלה מהספסל ויעשה טובה שירוץ, ילחץ, ירד להגנה וכו' וכו'.
אז אני מבין שאין לו אחריות על כלום,אוקיי

סמל אישי של משתמש
Melikson24

Red Tiger כתב:
20 דצמבר 2025, 22:01
אז אני מבין שאין לו אחריות על כלום,אוקיי
יש לו אחריות שהסתפק בספסל הנוכחי. היה צריך למלא את מכסת הזרים בכל מחיר אפילו בהשאלות. גם אני טעיתי בנושא.
יש לו אחריות ברפיון שאנחנו חווים מדי פעם, כמו היום.
יש לו אחריות על חילופים והרכבים פחות טובים.

מצד שני לזרוק עליו את כל האחריות בעולם זה אידיוטי. הוא מוציא 120% מהסגל הזה ובסוף באים בטענות למה הוא לא מוציא עוד גם מאלמוג, אליאס ורועי לוי.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

הכישלון של רן היום הוא בעיקר בהכנה. מדקה ראשונה לא היינו במשחק. עלינו זכוכים וההפסד הגיע בצדק. אבל הביקורת לא צריכה להסתכם במה שראינו היום, כל השנה הרמה המקצועית נמוכה אפילו ממה שהורגלנו שנה שעברה. אני אומר את זה בכאב כי אני חושב שרן מאמן טוב מברדה, אבל הרמה השנה מצחילה להזכיר את הזוועות שראינו בשנה האחרונה של ברדה

סמל אישי של משתמש
Melikson24

eitam כתב:
20 דצמבר 2025, 22:07
הכישלון של רן היום הוא בעיקר בהכנה. מדקה ראשונה לא היינו במשחק. עלינו זכוכים וההפסד הגיע בצדק. אבל הביקורת לא צריכה להסתכם במה שראינו היום, כל השנה הרמה המקצועית נמוכה אפילו ממה שהורגלנו שנה שעברה. אני אומר את זה בכאב כי אני חושב שרן מאמן טוב מברדה, אבל הרמה השנה מצחילה להזכיר את הזוועות שראינו בשנה האחרונה של ברדה
אז כנראה שהזיכרון שלך ממש קצר.
ממליץ לך לצפות באחד המשחקים עם ברדה. יש מספיק ביוטיוב. אולי תקבל פרספקטיבה אחרת על הכדורגל שלנו העונה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

השם ברדה חייב להפסיק לעלות פה.
לא משנה כמה גרוע יהיה עם קוזוק, זה עדיין יותר טוב ממנו.
תתקדמו.
Melikson24 כתב:
20 דצמבר 2025, 22:05
יש לו אחריות שהסתפק בספסל הנוכחי. היה צריך למלא את מכסת הזרים בכל מחיר אפילו בהשאלות. גם אני טעיתי בנושא.

מצד שני לזרוק עליו את כל האחריות בעולם זה אידיוטי. הוא מוציא 120% מהסגל הזה ובסוף באים בטענות למה הוא לא מוציא עוד גם מאלמוג, אליאס ורועי לוי.
נראה בינואר אם הוא בכלל מעוניין להרחיב את הסגל.
יהיה לו סגל של 58 שחקנים כמו צ'לסי, מה יקרה אז? הוא ינהל רוטציה יותר טוב? הוא יעשה חילופים לפני דקה 60? לא נראה את אחמד משחק בכל עמדה אפשרית?

אם אלו הוא היה עושה טעויות של מתחיל והיה אתו פוטנציאל לשינוי, בוודאי שהייתי מבליג גם על הפסד של 5-0, כי בסה"כ הכדורגל שלו מצוין ביחס למאמן ישראלי והוא עשה משהו גדול בשנה שעברה.
הבעיה שאני לא מאמין שהוא מסוגל/מעוניין לשנות.
יותר חמור מזה, לא חושב שהוא בכלל מסוגל לעשות משהו שהוא לא השבלונה הנוכחית בסגנון המשחק. גם בחילופים אנחנו רואים שזה כמעט תמיד ראש בראש. הכי הרפתקני שלו היה אחמד מגן.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

Melikson24 כתב:
20 דצמבר 2025, 22:05

זה לא משנה,ברגע ששחקן מבין שלא מחליפים אותו ויהי מה הוא מתחיל לחפף.
לקוזוך יש המון מניות בהתקדמות של בלוריאן,פרץ,בלטקסה,מזרחי ועוד,יכול היה לעשות אותו הדבר עם אלמוג והשאר הוא הוכיח את זה.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

הפועלעולה כתב:
20 דצמבר 2025, 22:09
תתקדמו.

יהיה לו סגל של 58 שחקנים כמו צ'לסי, מה יקרה אז? הוא ינהל רוטציה יותר טוב? הוא יעשה חילופים לפני דקה 60? לא נראה את אחמד משחק בכל עמדה אפשרית?

אם אלו הוא היה עושה טעויות של מתחיל והיה אתו פוטנציאל לשינוי, בוודאי שהייתי מבליג גם על הפסד של 5-0, כי בסה"כ הכדורגל שלו מצוין ביחס למאמן ישראלי והוא עשה משהו גדול בשנה שעברה.
יותר חמור מזה, לא חושב שהוא בכלל מסוגל לעשות משהו שהוא לא השבלונה הנוכחית בסגנון המשחק. גם בחילופים אנחנו רואים שזה כמעט תמיד ראש בראש. הכי הרפתקני שלו היה אחמד מגן.
זה לא הכמות. זה האיכות.
אני מאמין שאם היו לו עוד 2 זרים - לא כוכבים גדולים, אפילו ברמה של דיופ - היינו רואים רוטציה מעט מתרחבת.

לגבי העקרונות שהוא לא זז מהם במילימטר - אני לא יכול לבוא אליו בטענות. אני בראש הזה בעצמי.
ואני לגמרי חושב שלולא העקרונות והעקשנות שלו אנחנו לא מדגדגים קרבות אליפות לא בעונה שעברה ולא העונה. יש יתרונות וחסרונות לכל דבר.

אם הוא לא יביא 2 זרים מינימום בינואר זה כבר בעיה שלו. הוא ידפוק את עצמו יותר מכולם.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

Red Tiger כתב:
20 דצמבר 2025, 22:10
זה לא משנה,ברגע ששחקן מבין שלא מחליפים אותו ויהי מה הוא מתחיל לחפף.
לקוזוך יש המון מניות בהתקדמות של בלוריאן,פרץ,בלטקסה,מזרחי ועוד,יכול היה לעשות אותו הדבר עם אלמוג והשאר הוא הוכיח את זה.
לא הוא לא. הוא לא קוסם.
אתם רוצים שיקח חרא ויהפוך לזהב. ציפיות מוגזמות.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

הפועלעולה כתב:
תתקדמו.

אני מסכים שזה מבחן גדול לרן מאוד גדול,ההבדל בין להיות אלוף ללוזר.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

הפועלעולה כתב:
תתקדמו.

ייאמר לזכותו שהיום הוא הגיב יחסית מוקדם ביחס לחילופים השגרתיים שלו, נדיר שאנחנו רואים חילופים לפני דקה 60-70.

החילופים גם סה״כ כן היו נכונים ונראינו איתם יותר טוב עד השער והאדום שהיה הווידוא הריגה של השופט.

האם הוא מסוגל לצאת מהשבלונה ולפתוח את הראש? עד היום התרגלנו שלא, לדעתי מה שקרה היום זה לא עוד מכה בכנף, זה חתיכת כאפה עבורו וזה ניכר בביקורת העצמית בראיונות וזה כאפה גם עבור אלונה שתגיד את שלה. זה מבחינתי רגע מבחן מאוד גדול ומעצב עבורנו להמשך העונה, קרה פה אירוע שיכול לרסק ויכול להזניק את הקבוצה.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 20 דצמבר 2025, 22:24, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Melikson24 כתב:
20 דצמבר 2025, 21:50
הסכומים זה בעיה של אלונה.

אתה חושב שבסגל הנוכחי אפשר להוציא יותר?שאם יש מאמן אחר על הקווים בשנתיים האחרונות אנחנו משיגים יותר?
הוא מוציא מים מהסלע גם אם החילופים לא תמיד מוצלחים וגם אם שומו שמיים פתח עם אליאס או אחמד במקום טאלנט אחר.
הסכומים הם בעיה של כולנו כי למועדון יש תקרת תקציב.
ואני לא רוצה מאמן אחר. אני חושב שקוזוך הוא האיש הנכון בעת הנוכחית עבור הפועל באר שבע.
אבל בדרך שבה הוא צועד, בעקשנות שלו, בחוסר הפרגמטיות, הוא מציב לעצמו תקרה נמוכה שסופה להתרסק. הוא לא ישרוד שתי מסגרות. ספק אם ישרוד אפילו אחת. אם הוא לא מביא אליפות העונה אין לו מה לחפש פה.

שלח תגובה