על איזה הבדלים אתה מדבר? אנחנו מסריחים את הדשא עונה שלמה. בטרנר זה עגיין עובד לנו כי קבוצות משלשלות בגלל טראומות עבר ובמשחקי חוץ קבוצות שקצת משחקות בחוכמה לוקחות לנו נקודות.
באר שבע במקום ראשון זה וואחד בלוף. אתה יכול להזכיר את הקבוצה הזו עם קבוצות האליפויות באותו משפט?
הבדלים בעיקר בגישה,גם בטדי גם מול מכבי וגם מול נתניה לא נתנו כדורגל גדול אבל לא היה לי ספק לרגע שננצח.
ואי אפשר להגיד על קבוצה במקום הראשון אחרי סיבוב שלם שהיא בלוף זה עלבון לאינטלגנציה.
ואני לא עושה השוואות לשום דבר כמו שאוהדי מכבי לא משווים בין הקבוצה של סוזה לזאת של לאזטיץ או אוהדי חיפה בין הקבוצה של ברקוביץ לקבוצה של אלישע לוי,בסוף כולם לקחו אליפויות זה מה שקובע,כל קבוצה ותקופת הזמן שלה והיריבות מולן היא מתמודדת.
הדבר שבכי מרתיח אותי בתוצאה הזאת זה שהחזרנו לחיים את מכבי ת״א שיכולנו היום לקבור אותה כי היא לא הייתה מנצחת בנתניה,מחרתיים היא תעלה עם סכינים,טמטום טהור.
הדבר שבכי מרתיח אותי בתוצאה הזאת זה שהחזרנו לחיים את מכבי ת״א שיכולנו היום לקבור אותה כי היא לא הייתה מנצחת בנתניה,מחרתיים היא תעלה עם סכינים,טמטום טהור.
4 הפרש מת"א בשלב הזה של העונה זה בסדר גמור, ובלי קשר גם הם קבוצה מוגבלת עם מאמן חרא שמשרה אווירה עוד יותר חרא.
אני יותר מודאג מהמאמן שלי ממה שיש להם להציע, עם כל הכבוד (ויש).
אנחנו כרגע על 78% הצלחה, לטעמי זה מעל ומעבר ביחס לסגל שקוזוק מאמין בו אם מורידים את כנעאן ורועי לוי מהרוטציה.
4 הפרש מת"א בשלב הזה של העונה זה בסדר גמור, ובלי קשר גם הם קבוצה מוגבלת עם מאמן חרא שמשרה אווירה עוד יותר חרא.
אני יותר מודאג מהמאמן שלי ממה שיש להם להציע, עם כל הכבוד (ויש).
אנחנו כרגע על 78% הצלחה, לטעמי זה מעל ומעבר ביחס לסגל שקוזוק מאמין בו אם מורידים את כנעאן ורועי לוי מהרוטציה.
זה יכול היה להיות 10 ואני לא רואה אותם חוזרים מזה,התוצאה של היום זה זריקת עידוד.
זה לא ההפסד זה הקריסה.
אנחנו יותר צריכים כרגע להסתכל על היכולת החלשה שלנו מאשר על מכבי/ביתר.
מי שחושב שמכבי תוותר על העונה הזאת כנראה לא מכיר את המועדון הזה.
לא מצליחים לנתק פה מעונה שעברה וכדאי שזה יתחיל לקרות אחרת נמשיך למצוא כל פעם מחדש איזה משהו שלילי שיגרום להתאכזב.
הקבוצה של השנה זו קבוצה עם מנטליות שונה, עם רמת הבנה שונה, עם דרישות שונות ועם ליגה שונה. מוטב שההשוואות החוזרות האלה ייגמרו כי כאמור אין בהן טעם.
מקווה שאכן התבוסה הזאת תיתן לרן את הנבוט בראש שהוא היה צריך, שוב זרק יחד עם השחקנים הזדמנות פז לפתוח יתרון דו ספרתי ממכבי לפחות עד מחר. רק על ההחייאות הבלתי נגמרות שאנחנו עושים לצהבת מגיע לחצי הרכב לקבל שפיץ לספסל מול ירושלים, מוכן לסבול מחצית שלמה עם הדפרים שבספסל העיקר להעביר מסר לכל הפרות הקדושות למיניהם שכבר מזמן מרגישים יותר מדי בנוח.
פספוס שאין דברים כאלה.
היינו חייבים לפתוח את השבוע עם פער 8 ו 10.
איזה הפסד מיותר.