רביבו אכן טינופת אחת גדולה, הייתה לו צלילה אפילו יותר מביכה באיזור הדקה ה-60. אבל האמת שמבין אותו, אם יש את המחבלים עם המשרוקית ששורקים להם על אוטומט ולא מוציאים כרטיס במקרה של צלילות מובהקות כשאתה לובש צהוב אז למה לא לנסות קבוע?
אותי אגב זה מעודד, מול קבוצה חבולה ונאיבית כמו פ״ת בבלומפילד אלה הדברים שיש להם להציע התקפית וכשיש מאמן עם אפס רצון להישאר במערכת אני לא רואה איך זה ישתנה בקרוב.
יש המון צוללנים בליגה .
ספציפית למכבי תל אביב נדמה כי מקדישים במהלך השבוע שעת ת"ש לצלילות. רביבו הוא מצטיין הקורס אבל הוא לא היחיד.
יש במכבי ת"א עוד קורס שבועי אבל למתקדמים.
קורס פליאה והנפת ידיים בזעם לאוויר.
כל בעיטה שהם בועטים לתוך הרחבה ופוגעת בשחקן מגן ישר יהיה מי שיניף 2 ידיים לאוויר וירוץ לשופט.
סיים את הקורס כמצטיין דיקן - דור פרץ.
בקשר לשאר הליגה - יש 2 שחקנים שממש שיכללו את הצלילות לרמה שקשה עד בלתי אפשרי לתפוס אותם אלא אם כן אתה בא מהענף ושיחקת פעם כדורגל.
מדובר על מוזי ואצילי.
הם שיכללו את זה לרמה כזו שהם שולחים באופן יזום את הרגל שלהם לרגל של היריב וככה סוחטים עבירה/פנדל.
מאוד קשה לעלות על זה וצריך להבין סיטואציה של האם התנועה של הרגל טבעית או יזומה - אבל אפשר. גם לפי תגובת השחקן.
ברגע שיתחילו להוציא כאן צהובים שגם יהפכו לאדומים על צלילות - אולי זה יעזור.
הייתי גם שוקל להעמיד לדין כי זו רמאות שנוגדת את עקרונות המשחק.
יש המון צוללנים בליגה .
ספציפית למכבי תל אביב נדמה כי מקדישים במהלך השבוע שעת ת"ש לצלילות. רביבו הוא מצטיין הקורס אבל הוא לא היחיד.
יש במכבי ת"א עוד קורס שבועי אבל למתקדמים.
קורס פליאה והנפת ידיים בזעם לאוויר.
כל בעיטה שהם בועטים לתוך הרחבה ופוגעת בשחקן מגן ישר יהיה מי שיניף 2 ידיים לאוויר וירוץ לשופט.
סיים את הקורס כמצטיין דיקן - דור פרץ.
בקשר לשאר הליגה - יש 2 שחקנים שממש שיכללו את הצלילות לרמה שקשה עד בלתי אפשרי לתפוס אותם אלא אם כן אתה בא מהענף ושיחקת פעם כדורגל.
מדובר על מוזי ואצילי.
הם שיכללו את זה לרמה כזו שהם שולחים באופן יזום את הרגל שלהם לרגל של היריב וככה סוחטים עבירה/פנדל.
מאוד קשה לעלות על זה וצריך להבין סיטואציה של האם התנועה של הרגל טבעית או יזומה - אבל אפשר. גם לפי תגובת השחקן.
ברגע שיתחילו להוציא כאן צהובים שגם יהפכו לאדומים על צלילות - אולי זה יעזור.
הייתי גם שוקל להעמיד לדין כי זו רמאות שנוגדת את עקרונות המשחק.
אני חושב שהחוק אומר שמוציאים צהוב ואז אדום רק אם זה שחקן בש.
צריך לבדוק אבל מול איגוד השופטים