ג'יבריל דיופ - חתם ל3 עונות
Re: ג'יבריל דיופ - חתם ל3 עונות
סומך על בלוריאן יותר בצדק, הוא אכן יותר אמין כרגע.
אבל הם בנקודות זמן שונות לחלוטין.
דיופ בעיניי חומר גלם איכותי יותר מבלוריאן, ואם רן קידם את האחרון ככה, אז אין סיבה שדיופ לא יתפתח פה.
אבל זה לא יקרה מחר בבוקר, ובעיניי הם צמד מצוין.
דיופ יכול להיות במשחק מצוין ועדיין לאבד ריכוז ולעשות דברים מיותרים, זה בעיה שמלווה אותו אם אני לא טועה שהפועלעולה ציין אותה, הוא יצמצם את זה ויהיה טוב מאוד.
אבל הם בנקודות זמן שונות לחלוטין.
דיופ בעיניי חומר גלם איכותי יותר מבלוריאן, ואם רן קידם את האחרון ככה, אז אין סיבה שדיופ לא יתפתח פה.
אבל זה לא יקרה מחר בבוקר, ובעיניי הם צמד מצוין.
דיופ יכול להיות במשחק מצוין ועדיין לאבד ריכוז ולעשות דברים מיותרים, זה בעיה שמלווה אותו אם אני לא טועה שהפועלעולה ציין אותה, הוא יצמצם את זה ויהיה טוב מאוד.
גם בלוריאן התחיל בסדר והשתפר לאט לאט.
מקווה שגם אצל דיופ נראה את אותה המגמה.
מקווה שגם אצל דיופ נראה את אותה המגמה.
חוץ מסק אין עוד בלם שלוקח את הסיכונים של דיופ.
בלי הכדור הוא יוצא לאגפים כמו מגן לכל דבר ומתמודד יפה מאוד עם שחקני קו שמגיעים עם הפנים לשער.
עם הכדור הוא תמיד משחק מהר (בניגוד לבלטקסה ובלוריאן) מחפש לקדם את המשחק ולחפש את איגור או פס קצר לונטורה בין הקווים.
כשמשחקים ככה אז לפעמים גם יהיו טעויות, ובינתיים אלו לא טעויות גומרות משחק בסגנון של סק/שלמה/חאתם בזמנו.
הפוטנציאל שלו מלהיב. נהנה מהמשולש ההגנתי הזה של בלוריאן-דיופ-ונטורה.
בלי הכדור הוא יוצא לאגפים כמו מגן לכל דבר ומתמודד יפה מאוד עם שחקני קו שמגיעים עם הפנים לשער.
עם הכדור הוא תמיד משחק מהר (בניגוד לבלטקסה ובלוריאן) מחפש לקדם את המשחק ולחפש את איגור או פס קצר לונטורה בין הקווים.
כשמשחקים ככה אז לפעמים גם יהיו טעויות, ובינתיים אלו לא טעויות גומרות משחק בסגנון של סק/שלמה/חאתם בזמנו.
הפוטנציאל שלו מלהיב. נהנה מהמשולש ההגנתי הזה של בלוריאן-דיופ-ונטורה.
לפני כמה חודשים אף אחד לא סמך על בלוריאן. זה מראה, יותר מהכל, כמה צריך לסמוך על אחד, קוזוך, שהוא יודע מה הוא עושה.yedidel כתב: ↑14 דצמבר 2025, 08:18אין מה לעשות בלם בניגוד לחלוץ נמדד בכמה טעויות הוא עושה לא בכמה הצלחות.
אני לא מתחבר לזה שהוא שולט באוויר, גם אתמול וגם מול מכבי היו לו 2-3 כדורים ארוכים שהוא פיספס ונאלץ לעשות עבירה או שזה נגמר במצב של היריבה.
מקווה שישתפר, אבל לי מרגיש שאני מרגיש שאני סומך על בלוריאן יותר מעליו
- ForeverRed
אתה נופל פה בדיוק במה שכתבתי - טעות שלא שילמנו עליה היא עדיין טעות. ביום שנשלם, כל עוצמי העיניים יתלו אותו על עץ. ככה זה עובד, תמיד. חכמים בדיעבד.Itay כתב: ↑14 דצמבר 2025, 02:04שווה טעות של גול למשחק?
כמעט 20 דקות מול מכבי חיפה- שער נקי
בני ריינה משחק מלא- שער נקי
בית״ר ירושלים 76 דקות- שער נקי
אשדוד משחק מלא- 2 ספיגות, ספק אחד מהם שאפשר לרשום לחובתו
הפועל חיפה עד האדום שנבע מצהוב אחד לא חוקי- שער נקי
מכבי ת״א משחק מלא- שער נקי
מכבי נתניה משחק מלא- שער נקי.
אסתכל בהמשך יותר לעומק מבחינת נתונים.
אתה מצפה לדעתי ליותר מדי משחקן שעוד אין לו 4 חודשים בארץ, אני בכל אופן לא רואה ממנו שוטטות או חוסר אמינות, הוא שיחק נגד שלושת ההתקפות הכי טובות בליגה אחרינו ולא ספג שער אחד וזה כשיש איתו במשך תקופה שני מגנים שיכורים וונטורה שתלוי על איזה צד קם בבוקר, אם זה לא אמינות ויציבות אני לא יודע מה כן, בכל אופן אני אישית מרגיש די בטוח איתו.
בעיניי הוא גם באחלה גיל (חודש הבא בן 27), בלמים מגיעים לפיק בגילאי 30+ ככה שיש לו עוד אפשרות להתפתח.
ביחס לפרופיל וביחס למחיר עבודת סקאוטינג גדולה עשינו פה.
והערה לגבי מה שנאמר פה בנוגע לנייחים, מסתבר שאנחנו מקום 1 בליגה בקרנות, ניחוש פרוע שמקום אחרון בקרנות שיצא מהן משהו.
אכן פשוט בזבוז כלי נשק התקפי, נקווה שאולי חמודי יתפוס פיקוד על הנייחים כשקינגס בחוץ.
הטעות נגד אשדוד אגב, טעות קשה מאוד שלו.
וסק זו דוגמה מצוינת לבלם ״אדיר״ שגומר את הקבוצה שלו משחק אחרי משחק.
בשורה התחתונה מסכים עם מה שכתבו פה.
בלוריאן אמין ממנו. יש מקום לאופטימיות ויכולת טובה לפרקים. נקווה ליותר יציבות ומנהיגות.
לא יודע בדיוק על איזה טעויות אתה מדבר אשמח שתפנה אותנו אליהן. פחות מוצא לנכון להשוות אותו לאחרים כי הוא עוד לא נתן פה 10 משחקים, עוד לא ראינו ממנו 100% מיצוי של יכולת.ForeverRed כתב: ↑14 דצמבר 2025, 10:59אתה נופל פה בדיוק במה שכתבתי - טעות שלא שילמנו עליה היא עדיין טעות. ביום שנשלם, כל עוצמי העיניים יתלו אותו על עץ. ככה זה עובד, תמיד. חכמים בדיעבד.
הטעות נגד אשדוד אגב, טעות קשה מאוד שלו.
וסק זו דוגמה מצוינת לבלם ״אדיר״ שגומר את הקבוצה שלו משחק אחרי משחק.
בשורה התחתונה מסכים עם מה שכתבו פה.
בלוריאן אמין ממנו. יש מקום לאופטימיות ויכולת טובה לפרקים. נקווה ליותר יציבות ומנהיגות.
גם הטעות מול אשדוד זו טעות של חוסר מזל ומעבר לכך אשדוד פשוט ידעה לארוב מעולה למצב הזה.
מעבר לכך נספר לכולם סוד, הוא עוד יטעה ויעלה לנו בשער מתישהו כמו כל בלם על הגלובוס, זה לא סותר שבפריזמה רחבה בטח ביחס לסקאוטרים שיש לנו בקהל שקבעו תוך 5 דקות שמדובר בפלופ מוחלט הוא הפתעה חיובית בעיניי.
גם קאמרה טועה המון, זה לא מונע את האוננות עליו.
בעיניי הרבה יותר טוב מהייטור שמכבי שמה עליו מיליון יורו, ממאיימבו וצ׳יקו שהפועל השאילה עם סעיף רכישה של 800k , מקרבאלי ואולי גם מגדראני שגם אותו צריך לראות עוד.
ולנתונים (רובם פר משחק):
• דקות- 517
• בישולים: 1
• נגיעות בכדור: 49.1
• מצבים גדולים שיצר: 1
• מסירות מפתח: 0.3
• מסירות מדויקות: 35.0 (90%)
• מסירות מדויקות בחצי המגרש שלנו: 21.3 (90%)
• מסירות מדויקות בחצי המגרש של היריב: 13.8 (89%)
• כדורים ארוכים (מדויקים): 1.4 (48%)
• מסירות צ’יפ מדויקות: 1.4 (44%)
• חטיפות: 0.4
• תיקולים למשחק: 1.5
• זכייה בכדור בשליש ההתקפי: 0.3
• עברו אותו בכדרור : 0.3
• הרחקות כדור: 4.1
• בעיטות שנחסמו : 0.5
• טעויות שהובילו לבעיטה: 0
• טעויות שהובילו לשער: 0
• כדרורים מוצלחים: 0
• מאבקים שנוצחו (סה״כ): 3.4 (66%)
• מאבקי קרקע שנוצחו: 1.8 (64%)
• מאבקי אוויר שנוצחו: 1.6 (68%)
• איבודי כדור: 4.9
• עבירות למשחק: 0.9
• עבירות שבוצעו עליו: 0.4
• ציון ממוצע- 7.09
• דקות- 517
• בישולים: 1
• נגיעות בכדור: 49.1
• מצבים גדולים שיצר: 1
• מסירות מפתח: 0.3
• מסירות מדויקות: 35.0 (90%)
• מסירות מדויקות בחצי המגרש שלנו: 21.3 (90%)
• מסירות מדויקות בחצי המגרש של היריב: 13.8 (89%)
• כדורים ארוכים (מדויקים): 1.4 (48%)
• מסירות צ’יפ מדויקות: 1.4 (44%)
• חטיפות: 0.4
• תיקולים למשחק: 1.5
• זכייה בכדור בשליש ההתקפי: 0.3
• עברו אותו בכדרור : 0.3
• הרחקות כדור: 4.1
• בעיטות שנחסמו : 0.5
• טעויות שהובילו לבעיטה: 0
• טעויות שהובילו לשער: 0
• כדרורים מוצלחים: 0
• מאבקים שנוצחו (סה״כ): 3.4 (66%)
• מאבקי קרקע שנוצחו: 1.8 (64%)
• מאבקי אוויר שנוצחו: 1.6 (68%)
• איבודי כדור: 4.9
• עבירות למשחק: 0.9
• עבירות שבוצעו עליו: 0.4
• ציון ממוצע- 7.09
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 14 דצמבר 2025, 12:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
וואו אנשים איבדו את זה, דיופ בלם נהדר
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Itay כתב: ↑14 דצמבר 2025, 11:24לא יודע בדיוק על איזה טעויות אתה מדבר אשמח שתפנה אותנו אליהן. פחות מוצא לנכון להשוות אותו לאחרים כי הוא עוד לא נתן פה 10 משחקים, עוד לא ראינו ממנו 100% מיצוי של יכולת.
גם הטעות מול אשדוד זו טעות של חוסר מזל ומעבר לכך אשדוד פשוט ידעה לארוב מעולה למצב הזה.
מעבר לכך נספר לכולם סוד, הוא עוד יטעה ויעלה לנו בשער מתישהו כמו כל בלם על הגלובוס, זה לא סותר שבפריזמה רחבה בטח ביחס לסקאוטרים שיש לנו בקהל שקבעו תוך 5 דקות שמדובר בפלופ מוחלט הוא הפתעה חיובית בעיניי.
בעיניי הרבה יותר טוב מהייטור שמכבי שמה עליו מיליון יורו, ממאיימבו וצ׳יקו שהפועל השאילה עם סעיף רכישה של 800k , מקרבאלי ואולי גם מגדראני שגם אותו צריך לראות עוד.
1+
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בעיניי מדובר בבינגו. ממש ככה.
עוד קצת הסתגלות למדינה, לשיטה, לחברים ולמנטליות והוא ממש ינצוץ.
עוד קצת הסתגלות למדינה, לשיטה, לחברים ולמנטליות והוא ממש ינצוץ.
רק אהבה תנצח...
2+Itay כתב: ↑14 דצמבר 2025, 11:24לא יודע בדיוק על איזה טעויות אתה מדבר אשמח שתפנה אותנו אליהן. פחות מוצא לנכון להשוות אותו לאחרים כי הוא עוד לא נתן פה 10 משחקים, עוד לא ראינו ממנו 100% מיצוי של יכולת.
ושאלת השאלות - האם לדעתכם, יחד עם בלוריאן הוא יכול להוביל הגנה באירופה שתביא אותנו לשלב ליגה ?
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
א. בלוריאן יצטרך לחתום.
ב. דיופ יצטרך לשפר מאוד את המאבקים שלו, גם אוויר וגם קרקע. אם יוכל ללמוד מויטור את זה - הלוואי. אגב גם האדום שקיבל לא מזמן מראה על המנהיגות שחסר לי ממנו שיוביל את הקו הגנה.
הוא בסיפתח מצוין.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"