ULTRASOUTH

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ReDo

Re: ULTRASOUTH

שליחה על ידי ReDo »

ran כתב:
13 דצמבר 2025, 10:59
מי שלא מחפש בעיות לא יעצרו אותו.
הארגון שלנו הולך למקומות לא טובים ואני אומר את זה בתור אחד שתמך במה שהיה נגד סכנין, זה היה בלתי נמנע.
הלוואי והארגון היה מתעסק בעידוד חזק בכל משחק במקום השטויות האלה. נחלשנו מאוד בעידוד כל כך הרבה דקות מתות וחלשות.
ב-13 דק' האלה נתניה ייכנסו למשחק ואז מה? במקום להרעיד את טרנר מתעסקים בשטות שלא תזיז למשטרה ולאף אחד אחר את הביצה.
אגב ברור לכולם שחלק גדול מהקהל, בטח במזרחי יעודדו ויעשו דווקא לדרומי וסתם יצא מצב מפגר שיציעים אחרים מעודדים והארגון לא והאפקט הלך לפח.
אז שיהיו בוגרים ויחזרו בהם וישחרר אותנו מהשטויות האלה. 13:12, אין יותר ילדותי מזה! שיקחו קצת אבל קצת מהאנשים שהיו בארגון לפניהם, איזו איכות וקלאס.
+1

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

dor69 כתב:
11 דצמבר 2025, 13:29
אני חושב שאתם מגזימים, לא הכריזו על חרם ולא על מחאה אלימה. סך הכל 13 דקות של מחאה שקטה בתוך המשחק על משהו שהוא הרבה יותר חשוב מכדורגל.
היום עוצרים על חולצות, מחר יעצרו אתכם על שירים או סתם כי לא באתם להם טוב בעין. בסוף אנחנו מדברים על הגוף שאמור לשמור פה על כולנו והוא איבד כיוון.
אין לי בעיה עם המחאה. יותר מזה, מסכים איתה ובגדול.
מותר למחות. מותר ללבוש חולצות שהמשטרה לא אוהבת כל עוד זה במסגרת החוק. מותר לתקוע להם אצבע בעין. להם אסור לעצור אנשים כי זה לא נעים להם, אלא אם כן אנחנו חיים במשטר שונה ממה שאנחנו מספרים לעצמנו.

עכשיו רק שבארגון יעשו טובה לכולם ושלא יכנסו ליציע ויגרמו לכל המיניונים שלהם לשרוק בוז כשאוהדים אחרים יעודדו כי זה יגרור אווירה חרא לכל המשחק.
אבל כמו שאמרתי, אין לי ספק שזה יקרה. מדובר באנשים שאחרי סכנין בכו כשהגיעו לבתים שלהם למעצרים. אין להם את היכולת לראות צעד אחד קדימה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ran כתב:
13 דצמבר 2025, 10:59
מי שלא מחפש בעיות לא יעצרו אותו.
הארגון שלנו הולך למקומות לא טובים ואני אומר את זה בתור אחד שתמך במה שהיה נגד סכנין, זה היה בלתי נמנע.
הלוואי והארגון היה מתעסק בעידוד חזק בכל משחק במקום השטויות האלה. נחלשנו מאוד בעידוד כל כך הרבה דקות מתות וחלשות.
ב-13 דק' האלה נתניה ייכנסו למשחק ואז מה? במקום להרעיד את טרנר מתעסקים בשטות שלא תזיז למשטרה ולאף אחד אחר את הביצה.
אגב ברור לכולם שחלק גדול מהקהל, בטח במזרחי יעודדו ויעשו דווקא לדרומי וסתם יצא מצב מפגר שיציעים אחרים מעודדים והארגון לא והאפקט הלך לפח.
אז שיהיו בוגרים ויחזרו בהם וישחרר אותנו מהשטויות האלה. 13:12, אין יותר ילדותי מזה! שיקחו קצת אבל קצת מהאנשים שהיו בארגון לפניהם, איזו איכות וקלאס.
קודם כל יש לי חדשות בשבילך - כמות הפעמים שראיתי בעיניים שלי אלימות משטרתית בלי סיבה היא מטורפת. שוטרים איימו במכות רצח (במילים האלה) עליי אישית כמה פעמים ואני אחד שבחיים שלו לא עשה בעיות. ככה שאני מבין את המחאה הזו ותומך בה.

העידוד? הארגון אולי נחלש בשנים האחרונות אבל בענייני עידוד אתה יכול להאשים רק את הקהל הרחב. גם אין לך מה לדאוג לגבי ה13 דקות כי כל אלו ששותקים קבוע היום ישירו בקולי קולות בתור פרנציפ ויחזרו לשתוק כשהארגון יחזור לעודד. קהל שחי מדווקא

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

מילא ההצטרפות למחאה הייתה באמת מהכוונות הנכונות, כשהארגון מודיע שהוא מצטרף למחאה השקטה במשחק היום וגם מתכוון למכור לפני המשחק חולצות עם סמלים נגד אלימות משטרתית עם הכיתוב 1312 אז ברור שאין פה מעבר למחאה של מושפעים חסרי מוח שמחפשים צרות בכוח.

נשגב מבינתי ההרס העצמי הזה, מה נותנת לכם החקיינות הפתטית הזאת?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Itay כתב:
13 דצמבר 2025, 16:28
מילא ההצטרפות למחאה הייתה באמת מהכוונות הנכונות, כשהארגון מודיע שהוא מצטרף למחאה השקטה במשחק היום וגם מתכוון למכור לפני המשחק חולצות עם סמלים נגד אלימות משטרתית עם הכיתוב 1312 אז ברור שאין פה מעבר למחאה של מושפעים חסרי מוח שמחפשים צרות בכוח.

נשגב מבינתי ההרס העצמי הזה, מה נותנת לכם החקיינות הפתטית הזאת?
האקט של המשטרה שבגינו המחאה התחילה הוא בדיוק הדבר הזה - חולצות (מה גם שהתאריך היום הוא במקרה גם ה13.12). לדעתי זה אחלה אקט מחאתי. אסור לנרמל סיטואציה שבה המשטרה מונעת את חופש הביטוי של אזרחים, גם אם הם חס וחלילה אוהדי כדורגל

לגבי ה1312 עצמו - ברור לכם שזו יותר סיסמה כללית של אולטראס מאמונה, לראיה כל הפעולות שאותו ארגון עשה להנצחת הנרצחים ב7.10 וספציפית הבאנר של שי אל קנאפו שהולך עם הארגון כבר שנתיים (שי היה בין היתר גם שוטר שנפל בעת מילוי תפקידו)

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

אני גם לא מת על העניין הזה אבל ברגע שהארגון קיבל את ההחלטה צריך לגלות סולידריות ולכבד.
הפועל ב״ש תתמודד בסדר גמור עם חוסר עידןד ברבע שעה ולשמוע את המזרחי והמערבי מתבכיינים עכשיו זה קצת פאתטי מהטעם שגם שיש עידוד הם בקושי שם.
מה שכן, אני מצפה שכשיחלפו ה13 דקות האלה נשמע עידוד כל כל רועש שיחזיר את מוכרי המשחקים ואוהדיהם הפאתטיים לכוס של האמא שלהם בחזרה.
שיהיה בהצלחה.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

dor69 כתב:
13 דצמבר 2025, 16:44
האקט של המשטרה שבגינו המחאה התחילה הוא בדיוק הדבר הזה - חולצות (מה גם שהתאריך היום הוא במקרה גם ה13.12). לדעתי זה אחלה אקט מחאתי. אסור לנרמל סיטואציה שבה המשטרה מונעת את חופש הביטוי של אזרחים, גם אם הם חס וחלילה אוהדי כדורגל

לגבי ה1312 עצמו - ברור לכם שזו יותר סיסמה כללית של אולטראס מאמונה, לראיה כל הפעולות שאותו ארגון עשה להנצחת הנרצחים ב7.10 וספציפית הבאנר של שי אל קנאפו שהולך עם הארגון כבר שנתיים (שי היה בין היתר גם שוטר שנפל בעת מילוי תפקידו)
אין ספק שאסור לנרמל פגיעה של המשטרה בחופש הביטוי, אבל גם צריך לגלות לפעמים מעט שכל, להוציא גם אנחנו חולצות כאלה שכפי שאמרת התחילו את כל הבלאגן הזה זו התגרות מיותרת במזל ובמשטרה. בחרתם לעשות מחאה שקטה? שלכם.
אל תנסו לייצר יותר צרות מהרבע שעה הזאת שזרקתם לפח.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

dor69 כתב:
13 דצמבר 2025, 16:44

אחלה דור, שכנעת אותי!

שלח תגובה