רן קוז'וך חתם לשנתיים
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
עאלק מתעסקים בשדרוגים
תביא צלחת ותדבר
תביא צלחת ותדבר
הביא דאבל. לא רק צלחת.
די
תרגיעו, חברים. אל תגיעו ללכלוכים האלה.
די
תרגיעו, חברים. אל תגיעו ללכלוכים האלה.
עשה את העונה הכי גדולה של מאמן שראיתי פה.
העונה מיוני עד דצמבר הוא אסון מהלך.
כל משחק בדקות 45-60 יש אנדרלמוסיה. ההתנהלות עם רועי לוי וכנעאן. סימנטוב וסאבובו נשלחים להציל את המולדת ואחרי זה לא רואים דקה.
לא התחתנו איתו כמו שהמועדון היה חייב להתקדם מבכר וברדה.
אם היה אופק לשינוי לא הייתי ממהר לקטול. במקרה שלו אין לי ספק שהוא יחזור על אותן טעויות עוד מאה פעם.
לא מסוגל לסבול את זה, מודה. ואוטוטו ינואר, אם היית בכובע של אלונה היית מביא לו רכש? אתה באמת חושב שלא נראה את אחמד נקרא להושיע את הקבוצה מ-18 עמדות שונות על חשבון השחקנים שיגיעו?
- Melikson24
- Title: CrazyRed
ואו התגובות פה מביכות.
אחר כך צוחקים על אוהדים של קבוצות אחרות.
איך אתה אוהב לחלק ציונים אהMelikson24 כתב: ↑02 דצמבר 2025, 22:10ואו התגובות פה מביכות.
כנעאן זה הימור עולם ידעוהפועלעולה כתב: ↑02 דצמבר 2025, 22:10עשה את העונה הכי גדולה של מאמן שראיתי פה.
העונה מיוני עד דצמבר הוא אסון מהלך.
כל משחק בדקות 45-60 יש אנדרלמוסיה. ההתנהלות עם רועי לוי וכנעאן. סימנטוב וסאבובו נשלחים להציל את המולדת ואחרי זה לא רואים דקה.
לא התחתנו איתו כמו שהמועדון היה חייב להתקדם מבכר וברדה.
אם היה אופק לשינוי לא הייתי ממהר לקטול. במקרה שלו אין לי ספק שהוא יחזור על אותן טעויות עוד מאה פעם.
לא מסוגל לסבול את זה, מודה. ואוטוטו ינואר, אם היית בכובע של אלונה היית מביא לו רכש? אתה באמת חושב שלא נראה את אחמד נקרא להושיע את הקבוצה מ-18 עמדות שונות על חשבון השחקנים שיגיעו?
שילמנו הרבה על זה
איבד את זה לגמרי היום ניהול משחק מזעזע חילופים הזויים
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אני לא צריך לחלק כלום. אנשים מוציאים את עצמם אידיוטים לבד.
אחד שולח את קוז'וך הביתה.
השני מאשים אותו שבגללו הפסדנו אליפות וכשכל בר דעת(אלא אם אתה בקמפיין השחרה) יודע שבלי קוז'וך אנחנו חוגגים מקום שלישי.
אז כן, זה מביך.
השאר מביעים ביקורת לגיטימית ובהחלט ראויה. קוז'וך זה לא פפ. גם הוא טועה.
הימור כי הוא מחרסינה.......ידענו שיש לו ברכיים של רקדנית בלט ובסיירת של רן זה לא מתאים
פה זה לי אשדוד ואי אפשר לשחק בלי להתאמן במהלך השבוע
תורג'מן, אלמוג, אליאס, אחמד.
כולם עולים לפני כנעאן.
למה הוא רדף אחריו חודשיים? למה הוא הביא אותו?
אפשר לדחוף לתחת את הרכש שיגיע בינואר מעכשיו. לא משנה מי זה יהיה, הוא יראה את הגב של אחמד עולה לפניו מהספסל. זה ידוע מראש.
התקווה הייתה שכנעאן יוסיף צבע ואיכות לקבוצה האפורה שקוזוק בנה פה. אבל הוא לא רוצה אותו.
לא להאמין. מאמן שאמור להיות התקפי חושב להשיג משהו עם צד ימין של מזרחי-אליאס-ביטון.
כולם עולים לפני כנעאן.
אפשר לדחוף לתחת את הרכש שיגיע בינואר מעכשיו. לא משנה מי זה יהיה, הוא יראה את הגב של אחמד עולה לפניו מהספסל. זה ידוע מראש.
התקווה הייתה שכנעאן יוסיף צבע ואיכות לקבוצה האפורה שקוזוק בנה פה. אבל הוא לא רוצה אותו.
לא להאמין. מאמן שאמור להיות התקפי חושב להשיג משהו עם צד ימין של מזרחי-אליאס-ביטון.
כנעאן לא כשיר לדעתי ( אולי אפילו בראש)הפועלעולה כתב: ↑02 דצמבר 2025, 22:24תורג'מן, אלמוג, אליאס, אחמד.
כולם עולים לפני כנעאן.
אם הוא כשיר ועדיין לא מקבל דקות אז קוזו'ך לא יקבל חיזוק בינואר