למד למסור בטיימינג הנכון וזה כבר משדרג אותו בצורה משמעותית.
בעבר כדורים היו מגיעים אליו בקו והוא היה עוצר, חושב, עושה את ההטעייה לימין ואז כל ההגנה הייתה מסתדרת.
השלב הבא יהיה שהוא ירדוף אחרי המספרים תמיד ואז באמת הוא יקבל צורה של שחקן קו ראוי להרכב של הצמרת הגבוהה.
אמיר גנאח
- ForeverRed
Re: אמיר גנאח
הוא בתהליך קפיצה רציני.
כיף לראות.
חשוב שימשיך לגלות יציבות.
כיף לראות.
חשוב שימשיך לגלות יציבות.
אפילו הצליח לברוח מהקו בלי הכדור לכיוון האמצע סוף סוף
שיפר את קבלת ההחלטות וזה קפיצה גדולה
בגלל הדריבל לא נצמדים אליו והוא למד למצוא שחקן פנוי את זה מה שגיוון עושה לשחקן
בגלל הדריבל לא נצמדים אליו והוא למד למצוא שחקן פנוי את זה מה שגיוון עושה לשחקן
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- Melikson24
- Title: CrazyRed
שמח שעשה סוויץ' רציני כי כבר הרמתי ידיים לגביו.
ולא רק אני. הרגיש שאוטוטו קוז'וך מתייאש ממנו סופית. אני מניח שהוא הרגיש את זה והבין שההזדמנויות שלו עומדות להיגמר.
רק שימשיך ככה.
ולא רק אני. הרגיש שאוטוטו קוז'וך מתייאש ממנו סופית. אני מניח שהוא הרגיש את זה והבין שההזדמנויות שלו עומדות להיגמר.
רק שימשיך ככה.
3 משחקים רצופים שהוא בין המצטיינים!
לא יודע מה קרה ולמה השינוי אבל שמח שזה קרה. אמן וימשיך ככה!
לא יודע מה קרה ולמה השינוי אבל שמח שזה קרה. אמן וימשיך ככה!
כל עוד הוא ימשיך להיפגש עם הכדור עם הרגל על הקו, זה קשה יותר להביא מספרים באופן עקבי. מה לעשות, זה רחוק מהשער.הפועלעולה כתב: ↑29 נובמבר 2025, 17:25למד למסור בטיימינג הנכון וזה כבר משדרג אותו בצורה משמעותית.
בעבר כדורים היו מגיעים אליו בקו והוא היה עוצר, חושב, עושה את ההטעייה לימין ואז כל ההגנה הייתה מסתדרת.
השלב הבא יהיה שהוא ירדוף אחרי המספרים תמיד ואז באמת הוא יקבל צורה של שחקן קו ראוי להרכב של הצמרת הגבוהה.
נקודה נוספת היא שביטון כבר לא בימין, הרבה יותר באמצע. זה יותר מצמצם את האפשרות של גאנח לעזוב את הקו כשהכדור הולך ימינה ולהיכנס פנימה. וזה משהו שהוא גם כן חייב להשתפר בו כדי לייצר לעצמו מספרים.
הציפייה שלי ממנו זה בסוף ליצור בלגן אצל היריב, להכניס כדורים מסוכנים, ליצור מצבים, לשבור את הסדר לש היריב עם הדריבל שלו.
ואת זה הוא לגמרי עושה. הוא יוצר המצבים מספר 1 שלנו כבר 3 משחקים רצוף. הוא לא עשה את זה מעולם. לראשונה בקריירה שלו, כל פעם שהוא מקבל כדור, יש בי איזה דריכות שהוא יצור משהו.
כשאיגור יתחיל להבקיע מדי פעם הבישולים של גאנח יעלו. אני לחלוטין גם מצפה מגאנח לתת את ה4-5 שלו.
אנחנו עדיין במצב שאחרי ביטון בשערים נמצאים לופז ואחמד. אז ביטון בזון מפחיד וזה סוחב, אבל קינגס, איגור, גאנח עצמו וכמובן שכנעאן - הח'ברה האלה חייבים להתעורר.
זה גם משהו שמרגיש לי שלקבוצה הזו, שבעיניי משחקת פחות טוב ומהודק מעונה שעברה, יש עוד הרבה לאן לעלות. בלי קשר לרכש נוסף. כי יש ברגים מרכזיים כמו קינגס וכנעאן שפשוט לא הניעו.
- simply--red
- Title: CrazyRed
מסכיםyossi כתב: ↑01 דצמבר 2025, 06:43כל עוד הוא ימשיך להיפגש עם הכדור עם הרגל על הקו, זה קשה יותר להביא מספרים באופן עקבי. מה לעשות, זה רחוק מהשער.
נקודה נוספת היא שביטון כבר לא בימין, הרבה יותר באמצע. זה יותר מצמצם את האפשרות של גאנח לעזוב את הקו כשהכדור הולך ימינה ולהיכנס פנימה. וזה משהו שהוא גם כן חייב להשתפר בו כדי לייצר לעצמו מספרים.
הציפייה שלי ממנו זה בסוף ליצור בלגן אצל היריב, להכניס כדורים מסוכנים, ליצור מצבים, לשבור את הסדר לש היריב עם הדריבל שלו.
ואת זה הוא לגמרי עושה. הוא יוצר המצבים מספר 1 שלנו כבר 3 משחקים רצוף. הוא לא עשה את זה מעולם. לראשונה בקריירה שלו, כל פעם שהוא מקבל כדור, יש בי איזה דריכות שהוא יצור משהו.
כשאיגור יתחיל להבקיע מדי פעם הבישולים של גאנח יעלו. אני לחלוטין גם מצפה מגאנח לתת את ה4-5 שלו.
אנחנו עדיין במצב שאחרי ביטון בשערים נמצאים לופז ואחמד. אז ביטון בזון מפחיד וזה סוחב, אבל קינגס, איגור, גאנח עצמו וכמובן שכנעאן - הח'ברה האלה חייבים להתעורר.
זה גם משהו שמרגיש לי שלקבוצה הזו, שבעיניי משחקת פחות טוב ומהודק מעונה שעברה, יש עוד הרבה לאן לעלות. בלי קשר לרכש נוסף. כי יש ברגים מרכזיים כמו קינגס וכנעאן שפשוט לא הניעו.
חייב לעשות יותר את התנועה מהקו למרכז הרחבה זה יקפיץ לו את המספרים
אכן יש שיפור ניכר בפעולות שלו, מי היה מאמין שזה אפשרי לשחרר כדור מהרגל. הציוות עם לופז מוציא ממנו יותר אבל זה שילוב שגם יכול לזמבר אותנו הגנתית בכל רגע נתון, לא פעם ולא פעמיים מול חיפה גם לפני האדום האגף היה מאוד פרוץ כשלופז צמצם לאיזור הבלמים או כשנכשל בחילוץ כדור כשעמד גבוה.
אז נכון שזה יותר על לופז שרוב הזמן שוחה אבל זה משהו שגאנח גם יכול לעזור בו, זו עוד קפיצת מדרגה שהוא מסוגל לעשות.
אז נכון שזה יותר על לופז שרוב הזמן שוחה אבל זה משהו שגאנח גם יכול לעזור בו, זו עוד קפיצת מדרגה שהוא מסוגל לעשות.