מח' 12 : הפועל פ"ת - הפועל ב"ש, 20:00, שלישי, 2.12, המושבה
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: מח' 12 : הפועל פ"ת - הפועל ב"ש, 20:00, שלישי, 2.12, המושבה
כלפי מדווח שדוידזאדה לא יהיה בסגל ובלטקסה יחזור ( אולי אפילו להרכב ) .
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- Melikson24
- Title: CrazyRed
ביטון איגור גאנח
פרץ ונטורה קינגס
לוי בלוריאן מיגל בלטקסה
אליאסי
לא רוצה לראות בהרכב לא את מזרחי ולא את לופז. נמאס מההפקדות שלהם.
מערך שיכול לתת איזון מסוים בין לוי בצד אחד לבלטקסה בצד שני. אפשר לשחק במערך לא סימטרי כשלוי תופס את כל צד ימין וביטון בורח לאמצע כמו שהוא אוהב.
משחק קשה מאוד. אם לא נגיע בגישה הנכונה אנחנו נפסיד.
פרץ ונטורה קינגס
לוי בלוריאן מיגל בלטקסה
אליאסי
מערך שיכול לתת איזון מסוים בין לוי בצד אחד לבלטקסה בצד שני. אפשר לשחק במערך לא סימטרי כשלוי תופס את כל צד ימין וביטון בורח לאמצע כמו שהוא אוהב.
מסכים לגבי ההגנה. אי אפשר להמשיך ככה עם מזרחי ולופז. אגב אין לי ספק שהם יפתחו שוב.Melikson24 כתב: ↑30 נובמבר 2025, 09:58ביטון איגור גאנח
פרץ ונטורה קינגס
לוי בלוריאן מיגל בלטקסה
אליאסי
הרבה מדברים על ההתקפה של פ"ת אבל נידם יופי של שחקן. ברמה שהייתי עוקב ברצינות כדי להביא לפה.
הרבה תלוי בקינגס וונטורה. אני מקווה שקינגס יעלה כדי להיות on fire לאליפות אפריקה ולא כדי לשמור רגליים. העונה הוא לא הניע, הוא כן נראה שרוצה, וזה יופי של טיימינג להתפוצץ ולקבל ביטחון לקראת מכבי.
אם נאבד את קינגס או\ו בלוריאן למכבי זו תהיה מכה לא פשוטה. רן חייב להיות ערני בקטע הזה ולא לשחק באש. אחמד גם אופציה למגן ולהסיט את בלטקסה לצד מיגל. שבלוריאן ישחק שעה ויצא.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
טוב אז, עמה יעמיק:
אליאסי
לופז, בלטקסה, בלוריאן, ויטור, רועי לוי/אחמד
גאנח, קאנגווה, ונטורה
דן ביטון, זלאטנוביץ'
אליאסי
לופז, בלטקסה, בלוריאן, ויטור, רועי לוי/אחמד
גאנח, קאנגווה, ונטורה
דן ביטון, זלאטנוביץ'
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא צריך לפחד מלשחק עם רועי לוי מגן. כיום מזרחי יותר חור ממנו ולא תורם כלום בהתקפה גם.
הייתי אומר לפתוח עם כנעאן בקישור אבל נגיד תודה אם קוזוק יחשוב שמגיע לו 10-15 דקות. אני בספק.
כרגיל, לא צריך לעשות מהיריבה יותר ממה שהיא. פ"ת קבוצה טובה, מאומנת אבל חסרת שיניים ומשחק הגנה רך. יש להם כמה ישראלים ברמה נמוכה מאוד.
יש ריפיון במשחק שלנו ולטעמי הרוב מזה נובע מחוסר השקעה. אם בכל פעם שהיריבה עוברת את החצי הם ביתרון מספרי זה בגלל שהשחקנים לא יורדים להגנה כמו בעונה שעברה כשעשו את זה בצורה מופתית.
אתמול אליאל לא טרח לרדת להגנה, שחקני הקו נשארים למעלה תמיד, על הטיילת של המגנים מיותר לדבר. הבלמים מופקרים לבד.
נמשיך ככה וגם נמשיך לספוג בצרורות מקבוצות פח. קוזוק צריך להחזיר את הסדר.
הייתי אומר לפתוח עם כנעאן בקישור אבל נגיד תודה אם קוזוק יחשוב שמגיע לו 10-15 דקות. אני בספק.
כרגיל, לא צריך לעשות מהיריבה יותר ממה שהיא. פ"ת קבוצה טובה, מאומנת אבל חסרת שיניים ומשחק הגנה רך. יש להם כמה ישראלים ברמה נמוכה מאוד.
יש ריפיון במשחק שלנו ולטעמי הרוב מזה נובע מחוסר השקעה. אם בכל פעם שהיריבה עוברת את החצי הם ביתרון מספרי זה בגלל שהשחקנים לא יורדים להגנה כמו בעונה שעברה כשעשו את זה בצורה מופתית.
אתמול אליאל לא טרח לרדת להגנה, שחקני הקו נשארים למעלה תמיד, על הטיילת של המגנים מיותר לדבר. הבלמים מופקרים לבד.
נמשיך ככה וגם נמשיך לספוג בצרורות מקבוצות פח. קוזוק צריך להחזיר את הסדר.
עתידות- השינוי היחיד שנראה זה ויטור ע״ח דיופ.
פ״ת קבוצה שהולכת בעיקר דרך האתלטיות של טאבי,קליי וסונגה, זה אמנם נראה יפה לעין הכדורגל שלהם אבל בינתיים הם לא הוכיחו שזה שווה יותר מדי בטח מול קבוצות גדולות, מכבי ובית״ר ב-10 שחקנים כתשו אותם, צריך להיזהר אבל גם לא לתת יותר מדי כבוד, בסופו של יום זו קבוצת תחתית שלא ניצחה 7 משחקים ברצף.
האווירה במכבי מבעבעת, זו שעת כושר שלנו, אוי ואבוי אם נבעט בדלי.
פ״ת קבוצה שהולכת בעיקר דרך האתלטיות של טאבי,קליי וסונגה, זה אמנם נראה יפה לעין הכדורגל שלהם אבל בינתיים הם לא הוכיחו שזה שווה יותר מדי בטח מול קבוצות גדולות, מכבי ובית״ר ב-10 שחקנים כתשו אותם, צריך להיזהר אבל גם לא לתת יותר מדי כבוד, בסופו של יום זו קבוצת תחתית שלא ניצחה 7 משחקים ברצף.
האווירה במכבי מבעבעת, זו שעת כושר שלנו, אוי ואבוי אם נבעט בדלי.
פותח עם אחמד מגן שמאלי ולא לופז , לפחות נקבל מחויבות
גם את איגור אני מוריד לספסל
ויקטור כמובן עת דיופ
גם את איגור אני מוריד לספסל
ויקטור כמובן עת דיופ