ניב אליאסי
- dardasmiley
Re: ניב אליאסי
לראות את סילבה בצד השני ולהבין את ההבדל בבגרות.
ברמת הכישרון והנוכחות ברלבה הוא שם. אבל כל רגע ורגע במשחק שלו צועק "ילד", הוא חייב לעשות קפיצת מדרגה מנטלית אם הוא רוצה להתקדם מקצועית.
ברמת הכישרון והנוכחות ברלבה הוא שם. אבל כל רגע ורגע במשחק שלו צועק "ילד", הוא חייב לעשות קפיצת מדרגה מנטלית אם הוא רוצה להתקדם מקצועית.
יש לו משחק רגל סביר. הוא טוב כשיש לו זמן.
בכל משחק שעושים עלינו לחץ רואים שהוא לא בא לידי ביטוי ויעשה בכל משחק לפחות טעות אחת קריטית.
בכל משחק נגד מכבי חיפה, מכבי ת''א ובייתר אני מפחד כשהכדור אצלו, בכל שאר המשחקים כנראה לי יחטפו לו ונצליח לבנות איתו התקפה.
בכל משחק שעושים עלינו לחץ רואים שהוא לא בא לידי ביטוי ויעשה בכל משחק לפחות טעות אחת קריטית.
בכל משחק נגד מכבי חיפה, מכבי ת''א ובייתר אני מפחד כשהכדור אצלו, בכל שאר המשחקים כנראה לי יחטפו לו ונצליח לבנות איתו התקפה.
הנקודה היחידה שצריך לשפר.
חוץ מזה השתפר המון בעיקר ביציאה לכדורי גובה.
יופי של משחק היה לו אתמול
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- dardasmiley
יאללה נגמרה לי הסבלנות אליו. איזה גול של עגל מה נסגר, אפילו ברטז הגדול לא היה מקבל כאלה בירטוזים
מחצית ראשונה לקח גול בטוחdardasmiley כתב: ↑29 נובמבר 2025, 16:26יאללה נגמרה לי הסבלנות אליו. איזה גול של עגל מה נסגר, אפילו ברטז הגדול לא היה מקבל כאלה בירטוזים
המגנים שלו מוכרים
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- dardasmiley
כשמזרחי יפסיק לפתוח אני אתחיל להתחשבן איתו
איך דוידזאדה במשחק כזה לא משולב?
אתה מבין דברים כאלו משגעים אותי ואז גולים קלים של השוער קשה לי לשפוט זה גדול מזה. וחד משמעית בגביע להחזיר את מרציאנו
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
רציתי להחמיא לו שבתקופה האחרונה הוא טוב ואז הגול המסריח הזה.
אין לי ספק גם שזאת הוראה של קוזוק אבל הוא נאיבי בכל הקשור לבזבוזי זמן ואיך שהוא ממהר להוציא את הקבוצה קדימה במצבים שצריך לשמור על תוצאה בסוף מחצית/משחק.
ועדיין מעדיף אותו על מרציאנו בכל יום ובכל שעה. בקיץ צריך לחשוב על זר אם אליאסי לא ישתפר משמעותית.
אין לי ספק גם שזאת הוראה של קוזוק אבל הוא נאיבי בכל הקשור לבזבוזי זמן ואיך שהוא ממהר להוציא את הקבוצה קדימה במצבים שצריך לשמור על תוצאה בסוף מחצית/משחק.
ועדיין מעדיף אותו על מרציאנו בכל יום ובכל שעה. בקיץ צריך לחשוב על זר אם אליאסי לא ישתפר משמעותית.
הייתי מביא את גלזר בלי לחשוב פעמיים.הפועלעולה כתב: ↑29 נובמבר 2025, 17:05רציתי להחמיא לו שבתקופה האחרונה הוא טוב ואז הגול המסריח הזה.
הבעיה שהוא לא יגיע לפה וגם יילך למכבי.
- dardasmiley
מצטער. מעדיף את מרציאנו.הפועלעולה כתב: ↑29 נובמבר 2025, 17:05רציתי להחמיא לו שבתקופה האחרונה הוא טוב ואז הגול המסריח הזה.
הרבה יוצףתר מדי גולים באשמתו הישירה.
מעדיף את מרציאנו שחא יתן הצגות אבל גם לא יחטוף גולים של טירון
רשמתי את זה כבר בטופיקים אחרים, אבל אני לא לגמרי איך זה יראה עם גלזר בקבוצה שתדרוש להיות כל כך אקטיבי בהנעת הכדור.
בלי קשר שהוא מגיע בכושר רע + חוזה גבוה לכמה שנים.
לא אוהב עסקאות כאלו, מזכיר לי את יחזקאל ואלחמיד.
אנחנו צריכים שדרוג מובהק על אליאסי.
- ForeverRed
גלזר זה שדרוג מובהק על כל שוער בליגה.
אין ישראלי כזה. רק גלזר.
הבעיה שהוא במכבי וזה לא רלוונטי.
רשמנו את זה בעבר גם על ליגיונרים אחרים שהגיעו ממש באותה סיטאוציה בינואר.
בסוף אנחנו זוכרים לגלזר שנתיים הירואיות, שאר הקריירה שלו לא מרשימה בלשון המעטה.
נחכה ונראה.