מח' 11 : הפועל חיפה - הפועל ב"ש, 15:00, שבת, 29.11, סמי עופר
- ForeverRed
Re: מח' 11 : הפועל חיפה - הפועל ב"ש, 15:00, שבת, 29.11, סמי עופר
במסיבת העיתונאים קוזוך דיבר על רוטציות ועומסים של 3 משחקים בשבוע. אז דיבר. בסוף עולים לשחק אותם שמות משחק אחרי משחק. אם זה יימשך גם נגד פתח תקווה אתייאש סופית.
בכל מקרה לאליאס לא צריך להיות מקום בהרכב במשחק כזה. יש מספיק אפשרויות מתאימות יותר.
בכל מקרה לאליאס לא צריך להיות מקום בהרכב במשחק כזה. יש מספיק אפשרויות מתאימות יותר.
נניח שקינגס לא כשיר אחרי שלושה שבועות פגרה.....למה אליאס? באיזה עולם קוז'וך חי?
עדיף כבר ביטון באמצע ועוד שחקן נכה התקפית בימין או שמאל
הסיפור עם רועי לוי לא ברור בכלל באמת לא ברור למה רצו אותו אם הוא לא מקבל דקות גם אחרי פגרה של מיליון שנה
עדיף כבר ביטון באמצע ועוד שחקן נכה התקפית בימין או שמאל
הסיפור עם רועי לוי לא ברור בכלל באמת לא ברור למה רצו אותו אם הוא לא מקבל דקות גם אחרי פגרה של מיליון שנה
אולי הרוטציה זה קינגס הספסל אבל אין היגיון...עדיף כבר לתת לו מנוחה מול פתח תקווהForeverRed כתב: ↑29 נובמבר 2025, 14:02במסיבת העיתונאים קוזוך דיבר על רוטציות ועומסים של 3 משחקים בשבוע. אז דיבר. בסוף עולים לשחק אותם שמות משחק אחרי משחק. אם זה יימשך גם נגד פתח תקווה אתייאש סופית.
רן לא יודע מה זה רוטציה
- ForeverRed
אם כבר נגעת בחזות, זו עוד החלטה לא מובנת שיושבת לי בראש בזמן האחרון. כשהוא שיחק הוא נראה טוב. אני בטוח שתחת כל מאמן אחר הוא היה זוכה להרבה יותר הזדמנויות, בטח עם אמצע דליל כמו שלנו.
במקום לקדם שחקן עם פוטנציאל זורקים לשם את אחמד ואליאס. לך תבין.
בכל הקשור לניהול משחק ובחירת הרכבים לקוזוק יש הרבה החלטות של חוסר שפיות רגעי. גם לתת לגיא מזרחי שמסריח את הדשא מתחילת העונה כזה קרדיט זה הזיה בעיניי. על מה ולמה?
ברור לכולם שזאת נקודת החולשה שלו לצד יכולות האימון המצוינות.
אמרתי את זה באוגוסט וככל שהזמן עובר נראה שאני צודק, הוא חי בסרט קשה שכנעאן צריך לעבור מסע הכנה של כמה חודשים כמו לוחם UFC לפני קרב בשביל לעמוד בקצב הרצחני של ליגת העל.
מסוג האובר טקטיקה ואובר מחשבה שגמרו לברדה את הקריירה פה. די, שחרר כבר. ואם כבר אז שיעלה עם חזות אם צריך ולא אליאס.
זה הרכב שיש בו 2.5 שחקנים שמסוגלים לתת גול ו-3 שחקנים שמסוגלים לעשות פעולה מעניינת בהתקפה.
אין לי בעיה שקנגוואה יישב קצת בספסל.
להעלות אותו בדקה 60-70 במשחקים אפורים יכול להיות שובר שוויון, ויש עוד שני משחקים בשבוע הקרוב.
אין מה להבין. זה מאמן עקשן, שמרן שמתקשה לפתוח את הראש ולשנות.ForeverRed כתב: ↑29 נובמבר 2025, 14:09אם כבר נגעת בחזות, זו עוד החלטה לא מובנת שיושבת לי בראש בזמן האחרון. כשהוא שיחק הוא נראה טוב. אני בטוח שתחת כל מאמן אחר הוא היה זוכה להרבה יותר הזדמנויות, בטח עם אמצע דליל כמו שלנו.
במקום לקדם שחקן עם פוטנציאל זורקים לשם את אחמד ואליאס. לך תבין.
אליאס מבחינתי זה שחקן שאני בספק אם פותח בסכנין. אין לו מקום בהפועל באר שבע ויש פה מספיק אופציות לכך שלא יעלה בהרכב.
כנעאן שלא ברור למה לא יכול לתת שעה, חזות, דן באמצע ולוי/אחמד בימין, אפילו אחמד באמצע. כל דבר עדיף על אליאס.
מזרחי בהרכב זו בהחלט עוד החלטה מעצבנת מאוד. הבן אדם מסריח את הדשא ויש אלטרנטיבה שהייצה טובה בהזדמנות הבודדת שקיבלה.
חייב איזה הפסד כדי לשנות. חבל מאוד שזה המצב.
- ForeverRed
גם אחרי הפסד ותיקו לא שינה.yossi כתב: ↑29 נובמבר 2025, 14:12אין מה להבין. זה מאמן עקשן, שמרן שמתקשה לפתוח את הראש ולשנות.
אליאס מבחינתי זה שחקן שאני בספק אם פותח בסכנין. אין לו מקום בהפועל באר שבע ויש פה מספיק אופציות לכך שלא יעלה בהרכב.
כנעאן שלא ברור למה לא יכול לתת שעה, חזות, דן באמצע ולוי/אחמד בימין, אפילו אחמד באמצע. כל דבר עדיף על אליאס.
מזרחי בהרכב זו בהחלט עוד החלטה מעצבנת מאוד. הבן אדם מסריח את הדשא ויש אלטרנטיבה שהייצה טובה בהזדמנות הבודדת שקיבלה.
חייב איזה הפסד כדי לשנות. חבל מאוד שזה המצב.
תורים מטורפים בכניסה. מעצבן! ידעו שיבוא הרבה קהל ועדיין מצופפים ויוצרים דוחק ותורים גדולים. אבל מה, אנשים רגועים ומלא ילדים קטנים ונרגשים. מקווה שכולם ייכנסו בזמן למשחק!
3 קשרים אחוריים, קישור מעובה אגרסיבי אבל דווקא לא יהיה מי להכניס כזה למחצית שניה. החלטה מעניינת של רן.
מקווה שרועי לוי, חמודי, זאהי, וקינגס ישתלבו משמעותית במחצית שניה.
מקווה שרועי לוי, חמודי, זאהי, וקינגס ישתלבו משמעותית במחצית שניה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- ForeverRed
מה יהיה עם התרגיל הדבילי הזה.
אפילו לצאת מנבדל הם לא יודעים.
אפילו לצאת מנבדל הם לא יודעים.
- ForeverRed