2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
קאלו אולי מוסיף פיזיות ומאפשר לבית״ר איזון ביציאה קדימה אבל בהרבה מהלכים הוא נראה מסורבל וכבד כמו איזה טנק.
לדעתי היום זה יותר התרסקות של מכבי מאשר הופעה גדולה של בית״ר (מבלי להוריד מהמחצית המשוגעת שהם עשו).
מכבי הגיעה למשחק הזה עייפה בדיוק כפי שקיוויתי ולזאטיץ׳ בטיפשותו עלה עם אותם 11 שעלו מול וילה למעט קמארה שנפצע, ברגע שהעייפות התחילה לייצר טעויות של בית סוהר כמו של שלמה הקערה התהפכה עליהם ומשפתי הדביל בכלל וידא הריגה.
לדעתי היום זה יותר התרסקות של מכבי מאשר הופעה גדולה של בית״ר (מבלי להוריד מהמחצית המשוגעת שהם עשו).
מכבי הגיעה למשחק הזה עייפה בדיוק כפי שקיוויתי ולזאטיץ׳ בטיפשותו עלה עם אותם 11 שעלו מול וילה למעט קמארה שנפצע, ברגע שהעייפות התחילה לייצר טעויות של בית סוהר כמו של שלמה הקערה התהפכה עליהם ומשפתי הדביל בכלל וידא הריגה.
- simply--red
- Title: CrazyRed
ויונה במשחק חייוyossi כתב: ↑09 נובמבר 2025, 23:06שועה כוכב, אצילי רוצח, מיכה בפסים של גאון - אבל קאלו זה בינגו של ביתר.
הוא מוסיף בדיוק את הגוף והפיזיות שצריך לאזן בקבוצה הזו, והוא טכני ונקי מאוד עם הכדור. תענוג של שחקן.
יצחקי הסביר את הטקטיקה יפה, לדעתי זה גם מה שניסה רן בעבר לעשות, רק שהוא התנפל מההתחלה, ואז היה להם ואן אובריים/ קניקובסקי שמשחררים לחץ טוב בהרבה מנוי וסיסוקו.
- simply--red
שמע שביתר מריח דם והמשולש מיכה אצילי שועה בזון הם יפרקו כל מה שמולםItay כתב: ↑09 נובמבר 2025, 23:24קאלו אולי מוסיף פיזיות ומאפשר לבית״ר איזון ביציאה קדימה אבל בהרבה מהלכים הוא נראה מסורבל וכבד כמו איזה טנק.
איך אני מקנא בהם שהם זכו לתת למכבי 6 בבית
חלום
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
עוד אחד וה-7-2 מ-97/98 לבית''ר לא היה שמור רק לנו...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
התקפה רצחנית אין מה לומר, אבל גם כשהם בזון הם לא ניצחו אותך, לא העונה ולא בעונה שעברה והיו להם מספיק מפגשים מולנו עם ההתקפה הזאת, זה רק צריך להגביר את האמונה ואת ההערכה כלפי רן והבחורים.simply--red כתב: ↑09 נובמבר 2025, 23:41שמע שביתר מריח דם והמשולש מיכה אצילי שועה בזון הם יפרקו כל מה שמולם
איך אני מקנא בהם שהם זכו לתת למכבי 6 בבית
חלום
ועדיין צריך לומר שמכבי היום עשתה כל טעות אפשרית כדי להכניס אותם למשחק, לשמחתנו שועה ואצילי היו שם כדי לשפד אותם.
בדיעבד טעות קשה שלנו עם שחרור מיכה ועוד השלמנו לו שכר...
תן לי היום שחקן כזה לרוטציה, כמה חסר השחקן הזה שיכול לשבור צפיפות עם כדור אחד של אומן שחותך את כל ההגנה. לבחור בספורי על פניו זה עוד אחד מפשעיו של ברדה בזמנו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה מזכיר לי את ה5-2 רק שהורחק למכבי תל אביב שחקן ולא לביתר
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא מוצא סיבה שבבית"ר לא יהיה מחשבות על אליפות.
אפשר לחשוב שהם רצים עם פסז ובאיירן.
אפשר לזהות מגמות עיקריות:
אנחנו:
1. ירידה ביכולת של ונטורה וקנגוואה - פוגע בנו התקפית והגנתית כאחד. המספרים נופלים על דן לבדו, הבלמים שלנו נאלצים להרגשתי ליותר מדי פעולות במשחק כי מגיעים מולם בקלות מדי.
2. אין ספסל.
3. היכולת "לגרד" שער מוגבלת מאוד. השערים תמיד צריכים להגיע מאיזה מהלך סיסטמתי ומזה שאנחנו 'בתוך' המשחק. מתקשים מאוד להבקיע אם אנחנו לא כופים את המשחק שלנו על היריב. זה נובע מחוסר באיכות למעלה, אין לנו שחקן שפשוט יקח כדור ויעשה גול בניגוד למהלך המשחק. קינגס כבר לא עושה את זה. נובע מעבודה מחפירה בנייחים שאנחנו מקבלים מהם 0 עגול.
מכבי:
1. ניקולסקו, וארלה ואנדרדה עדיין לא תורמים. הנטל ההתקפי נופל על פרץ כמעט לבדו שהוא מוגבל גם ככה. יש שיגידו שחוסר הרוטציה גומר גם את מדמון עצמו ששואב אותו ללופ שלילי.
2. תבניתיות שקל להתכונן אליה. תמיד אותו דבר.
3. אין מספיק איכות בקישור. בטח ללא בליץ'. בעיקר בהנעת כדור.
לבית"ר יש עומק, יש את ההתקפה הטובה בליגה בעיניי, היא מסוגלת משום מקום לשים שער ויותר מול כל יריב בכל מגרש.
אין שם מספיק יציבות, נכון, אבל זה משהו שמשתפר. הם לא מדממים כזה הרבה נקודות ולא מופרך שיסיימו את הסיבוב במרחק של לא יותר מ3 מהפסגה.
גדראני בלם טוב מאוד, קראבלי התחיל רע ומשתפר מאוד, קאלו רשמתי עליו שבעיניי הוא בינגו. אם יצליחו להביא מגן טוב ואולי עוד קשר אחורי שיודע להניע סטייל מרטינז שהוזכר הסגל שלהם סבבה לגמרי.
האם הייתי מהמר עליהם שיקחו?
לא. כנראה שגם לא אם מקבלים עכשיו 5 נק' מתנה. אבל המרחק שלהם לא גדול. במיוחד אם הבעיות אצל המוליכות לא יצומצמו בקרוב. ואם הם לא יצומצמו לאורך זמן, זה כבר לא יהיה כזה מופרך בעיניי.
מבחינתנו אני כן מקווה שבינואר נצליח להביא 2 זרים וכנעאן יתחיל להיות משמעותי. בלי זה, הסיכוי שלנו נמוך מאוד. גם אם קינגס יתעורר.
אצל מכבי הסעיף ה1 ישתפר עם הזמן, יש לאנדרדה ווארלה איכויות ולאזטיץ' בעיניי עושה עבודה טובה עם שחקנים. 2 ו3 לא, אין להם גם מקום לרכש.
אפשר לחשוב שהם רצים עם פסז ובאיירן.
אפשר לזהות מגמות עיקריות:
אנחנו:
1. ירידה ביכולת של ונטורה וקנגוואה - פוגע בנו התקפית והגנתית כאחד. המספרים נופלים על דן לבדו, הבלמים שלנו נאלצים להרגשתי ליותר מדי פעולות במשחק כי מגיעים מולם בקלות מדי.
2. אין ספסל.
3. היכולת "לגרד" שער מוגבלת מאוד. השערים תמיד צריכים להגיע מאיזה מהלך סיסטמתי ומזה שאנחנו 'בתוך' המשחק. מתקשים מאוד להבקיע אם אנחנו לא כופים את המשחק שלנו על היריב. זה נובע מחוסר באיכות למעלה, אין לנו שחקן שפשוט יקח כדור ויעשה גול בניגוד למהלך המשחק. קינגס כבר לא עושה את זה. נובע מעבודה מחפירה בנייחים שאנחנו מקבלים מהם 0 עגול.
מכבי:
1. ניקולסקו, וארלה ואנדרדה עדיין לא תורמים. הנטל ההתקפי נופל על פרץ כמעט לבדו שהוא מוגבל גם ככה. יש שיגידו שחוסר הרוטציה גומר גם את מדמון עצמו ששואב אותו ללופ שלילי.
2. תבניתיות שקל להתכונן אליה. תמיד אותו דבר.
3. אין מספיק איכות בקישור. בטח ללא בליץ'. בעיקר בהנעת כדור.
לבית"ר יש עומק, יש את ההתקפה הטובה בליגה בעיניי, היא מסוגלת משום מקום לשים שער ויותר מול כל יריב בכל מגרש.
אין שם מספיק יציבות, נכון, אבל זה משהו שמשתפר. הם לא מדממים כזה הרבה נקודות ולא מופרך שיסיימו את הסיבוב במרחק של לא יותר מ3 מהפסגה.
גדראני בלם טוב מאוד, קראבלי התחיל רע ומשתפר מאוד, קאלו רשמתי עליו שבעיניי הוא בינגו. אם יצליחו להביא מגן טוב ואולי עוד קשר אחורי שיודע להניע סטייל מרטינז שהוזכר הסגל שלהם סבבה לגמרי.
האם הייתי מהמר עליהם שיקחו?
לא. כנראה שגם לא אם מקבלים עכשיו 5 נק' מתנה. אבל המרחק שלהם לא גדול. במיוחד אם הבעיות אצל המוליכות לא יצומצמו בקרוב. ואם הם לא יצומצמו לאורך זמן, זה כבר לא יהיה כזה מופרך בעיניי.
מבחינתנו אני כן מקווה שבינואר נצליח להביא 2 זרים וכנעאן יתחיל להיות משמעותי. בלי זה, הסיכוי שלנו נמוך מאוד. גם אם קינגס יתעורר.
אצל מכבי הסעיף ה1 ישתפר עם הזמן, יש לאנדרדה ווארלה איכויות ולאזטיץ' בעיניי עושה עבודה טובה עם שחקנים. 2 ו3 לא, אין להם גם מקום לרכש.
עם כמה שמצחיק להגיד את זה על ההתקפה שלהם, הם עדיין לא הוכיחו את עצמם מול בונקרים לאורך זמן.
המשחקים הכי טובים שלהם התקפית היו נגד ת"א אתמול והפועל פ"ת שהם יותר מופקרים אפילו מהגדולות.
כשמשחק ההגנה לא שקט אז זה גם מקרין למעלה. בית"ר עדיין לא בשלים ליציבות של מירוץ של אליפות וצבירת נקודות של 75+ נקודות.
בגלל זה לדעתי הם פספסו בענק בקיץ. אם היו פוגעים עם בלם וקשר אמצע הם היו יכולים לדבר חזק למעלה.
המשחקים הכי טובים שלהם התקפית היו נגד ת"א אתמול והפועל פ"ת שהם יותר מופקרים אפילו מהגדולות.
כשמשחק ההגנה לא שקט אז זה גם מקרין למעלה. בית"ר עדיין לא בשלים ליציבות של מירוץ של אליפות וצבירת נקודות של 75+ נקודות.
בגלל זה לדעתי הם פספסו בענק בקיץ. אם היו פוגעים עם בלם וקשר אמצע הם היו יכולים לדבר חזק למעלה.
התקפה לבדה לא מביאה אליפות, אתמול נס שהם נראו ככה בלי ירין לוי, חוץ ממנו אין להם יותר מדי בקישור (והוא בוודאות לא יישאר שם בעונה הבאה) וההגנה בעיניי בינונית מינוס להוציא את גדראני שגם אותו צריך לראות מול קבוצות יותר רציניות. גם אתמול כשמכבי מפורקת ב-10 שחקנים ובפיגור 4:1 הם שלטו בכדור והספיקו לכבוש ולהגיע לעוד החמצת ענק של דוידה מול סילבה, זה לא מספיק יציב ובוגר לאליפות לדעתי.
ובנושא אחר לא שאני מתלונן אבל האדום והפנדל של משפתי זה עונש חריף מארץ החריפים, חוקית סביר להניח שספיר צדקה ומשפתי מטומטם שנכנס לצ׳יקן הזה עם שועה מלכתחילה אבל אם זה היה הפוך סביר להניח שהיינו שוב גוערים מעצבים.
ובנושא אחר לא שאני מתלונן אבל האדום והפנדל של משפתי זה עונש חריף מארץ החריפים, חוקית סביר להניח שספיר צדקה ומשפתי מטומטם שנכנס לצ׳יקן הזה עם שועה מלכתחילה אבל אם זה היה הפוך סביר להניח שהיינו שוב גוערים מעצבים.
מסכים, היתה צריכה להוציא צהוב ל-2 המעורבים ובזה לגמור את העניין, אבל מה איכפת לנו שפעם אחת יחמירו עם מכבי?
- ForeverRed
כדורגל זה משחק שיש בו המון מקריות.
אם ביתר הייתה מפסידה אתמול, כולם היו מדברים על כמה שהיא רחוקה מהרמה של שתי המובילות.
לולא הבישול של רז שלמה לשועה זה כנראה היה קורה.
אני לא רואה בהם קבוצה שמסוגלת לרוץ למעלה לאורך זמן.
ואגב, גם את ההתפרקות של מכבי צריך לקחת בפרופורציות. הרבה דברים התחברו והובילו לשם.
יש להם בעיות, אבל במאקרו שום דבר לא השתנה.
ימשיכו להיות עצם בגרון עד הסוף.
אם ביתר הייתה מפסידה אתמול, כולם היו מדברים על כמה שהיא רחוקה מהרמה של שתי המובילות.
ואגב, גם את ההתפרקות של מכבי צריך לקחת בפרופורציות. הרבה דברים התחברו והובילו לשם.
- Melikson24
לגבי בית"ר אני מסכים.ForeverRed כתב: ↑10 נובמבר 2025, 11:19כדורגל זה משחק שיש בו המון מקריות.
לגבי מכבי אין לדעת לאן זה יקח אותם. זה יכול להכניס קבוצה למשבר. זה לא תוצאה פשוטה לעיכול.
למזלם, כמו תמיד, הפגרה הארוכה באה להם בול בזמן.
- Melikson24
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ForeverRed כתב: ↑10 נובמבר 2025, 11:19ואגב, גם את ההתפרקות של מכבי צריך לקחת בפרופורציות. הרבה דברים התחברו והובילו לשם.
1+
את ה-0-3 בבלומפילד עם המספרת של אבוטבול ב-02/03 אתה בטוח זוכר, האפקט אז היה כמעט זהה לאמש וגם הרחיק אותם 9 נק' מהפסגה... בסוף העונה חגגו אליפות הירואית למרות נחיתות מקצועית מובהקת מול מכבי חיפה.
מניח שאתה מתכוון לדנילו אספרייה בסמי מול מכבי חיפה... לא היה שייך שם פנדל כי זה היה ברחבת היריב...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר